---

Lojërat Olimpike të Dyfishta,

Dorëzimi perfekt i projektit të ndriçimit në terren

Në Lojërat Olimpike të Pekinit 2008, HUAYI u zgjodh si furnizuesi i sistemit të ndriçimit të fasadave të Stadiumit Kombëtar "Foleja e Zogjve".

Në Lojërat Olimpike Dimërore të Pekinit 2022, HUAYI u ftua edhe një herë për të ofruar zgjidhje ndriçimi të peizazhit për Parkun e Ri Shougang të Pekinit.

PRODUKTET
Seritë e ndriçimit manetik

Seritë e ndriçimit manetik

Dritë muri e futur, E përshtatshme për çdo dritë pista, drita magnetike. Përdoret gjerësisht në zyrë.
Spotlights Modular Hotel të frymëzuar

Spotlights Modular Hotel të frymëzuar

Miratoni dizajnin modular, siguroni një shumëllojshmëri opsionesh të unazave të fytyrës dhe lenteve optike, mund të plotësoni një sërë nevojash profesionale për ndriçim inxhinierik
Drita Flood me shumë instalime

Drita Flood me shumë instalime

Kënde të ndryshme me aksesorë të shumtë dhe rrotullim universal e bëjnë instalimin e tij të lehtë në të gjitha   aspektet.
Ndriçim modern i stilit të shiritit

Ndriçim modern i stilit të shiritit

Seria 10798, Llambë tavani, Llambë varëse, Llambë muri, Llambë tavoline, Llambë dyshemeje
---

Ndriçim+Zgjidhje

Huayi Lighting është një markë e pjekur me një histori prej më shumë se 36 vjetësh. Për sa i përket projektit të ndriçimit, ndriçimi Huayi ka krijuar projekte të jashtëzakonshme ndriçimi për shumë hotele dhe hapësira komerciale me yje vendase dhe të huaja, duke ofruar zgjidhje profesionale ndriçimi, duke përfshirë ofrimin e produkteve dhe shërbimeve të personalizuara, ndriçimin e brendshëm dhe zgjidhjet e përgjithshme të ndriçimit të jashtëm. Puna klasike e Huayi në fushën e inxhinierisë së ndriçimit është njohur gjerësisht nga njerëzit. Projektet në shkallë të gjerë si Lojërat Olimpike të Pekinit, Samiti i Hangzhou G20, Samiti i BRICS Xiamen dhe Samiti i Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait 2022 kanë nxjerrë në pah forcën e shkëlqyer profesionale të Huayi-t.

PROJEKT NDRIÇIMI
Qendra Olimpike Sportive Hangzhou

Qendra Olimpike Sportive Hangzhou

Numërimi mbrapsht për Lojërat Aziatike Hangzhou!Nga Lojërat Olimpike në Lojërat Aziatike, Huayi Lighting ka shoqëruar gjithmonë sportet kineze gjatë gjithë rrugës.Drita e Lojërave Aziatike shkëlqen në Suzhou dhe Hangzhou!
Qendra Turistike Samarkand-Uzbekistan

Qendra Turistike Samarkand-Uzbekistan

Qendra Turistike e Samarkandit në Uzbekistan është vendi kryesor për Samitin e Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait 2022. Huayi është përgjegjës për më shumë se 80% të ndriçimit në park, duke ofruar zgjidhje të përgjithshme ndriçimi të brendshëm dhe të jashtëm.
Muzeu i Versionit Kombëtar të Kinës

Muzeu i Versionit Kombëtar të Kinës

Huayi Engineering - "Muzeu Kombëtar i Versionit të Kinës"Muzeu i Botimit Kombëtar të Kinës është një projekt kombëtar inxhinierik kulturorHuayi ofron një zgjidhje të përgjithshme të personalizuar për llambat jo standardeProjekti përfshin ndërtesën Wenxing, Sallën Wenhua dhe Pavijonin Wenhan në sallën e përparmeDhe zona publike, të projektuara me kujdes për të krijuar ndriçim të personalizuar
Resorti i integruar i Macau Lisboa

Resorti i integruar i Macau Lisboa

Huayi Engineering - "Macao Lisboa Integrated Resort" Huayi ndërmori ndriçimin dhe peizazhin e brendshëm dhe të jashtëm Zgjidhje e përgjithshme me ndriçim profesional Ndizni resortin më të madh luksoz prej 39 miliardë lekësh!
DËSHIRONI TË NA KONTAKTONI

Ju lutemi na tregoni kërkesat tuaja,Ne do t'ju përshtatim me shërbimin ekskluziv të klientit për t'ju kontaktuar.

Shënim: Ju lutemi plotësoni informacionin dhe kërkesat tuaja reale të kontaktit dhe mos dërgoni pyetje në mënyrë të përsëritur. Ne do ta mbajmë konfidencialisht informacionin tuaj.


Orari i punës:

08:30-18:30 (Koha e Pekinit)

00:30-10:30 (Koha e Greenwich)

16:30-02:30 (Koha e Paqësorit)

Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj