Lampu Hias


Lampu hiasan LED
, amarga warnane mewah, awet lan hemat energi, cocog banget kanggo hiasan. Pasang lampu dekoratif LED ing papan sirkuit, kabel fleksibel, utawa bahan liyane. Ide dekorasi lampu LED iki bisa digunakake minangka lampu dekoratif LED kanggo kamar turu, lampu surat, papan tandha, lampu trek, tabung, lsp.



Lampu dekoratif LED minangka pencahayaan interior lan kayata perhiasan kanggo omah: mbantu ruangan sampeyan bisa cemlorot lan padhang. Aksesoris omah lan tampilake fitur sing paling apik kanthi nambah perlengkapan pencahayaan dekorasi LED. Lampu LED kanggo dekorasi ruangan ora mung digunakake kanggo lampu aksen, nanging uga kanggo kaendahane.



Huayi Lighting minangka produsen lampu dekoratif LED profesional, khusus kanggo pabrik lampu dekorasi njero ruangan. Kita duwe tim profesional, ide dekorasi lampu LED sing unik, lan nyedhiyakake macem-macem lampu dekorasi LED kanggo para pelanggan.

Produsen lampu meja khusus KT20082-1A
Produsen lampu meja khusus KT20082-1A
Lampu Meja Gaya Alam Bahan: Rotan Alam Rampung: Matt putih Sumber Cahya: E27 Liwat upaya tanpa wates, produk saiki wis ditampa kanthi apik ing pasar lan duwe nilai komersial sing gedhe.
Lampu gantung kristal khusus berkualitas tinggi A36D51458-66 Grosir-Huayi Lighting
Lampu gantung kristal khusus berkualitas tinggi A36D51458-66 Grosir-Huayi Lighting
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
Lampu gantung cabang kristal khusus kanggo ruang makan B190DM3170-57L
Lampu gantung cabang kristal khusus kanggo ruang makan B190DM3170-57L
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
Lampu gantung mewah khusus B191DP28018-341 saka Huayi Lighting
Lampu gantung mewah khusus B191DP28018-341 saka Huayi Lighting
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
Lampu gantung modern modern ing ruangan khusus B04210-Huayi Lighting
Lampu gantung modern modern ing ruangan khusus B04210-Huayi Lighting
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
FT0103
FT0103
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
Lampu lantai kustom paling apik FT10112 pabrik rega-Huayi Lighting
Lampu lantai kustom paling apik FT10112 pabrik rega-Huayi Lighting
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
FW0326
FW0326
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
Lampu liontin khusus kualitas tinggi HBMX8304-60 Lampu Grosir-Huayi
Lampu liontin khusus kualitas tinggi HBMX8304-60 Lampu Grosir-Huayi
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
I183D00001
I183D00001
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
I193X00007
I193X00007
Perusahaan kasebut wis setya marang R & D lan desain produk lan investasi inovasi ilmiah lan teknologi. Wong R & Tim D wis tekan skala atusan wong, nggawe sistem riset lan pangembangan kanthi independen R & D minangka utama lan kombinasi produksi, sinau lan riset minangka pambantu. Iki uga wis nyipta koperasi jangka panjang R & D karo Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan lan institusi pendidikan tinggi liyane ing platform pusat teknologi provinsi lan Pusat Teknik.
Gaya kembang dipimpin lampu liontin KP10945-L -Huayi Lighting
Gaya kembang dipimpin lampu liontin KP10945-L -Huayi Lighting
Lampu Liontin Gaya Klasik Bahan: Wesi + Kaca Rampung: Ireng + Putih Sumber Cahya: E27
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa