PRODUK

Minangka salah siji saka 10 merek terkenal ing industri pencahayaan, Huayi Lighting fokus ing desain lan kualitas lampu LED, nyedhiyakake lampu LED kanggo ruangan, lampu LED kanggo plafon, strip cahya LED. Huayi Lighting wis nggawe luwih saka 200 insinyur profesional kanggo nambah kemampuan ing macem-macem dhukungan produk. Terus investasi ing R
& D kanthi teknologi canggih kanggo njamin kualitas produk sing luwih dhuwur sing ngidini kita bisa takon karo para pelanggan. Huayi Lighting nawakake macem-macem portofolio solusi lampu LED kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan, kalebu kantor komersial, industri, lanskap, dalan, arsitektur, lsp.

Waca liyane
Item Dhuwur: Model Produk Lampu Banjir ora, : DU0129 Grosir-Huayi Lighting Co.ltd

Item Dhuwur: Model Produk Lampu Banjir ora, : DU0129 Grosir-Huayi Lighting Co.ltd

Huayi Lighting HighQualitas Item: Model Produk Lampu Banjir no, : DU0129 Wholesale-Huayi Lighting Co.ltd Lampu banjir Bahan: Awak aluminium + gelas Rampung: abu-abu Lampu: OSRAM 2021/1/11
2021/01/11
Downlight Kualitas Tinggi: HYDA00090 Wholesale-Huayi Lighting Co.ltd

Downlight Kualitas Tinggi: HYDA00090 Wholesale-Huayi Lighting Co.ltd

Huayi Lighting HighQuality Downlight: HYDA00090 Wholesale-Huayi Lighting Co.ltd lampu sorot Recessed , CE Bahan: Aluminium Rampung: PutihIP20
2021/01/11
HYDA00095

HYDA00095

Lampu sorot Flushbonading Rampung: Putih Cut: D65mm
2021/01/11
HYDB00036

HYDB00036

Lampu sorot Rampung: Putih Bahan: Aluminium Lampu: Osram
2021/01/11
Solusi Lampu Led Kita

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, hubungi kanthi bebas.

Huayi Lighting minangka produsen lampu LED profesional, nawakake layanan solusi one stop premium saka desain awal, formulasi skema kanggo instalasi lan pangopènan, apa sing ana ing njero ruangan utawa ruangan, sederhana utawa kompleks, desainer, insinyur lan konsultan sales terlatih kita yaiku saged nyusun solusi sing bener miturut kabutuhan klien. Contone, strip cahya LED, lampu LED kanggo ruangan, lampu LED kanggo langit-langit, lan solusi lampu LED liyane.

Cilik

Huayi Lighting duwe pengalaman luar biasa ing macem-macem proyek lampu LED kalebu komersial, industri, hotel, bandara, pusat perbelanjaan, omah, kantor, lsp. Kita duwe R sing kuat& D lan kapasitas produksi karo tim implementasi proyek profesional. Ngomong babagan nyedhiyakake produk bermutu, Huayi Lighting bisa nggawe solusi lampu LED kelas siji miturut karakteristik proyek sampeyan. Huayi Lighting ora mung setya nyedhiyakake solusi pencahayaan LED siji-sijine pangguna profesional, nanging uga nemokake hubungan antara cahya lan papan kanggo nggawe produk modis lan klasik sing cocog karo kabutuhane wong ing skenario sing beda. Kayata strip cahya LED, lampu LED kanggo ruangan, lampu LED kanggo plafon, lsp.

Waca liyane
Oman-Hormuz Grand Hotel

Oman-Hormuz Grand Hotel

Hormuz Grand Hotel minangka hotel mewah ing Muscat Oman, Huayi nyedhiyakake kabeh lampu dekorasi lan lampu led kanggo kamar tamu lan area umum.
2020/06/01
Hotel Kazakhstan-Hilton

Hotel Kazakhstan-Hilton

Hilton Astana, hotel canggih ing kompleks pameran EXPO-2017 futuristik. Rasakake layanan sing luwih dhuwur nalika sampeyan ana ing kene, uga fasilitas sing dipikirake kayata spa kesehatan, bar ing atap, pusat kebugaran, kolam renang njero ruangan, Lounge Eksekutif lan fasilitas konferensi ekstensif. Kutha kasebut ana ing pusat kota, kantor perusahaan, pamrentah departemen lan agensi Kazakhstan, lan Bandara Internasional Astana.
2020/06/01
Hotel India-Le Méridien

Hotel India-Le Méridien

Hotel Le Méridien mbabarake travller sing kepengin weruh lan kreatif kanggo pengalaman sing paling ora dikarepake lan nyenengake sing ditawakake tujuan. Ndhuwur ing jaman plancongan emas, Le Méridien tetep dadi papan pakumpulan wong sing seneng bisa nemokake tujuan ing saindenging jagad. Merek mewah paling apik ing donya kanthi hadiah sing luwih apik.
2020/06/01
Hotel Sri Lanka-Marriott

Hotel Sri Lanka-Marriott

Minangka bangunan landmark Weligama Bay ing Sri Lanka, penting banget kanggo njamin efek pencahayaan sing sampurna. Huaayi nyedhiyakake kabeh solusi lan produk pencahayaan, kalebu lampu LED lan pencahayaan dekorasi kanggo njero ruangan ruangan lan ruangan.
2020/06/01
Babagan Kita

Khusus kanggo manufaktur lampu
& Nyedhiyakake solusi lampu LED

Huayi Lighting didegaké ing taun 1986, dadi panyedhiya solusi lampu LED komprehensif sing misuwur ing industri kasebut. Kanthi luwih saka 30 taun pembangunan, Huayi Lighting wis sukses nggabungake platform sumber daya saka kabeh rantai industri, kanthi jaringan penjualan lan layanan ing njero negara lan internasional.


Jejak Huayi Lighting wis tekan saka proyek komersial nganti pamrentah, sawetara produk saka omah, kantor menyang hotel lan lanskap ruangan. Kayata strip cahya LED, lampu LED kanggo ruangan, lampu LED kanggo plafon, lsp. Bisa nyedhiyakake solusi pencahayaan LED kanthi layanan sing ditambah regane miturut proyek, wis dipuji minangka mitra global sing bisa dipercaya wiwit pirang-pirang taun.

GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain! Pengin ngerteni luwih akeh babagan perlengkapan lampu LED, waca liyane.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese