Lampu Hiasan

Lampu hiasan, kumargi warna-warna anu beunghar pikeun, tahan sareng énergi, disalampil janten tujuan hiasan. Lampu hiasan urang variatif kaasupgaya industri, lampu gaya modéren

Lampu ngumus, pasang lampu layu dina papan sirkuit, bentses fleksibel, atanapi bahan sanés. Lampu hiasan ieu ngaleungit tiasa dianggo sapertos lampu hiasan pikeun pangkitan, lampu surat, papan, lacak lampu, jsb., Jsb.

Cahaya hiasan anu led nyaéta katerangan interior sareng éta sapertos perhiasan pikeun bumi: éta ngabantosan rohangan sporkle sareng bersinar. Ngaksés bumi anjeun sareng ngalaksanakeun fitur pangalusna ku nambihan anggo pecawa hiasan. Lampu LED pikeun hiasan kamar henteu ngan ukur dianggo pikeun hampang, tapi ogé pikeun kaéndahan.

Hawa hampang nyaéta lampu lampu hiasan anu kaseraman produsén dina prodokan lampu jero ka jero sareng produkor. Kami ngagaduhan tim ngobrol salaku aldasana, lampu ledakan anu undi, sareng nyayogikeun kasehatan anu parios anu béda.


Lampu lantai led
Lampu lantai led
Lampu Teknik Aluminium Green Flace Houne Lampu Lampu Lampu Lampu RGB lampu modern lampu pikeun panas / pangkeng.
Lampu lantai led
Lampu lantai led
3 Pelompokkeun, Tombol pérmer,355 Gelar Pelacak Pelacak,Suhu warna 3000K-6000k.
Produsén Tulisan Produksi Pression
Produsén Tulisan Produksi Pression
Lampu méja hiasan pikeun bumi / hotélWarna: emas / krom
Buleud Caandelier beusi modéren
Buleud Caandelier beusi modéren
Harware Campur Lempeng Top,Kawat supir,Awak aluminium lampu,Ngawangun-di ledis
Produsén lampu méja khusus KT20082-1A
Produsén lampu méja khusus KT20082-1A
Lampu Méja Gaya Alam Bahan: Rotan Alam Rengse: Matt bodas Sumber Lampu: E27 Ngalangkungan usaha anu teu biasa, produk ayeuna ditampi di pasar sareng ngagaduhan nilai komérsial anu hébat.
Kualitas tinggi lampu kristal custom A36D51458-66 Grosir-Huayi Lampu
Kualitas tinggi lampu kristal custom A36D51458-66 Grosir-Huayi Lampu
Perusahaan parantos komitmen ka Urang Sunda & D sareng desain produk sareng inpormasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi. Urang Sunda & Tim D parantos ngahontal skala ratusan jalma, ngabentuk sistem panilitian sareng pamekaran kalayan Sunda mandiri & D salaku anu utami sareng gabungan produksi, diajar sareng panilitian salaku bantu. Éta ogé parantos ngadegkeun koperasi jangka panjang Sunda & D sareng Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan sareng lembaga pendidikan tinggi sanés dina platform pusat téknologi propinsi sareng Pusat Téknik.
Lampu gantung kristal khusus pikeun ruang makan B190DM3170-57L
Lampu gantung kristal khusus pikeun ruang makan B190DM3170-57L
Perusahaan parantos komitmen ka Urang Sunda & D sareng desain produk sareng inpormasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi. Urang Sunda & Tim D parantos ngahontal skala ratusan jalma, ngabentuk sistem panilitian sareng pamekaran kalayan Sunda mandiri & D salaku anu utami sareng gabungan produksi, diajar sareng panilitian salaku bantu. Éta ogé parantos ngadegkeun koperasi jangka panjang Sunda & D sareng Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan sareng lembaga pendidikan tinggi sanés dina platform pusat téknologi propinsi sareng Pusat Téknik.
Lampu gantung méwah khusus B191DP28018-341 ti Huayi Lighting
Lampu gantung méwah khusus B191DP28018-341 ti Huayi Lighting
Perusahaan parantos komitmen ka Urang Sunda & D sareng desain produk sareng inpormasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi. Urang Sunda & Tim D parantos ngahontal skala ratusan jalma, ngabentuk sistem panilitian sareng pamekaran kalayan Sunda mandiri & D salaku anu utami sareng gabungan produksi, diajar sareng panilitian salaku bantu. Éta ogé parantos ngadegkeun koperasi jangka panjang Sunda & D sareng Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan sareng lembaga pendidikan tinggi sanés dina platform pusat téknologi propinsi sareng Pusat Téknik.
Lampu gantung modern ngagantung modéren B04210-Huayi Lighting
Lampu gantung modern ngagantung modéren B04210-Huayi Lighting
Perusahaan parantos komitmen ka Urang Sunda & D sareng desain produk sareng inpormasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi. Urang Sunda & Tim D parantos ngahontal skala ratusan jalma, ngabentuk sistem panilitian sareng pamekaran kalayan Sunda mandiri & D salaku anu utami sareng gabungan produksi, diajar sareng panilitian salaku bantu. Éta ogé parantos ngadegkeun koperasi jangka panjang Sunda & D sareng Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan sareng lembaga pendidikan tinggi sanés dina platform pusat téknologi propinsi sareng Pusat Téknik.
FT0103
FT0103
Perusahaan parantos komitmen ka Urang Sunda & D sareng desain produk sareng inpormasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi. Urang Sunda & Tim D parantos ngahontal skala ratusan jalma, ngabentuk sistem panilitian sareng pamekaran kalayan Sunda mandiri & D salaku anu utami sareng gabungan produksi, diajar sareng panilitian salaku bantu. Éta ogé parantos ngadegkeun koperasi jangka panjang Sunda & D sareng Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan sareng lembaga pendidikan tinggi sanés dina platform pusat téknologi propinsi sareng Pusat Téknik.
Lampu lantai custom khusus pabrik harga FT10112-Huayi Lighting
Lampu lantai custom khusus pabrik harga FT10112-Huayi Lighting
Perusahaan parantos komitmen ka Urang Sunda & D sareng desain produk sareng inpormasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi. Urang Sunda & Tim D parantos ngahontal skala ratusan jalma, ngabentuk sistem panilitian sareng pamekaran kalayan Sunda mandiri & D salaku anu utami sareng gabungan produksi, diajar sareng panilitian salaku bantu. Éta ogé parantos ngadegkeun koperasi jangka panjang Sunda & D sareng Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan sareng lembaga pendidikan tinggi sanés dina platform pusat téknologi propinsi sareng Pusat Téknik.
FW0326
FW0326
Perusahaan parantos komitmen ka Urang Sunda & D sareng desain produk sareng inpormasi dina inovasi ilmiah sareng téknologi. Urang Sunda & Tim D parantos ngahontal skala ratusan jalma, ngabentuk sistem panilitian sareng pamekaran kalayan Sunda mandiri & D salaku anu utami sareng gabungan produksi, diajar sareng panilitian salaku bantu. Éta ogé parantos ngadegkeun koperasi jangka panjang Sunda & D sareng Universitas Tsinghua, Universitas Zhongshan sareng lembaga pendidikan tinggi sanés dina platform pusat téknologi propinsi sareng Pusat Téknik.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese