PRODUK
Barcelona

Barcelona

Lampu Gantung Kristal Kustomisasi
Produsen Lampu Pendant Gaya Industri

Produsen Lampu Pendant Gaya Industri

Huayi nyedhiyakake profesional lampu gantung tetep gaya loteng karo sumbu mbukak urip lan papan industri sembrono, Lan sampurna nggabungake roughness Neutral cethek saka gaya industri karo minimalism nostalgia jero.Nggolek profesionalprodusen lampu gantung, huayi iku pilihan sing paling apik.
Lampu Malam LED Kab

Lampu Malam LED Kab

Penguin Modeling Design.
Produsen Lampu Pendant Industri Profesional

Produsen Lampu Pendant Industri Profesional

Minangka industri profesional profesionalLampu PendantIng pabrikan ing China, Lampu Gantung diprodhuksi adhedhasar bahan berkualitas tinggi, lan dirancang kanthi teliti dening para profesional. Iku saka softness Moderate lan pas kanggo sikil kanggo nyedhiyani pengalaman nyandhang nyaman.

HUAYI LIVE STREAM

merek terkenal wiwit taun 1986, HUAYI Lighting mbukak pikirane kanggo mimpin industri lampu ing macem-macem platform media. Ora ketompo macem-macem interior sing apik banget& produk cahya njaba, utawa showroom cahya internasional 7-star, utawa liwat 200000sqm pusat pabrik manufaktur, tindakake kita, kita bakal menehi sampeyan lelampahan apik kanggo ngerti bab HUAYI. LIVE STREAM MINGGUAN bakal dianakake ing Alibaba International lan media sosial liyane kanggo nampilake showroom HUAYI& ringkesan pabrik lan rawuh anyar komersial, hiasan& produk pencahayaan,Lampu gantung industri, lampu gaya industri, lampu gaya modern, lampu suspensi kaca,cahya selaras, kualitas dipercaya lan dipercaya.

Sugeng rawuh manungsa waé sing terus-terusan. Akeh kejutan sing nunggu sampeyan ...


Alibaba/Facebook/Klumia/Youtube: huayilights


PROYEK
Oman-Hormuz Grand Hotel

Oman-Hormuz Grand Hotel

Hormuz Grand Hotel minangka hotel mewah ing Muscat Oman, Huayi nyedhiyakake kabeh lampu hiasan lan lampu sing dipimpin kanggo kamar tamu lan area umum.
Maldives-St Regis Hotel

Maldives-St Regis Hotel

St Regis Hotel, tenan unik. Kanthi lokasi geografis sing apik, Maladewa dadi salah sawijining papan wisata sing paling menarik ing donya. Kabin mewah iki dumunung ing pulo pulo pribadi ing Maladewa, narik kawigaten para tamu kanggo teka lan njelajah keajaiban alam lan macem-macem gaya organisme laut.
Hotel Dubai-Kempinski

Hotel Dubai-Kempinski

Kempinski Hotel Dubai interconnecting mall saka Emiras, kamar hotel karo hiasan mewah dilengkapi jedhing marmer, TV LCD layar gedhe lan area panedhaan. Sawetara kamar bisa ndeleng Desa Ski Dubai.
India-Le Méridien Hotel

India-Le Méridien Hotel

Le Méridien Hotel mbabarake travller penasaran lan kreatif-minded kanggo pengalaman paling ora dikarepke lan makarya panggonan wis kurban. Bosok ing jaman keemasan lelungan, Le Méridien tetep dadi papan kumpul wong sing seneng nemokake tujuan ing saindenging jagad. Merek mewah paling apik ing donya kanthi hadiah sing luwih apik.
Apa sampeyan pengin hubungi kita

Cukup ngomongake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing bisa sampeyan bayangake



Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa