Drita arkitekturore

Ndriçimi arkitektonik - Tre llojet më të zakonshme të dizajnit të ndriçimit arkitektonik janë rob, soffit dhe valance. Të tre janë të integruar në dhomë'struktura s. Pajisjet e ndriçimit arkitektonik përfshijnë dritë varëse, dritë pikash, dritë led poshtë, rondele muri etj.Ndriçimi arkitektonik mund të përdoret gjerësisht për ndriçimin arkitektonik të brendshëm dhe ndriçimin arkitekturor të jashtëm.

Huayi Lighting është prodhuesi profesional i ndriçimit arkitektonik LED, është një markë e lartë e ndriçimit arkitektonik LED. Kompania është angazhuar për produktin R&D projektimi dhe investimi në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R&Ekipi D ka arritur në qindra njerëz. Ajo ka formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi që fokusohet në R të pavarur&D dhe kombinon prodhimin, edukimin dhe kërkimin si një shtesë. Ofroni klientëve lloje të ndryshme të projektimit të ndriçimit arkitektonik.


Induksioni i Dritës së Hapit
Induksioni i Dritës së Hapit
Artikulli: HYXE00014 (Pa induksion)HYXE00015 (Induksion)
Seria STAR
Seria STAR
Dritë tre-provëLlamba: Sanan
Downlight kundër verbimit
Downlight kundër verbimit
Artikulli: HYDB00036
Dritë vendore e rregullueshme
Dritë vendore e rregullueshme
Artikulli: HYDA00095
Drita e thellë kundër zbehjes
Drita e thellë kundër zbehjes
Artikulli: HYDA00094
Sipërfaqja e montuar në dritë
Sipërfaqja e montuar në dritë
Numri i artikullit: HYDA00092
ENERGJIA - A
ENERGJIA - A
Drita e përmbytjes
ECO LED Spot Dritë
ECO LED Spot Dritë
Artikulli: QS0153
Unaza me shumë ngjyra PC Spot Light
Unaza me shumë ngjyra PC Spot Light
Numri i artikullit: HYPMH00023
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj