Shndritja e Qendrës Ndërkombëtare të Konferencave Guangzhou Baiyun, çfarë lloj projekti ndriçimi krijoi Huayi Engineering për Sallën Ndërkombëtare

shkurt 09, 2023
Dërgoni kërkesën tuaj

Më 28 janar 2023, mbajtur nga Komiteti i Partisë Provinciale Guangdong dhe qeveria provinciale "Konferenca Provinciale e Zhvillimit të Cilësisë së Lartë" në Salla Ndërkombëtare e Qendrës Ndërkombëtare të Konferencave Guangzhou Baiyun u mbajt me sukses. Huayi Engineering ndriçoi "premierën me cilësi të lartë" të sallës ndërkombëtare me "zgjidhje ndriçimi me cilësi të lartë", duke ndihmuar Provincën Guangdong të mbajë takimin e parë për çështjet e qeverisë në nivel provincial në 2023 .


 


▲Konferenca e Zhvillimit të Cilësisë së Lartë Provinciale Guangdong, Southern+Picture


Salla Ndërkombëtare i përket projektit të Fazës II të Qendrës Ndërkombëtare të Konferencave Guangzhou Baiyun. Dizajni arkitektonik vjen nga He Jingtang, "babai i pavijonit të Kinës" , duke integruar funksionet e konferencave, ekspozitave dhe banketeve të nivelit të lartë , me një sipërfaqe totale ndërtimi prej rreth 137.000 metra katrorë. Takimi priti me sukses përfaqësues nga agjencitë qeveritare dhe 500 ndërmarrje, me gjithsej më shumë se 1200 persona.Është takimi më i madh i mbajtur në provincën Guangdong në vitet e fundit.


▲Qendra Ndërkombëtare e Konferencave Guangzhou Baiyun· Salla Ndërkombëtare

 

Pasi shërbeu me sukses fazën e parë të projektit në 2007, Huayi Engineering u bashkua edhe një herë me Qendrën Ndërkombëtare të Konferencave Guangzhou Baiyun për të ofruar shërbime inxhinierike ndriçimi për Sallën Ndërkombëtare.Projekti mbulon vendin kryesor, sallat e funksioneve të shumta dhe hapësirat publike. Salla Ndërkombëtare e sapopërfunduar do të kombinohet me fazën e parë të qendrës së konferencave për të formuar një kompleks konferencash të klasit botëror me një shkallë totale prej më shumë se 400,000 metra katrorë.

 

 

 

Huayi Engineering, shumë në përputhje me Sallën Ndërkombëtare Koncepti i projektimit të "Reve dhe maleve" dhe Tema e dizajnit të "Ritmit kantonez dhe Tianhe" , për sallën e fotografive në grup dhe sallën e mbledhjeve në katin e parë, si dhe për sallën kryesore të konferencave dhe dhomën e pritjes VIP në katin e tretë, janë krijuar përkatësisht dritat e mëdha dekorative të tavanit me karakteristika unike kulturore për të kombinuar organikisht funksionet e takimit me vizionin artistik.


▲ Salla e fotografive të grupit të sallës ndërkombëtare të Guangzhou Baiyun

 

Salla e fotografive në grup është e mrekullueshme nën sfondin e dritës gjigante qendrore të tavanit. Huayi Engineering përdor xham të përbërë artistik me teksturë portokalli, të verdhë dhe të bardhë për të përshkruar strukturën dhe detajet e trupit të llambës në formë të pasme; një zonë e madhe kristali me cilësi të lartë është varur në mes për të krijuar një sipërfaqe të pastër kristal, e cila riprodhohet nga ndërthurja e materialit dhe dizajnit.Koncepti i dizajnit artistik i "stacking peizazhet e reve dhe maleve" është në përputhje me madhështinë e auditorit ndërkombëtar.

 

▲ Salla Ndërkombëtare Guangzhou Baiyun · Dhoma e pritjes

 

Salla e takimeve, dhoma e pritjes VIP dhe drita e kupolës qendrore të lokalit kryesor në katin e tretë miratojnë gjithashtu të njëjtën seri të gjuhës së projektimit dhe skemave të thellimit, të cilat janë elegante dhe të përmbajtura, duke i bërë jehonë konceptit karakteristik të "mirëseardhjes, mirësjelljes dhe kapacitetit". " të Sallës Ndërkombëtare. Përveç kësaj, për shkak të konfidencialitetit të projektit, dritat më të mrekullueshme artistike në zonat kryesore presin të lulëzojnë.

 

E gjithë llamba është shumë e madhe në madhësi, e veçantë në dizajn, komplekse në dizajn, e vështirë në instalim dhe ka shumë operacione ndër-konstruksioni, të cilat i kanë sjellë shumë sfida këtij projekti. Shfaqja e parë çoi në takimin e rëndësishëm provincial.Huayi Engineering mbajti disa takime speciale me pronarin, njësitë e përgjithshme të projektimit dhe mbikëqyrjes kontraktuese dhe u përpoq të promovonte ndërtimin e projekteve të ndriçimit në një mënyrë të gjithanshme.


 

▲Pronari, dizajni i përgjithshëm i kontraktimit dhe njësia e mbikëqyrjes diskutuan planin me Huayi

 

Midis tyre, drita më e madhe e kupolës qendrore në objektin kryesor trekatësh ka një madhësi prej më shumë se 450 metra kub dhe një peshë neto prej më shumë se 23 tonë, gjë që sjell sfida të mëdha për prodhimin dhe instalimin.

 

▲Ndërtimi në vend nga ekipi Huayi Lighting

Mbi bazën e sigurimit të realizimit të kërkesave të efektit të njësisë së projektimit, ekipi inxhinierik Huayi propozoi një plan për të përgatitur mostra fizike të madhësisë 1:4, mori drejtimin në përmbushjen e kërkesave të instalimit të provës në terren në vendin e ngjarjes dhe finalizoi sistemi i duhur i kontrollit dhe plani përfundimtar i instalimit sipas modelit aktual të efektit, për të arritur funksionet më të mira të ndriçimit dhe dekorimit.

 

 

 

Që kur projekti hyri zyrtarisht në fazën e ndërtimit, Huayi Engineering i është përmbajtur gjithmonë standardeve të larta të klasit botëror dhe ndërtimeve me cilësi të lartë. Nga thellimi i projektimit, bashkimi i teknologjisë, prodhimi, mbikëqyrja e ndërtimit, përgjigjet në mënyrë aktive ndaj kërkesave të pronarit, njësisë së projektimit dhe kontraktorit të përgjithshëm, sigurojnë performancë të kontratës me cilësi të lartë dhe dorëzim të përsosur gjatë gjithë procesit dhe kanë fituar vlerësime unanime nga Konferenca Ndërkombëtare Guangzhou Baiyun Qendra dhe partnerët e ndërtimit. , për të kontribuar në fuqinë e Huayi për të ndërtuar një kompleks konferencash të klasit botëror.

 

 

 

Huayi Engineering vazhdon të trashëgojë frymën e shërbimit për të mos munguar në eventet madhështore, duke ndezur "shfaqjen e parë me cilësi të lartë" të sallës ndërkombëtare me "zgjidhje ndriçimi me cilësi të lartë", duke demonstruar edhe një herë ndikimin e fortë të "liderit të lartë". -fund ndriçimi dhe ndriçimi”, dhe duke folur për Kinën me forcë Historia e markës!


Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj