Shining Guangzhou Baiyun International Conference Center, wat voor verlichtingsproject heeft Huayi Engineering gemaakt voor de International Hall

Februari 09, 2023
Stuur uw aanvraag

Op 28 januari 2023, gehouden door het provinciale partijcomité van Guangdong en de provinciale regering "Provinciale Hoogwaardige Ontwikkelingsconferentie" in Guangzhou Baiyun International Conference Centre International Hall werd met succes gehouden Huayi Engineering verlichtte de "hoogwaardige première" van de internationale hal met "hoogwaardige verlichtingsoplossingen", waardoor de provincie Guangdong in 2023 de eerste provinciale vergadering over overheidszaken kon houden .


 


▲ Guangdong Provinciale Hoogwaardige Ontwikkelingsconferentie, Zuid+Picture


De International Hall behoort tot het fase II-project van Guangzhou Baiyun International Conference Center. Het architectonisch ontwerp is afkomstig van He Jingtang, de "vader van het Chinese paviljoen". , integratie van hoogwaardige conferentie-, tentoonstellings- en banketfuncties , met een totale bouwoppervlakte van ongeveer 137.000 vierkante meter. De bijeenkomst ontving met succes vertegenwoordigers van overheidsinstanties en 500 ondernemingen, met in totaal meer dan 1.200 mensen.Het is de grootste bijeenkomst die de afgelopen jaren in de provincie Guangdong is gehouden.


▲Guangzhou Baiyun Internationaal Conferentiecentrum·Internationale Zaal

 

Na het succesvol uitvoeren van de eerste fase van het project in 2007, sloeg Huayi Engineering opnieuw de handen ineen met Guangzhou Baiyun International Conference Centre om verlichtingstechnische diensten te leveren voor de International Hall.Het project omvat de hoofdlocatie, meerdere zalen en openbare ruimtes. De nieuw opgeleverde International Hall zal worden gecombineerd met de eerste fase van het conferentiecentrum tot een conferentiecomplex van wereldklasse met een totale schaal van meer dan 400.000 vierkante meter.

 

 

 

Huayi Engineering, voldeed in hoge mate aan de International Hall Het ontwerpconcept van "Wolken en bergen" en de Het ontwerpthema van "Kantonees ritme en Tianhe" , voor de groepsfotohal en vergaderruimte op de eerste verdieping, evenals de hoofdconferentiezaal en VIP-ontvangstruimte op de derde verdieping, worden respectievelijk grote decoratieve plafondlampen met unieke culturele kenmerken gecreëerd om vergaderfuncties organisch te combineren met artistieke visie.


▲Guangzhou Baiyun International Hall Groepsfotozaal

 

De groepsfotozaal is prachtig onder de achtergrond van de gigantische centrale plafondlamp. Huayi Engineering gebruikt oranje, geel en wit getextureerd artistiek composietglas om de structuur en details van de rugvormige lampbehuizing te schetsen; een groot gebied van hoogwaardig kristal wordt in het midden opgehangen om een ​​helder kristaloppervlak te creëren, dat wordt gereproduceerd door de combinatie van materiaal en design.Het artistieke ontwerpconcept van "stapellandschap van wolken en bergen" sluit aan bij de grootsheid van het internationale auditorium.

 

▲Guangzhou Baiyun International Hall · Ontvangstruimte

 

De vergaderruimte, de VIP-ontvangstruimte en de centrale lichtkoepel van de hoofdlocatie op de derde verdieping nemen ook dezelfde reeks ontwerptaal en verdiepingsschema's aan, die elegant en ingetogen zijn, in navolging van het karakteristieke concept van "welkom, beleefdheid en capaciteit " van de Internationale Zaal. Bovendien wachten, vanwege de vertrouwelijkheid van het project, nog meer prachtige artistieke lichten in de kerngebieden om te bloeien.

 

De hele lamp is te groot van formaat, eigenaardig van ontwerp, complex van ontwerp, moeilijk te installeren en heeft veel constructie-overstijgende operaties, die dit project voor veel uitdagingen hebben gebracht. De eerste show luidde de provinciale belangrijke vergadering in Huayi Engineering hield verschillende speciale vergaderingen met de eigenaar, algemene contracterende ontwerp- en supervisie-eenheden en streefde ernaar om de bouw van verlichtingsprojecten op een allround manier te promoten.


 

▲De eigenaar, het algemene contractontwerp en de supervisie-eenheid bespraken het plan met Huayi

 

Onder hen heeft de grootste centrale lichtkoepel in de drie verdiepingen tellende hoofdlocatie een afmeting van meer dan 450 kubieke meter en een nettogewicht van meer dan 23 ton, wat grote uitdagingen met zich meebrengt voor productie en installatie.

 

▲On-site constructie door het Huayi Lighting-team

Op basis van het verzekeren van de realisatie van de effectvereisten van de ontwerpeenheid, stelde het technische team van Huayi een plan voor om fysieke monsters van 1: 4-formaat voor te bereiden, nam het voortouw bij het voldoen aan de installatievereisten voor veldproeven op de locatie en voltooide de passend besturingssysteem en definitief installatieplan volgens het daadwerkelijke effectontwerp, om de beste verlichting en decoratieve functies te bereiken.

 

 

 

Sinds het project officieel de bouwfase is ingegaan, heeft Huayi Engineering zich altijd gehouden aan hoge normen van wereldklasse en constructie van hoge kwaliteit. Van ontwerpverdieping, technologiedocking, productie, bouwtoezicht, actief reageren op de eisen van de eigenaar, ontwerpeenheid en hoofdaannemer, zorgen voor hoogwaardige contractprestaties en perfecte levering gedurende het hele proces, en unanieme lof hebben gewonnen van Guangzhou Baiyun International Conference Centrum en bouwpartners. , om Huayi's kracht bij te dragen om een ​​conferentiecomplex van wereldklasse te bouwen.

 

 

 

Huayi Engineering blijft de servicegeest erven om niet afwezig te zijn bij grote evenementen, de "eerste show van hoge kwaliteit" van de internationale hal te verlichten met "hoogwaardige verlichtingsoplossingen", wat opnieuw de sterke invloed aantoont van "leider van hoge -einde verlichting en verlichting", en praten over China met kracht Merkverhaal!


Kies een andere taal
Huidige taal:Nederlands

Stuur uw aanvraag