Drita dekorative

Dritat dekorative LED, për shkak të ngjyrave të tyre të pasura, të qëndrueshme dhe të kursimit të energjisë, janë shumë të përshtatshme për qëllime dekorative. Dritat tona dekorative janë të ndryshme duke përfshirëdritë e stilit industrial, Drita moderne e stilit

Drita e personalizuar, instaloni dritat dekorative LED në bordet e qarkut, kabllot fleksibile ose materiale të tjera. Këto idetë e dekorimit të dritave LED mund të përdoren si dritat dekorative LED për dhomë gjumi, dritat e letrës, bordet e shenjave, dritat e pistave, tubat etj.

LED ndriçimi dekorativ është një ndriçim i brendshëm dhe është si bizhuteri për shtëpinë: ndihmon hapësirën tuaj të ndritshme dhe të shkëlqejë. Accessorize shtëpinë tuaj dhe të sjellë veçoritë e saj më të mira duke shtuar ndriçime të ndriçimit dekorativ LED. Dritat LED për dekorimin e dhomës jo vetëm që përdoret për ndriçimin e theksit, por edhe për bukurinë.

Ndriçimi Huayi është prodhuesi profesional dekorative LED, e specializuar në prodhimin e dritave dekorative shtëpie. Ne kemi një ekip profesional të talenteve, idetë unike LED dritat dekorative, dhe të sigurojë klientët me një shumëllojshmëri të dritave të ndryshme dekorative LED.


LED llambë Këndi i Këndit
LED llambë Këndi i Këndit
Alumini i rregullueshëm i aluminit të thjeshtë llambë dekor në shtëpi LED Corner RGB Llambë Drita moderne për Hotle / Dhoma gjumi.
Llambë LED kati
Llambë LED kati
3 kontrollues kaloni, butoni dimmer,355 shkallë rrotulluese të shkallës,Temperatura me ngjyra 3000k-6000K.
Prodhuesi profesional llambë dekorative
Prodhuesi profesional llambë dekorative
Llambë dekorative për shtëpinë / hotelinNgjyra: ari / krom
Rrethi Llambadar i unazës moderne
Rrethi Llambadar i unazës moderne
Harware thithje pjatë të lartë,Tela e trishtuar,Trupi i llambës së aluminit,Ndërtimi në LED LightSource
Prodhuesit profesional të llambës së tryezës me porosi KT20082-1A
Prodhuesit profesional të llambës së tryezës me porosi KT20082-1A
Llamba e tryezës Stili i natyrës Materiali: Natyra Bastun prej palme kacavjerrëse Mbaro: Mat e bardhë Burimi i dritës: E27 Përmes përpjekjeve tona të pareshtura, produkti tani është mirëpritur në treg dhe ka një vlerë të madhe tregtare.
Llambadar kristali me porosi me cilësi të lartë A36D51458-66 me shumicë-Ndriçim Huayi
Llambadar kristali me porosi me cilësi të lartë A36D51458-66 me shumicë-Ndriçim Huayi
Kompania është angazhuar në R & D dhe dizajni i produkteve dhe investimet në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R & Ekipi D ka arritur shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur & D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar bashkëpunim afatgjatë R & D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucione të tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe Qendrës së Inxhinierisë.
Llambadar i degës së kristalit të personalizuar për dhomën e ngrënies B190DM3170-57L
Llambadar i degës së kristalit të personalizuar për dhomën e ngrënies B190DM3170-57L
Kompania është angazhuar në R & D dhe dizajni i produkteve dhe investimet në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R & Ekipi D ka arritur shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur & D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar bashkëpunim afatgjatë R & D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucione të tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe Qendrës së Inxhinierisë.
Llambadarë luksoz të përshtatur B191DP28018-341 nga Huayi Lighting
Llambadarë luksoz të përshtatur B191DP28018-341 nga Huayi Lighting
Kompania është angazhuar në R & D dhe dizajni i produkteve dhe investimet në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R & Ekipi D ka arritur shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur & D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar bashkëpunim afatgjatë R & D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucione të tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe Qendrës së Inxhinierisë.
Llambadarë të brendshëm modernë të varur të varur B04210-Ndriçim Huayi
Llambadarë të brendshëm modernë të varur të varur B04210-Ndriçim Huayi
Kompania është angazhuar në R & D dhe dizajni i produkteve dhe investimet në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R & Ekipi D ka arritur shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur & D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar bashkëpunim afatgjatë R & D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucione të tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe Qendrës së Inxhinierisë.
FT0103
FT0103
Kompania është angazhuar në R & D dhe dizajni i produkteve dhe investimet në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R & Ekipi D ka arritur shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur & D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar bashkëpunim afatgjatë R & D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucione të tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe Qendrës së Inxhinierisë.
Llamba më e mirë me porosi për dysheme FT10112 fabrika-Ndriçimi Huayi
Llamba më e mirë me porosi për dysheme FT10112 fabrika-Ndriçimi Huayi
Kompania është angazhuar në R & D dhe dizajni i produkteve dhe investimet në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R & Ekipi D ka arritur shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur & D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar bashkëpunim afatgjatë R & D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucione të tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe Qendrës së Inxhinierisë.
FW0326
FW0326
Kompania është angazhuar në R & D dhe dizajni i produkteve dhe investimet në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R & Ekipi D ka arritur shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur & D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar bashkëpunim afatgjatë R & D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucione të tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe Qendrës së Inxhinierisë.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip