PRODUK

Salaku salah sahiji top 10 merek terkenal dina industri pencahyaan, Huayi Lighting fokus dina desain sareng kualitas lampu LED, nyayogikeun lampu LED pikeun kamar, lampu LED pikeun plafon, strip lampu LED. Huayi Lighting parantos ngawangun langkung ti 200 insinyur profesional pikeun ngagedékeun kamampuan urang dina rupa-rupa dukungan produk. Neruskeun investasi pikeun Sunda
& D ku téknologi canggih pikeun mastikeun kualitas produk anu langkung luhur anu ngamungkinkeun urang pikeun minuhan nasabah. Huayi Lighting nawiskeun seueur portopolio solusi cahaya LED pikeun ngalayanan sababaraha aplikasi sareng lingkungan, kalebet kantor komersial, industri, lanskap, jalan, arsitéktur, jst.

MACA DEUI
Item HighQualitas: Modél Produk lampu banjir euweuh, : DU0129 Grosir-Huayi Lighting Co.ltd

Item HighQualitas: Modél Produk lampu banjir euweuh, : DU0129 Grosir-Huayi Lighting Co.ltd

Huayi Lighting HighQualitas Item: Modél produk lampu banjir no, : DU0129 Wholesale-Huayi Lighting Co.ltd Lampu caah Bahan: Awak aluminium + gelas Bérés: kulawu Lampu: OSRAM 2021/1/11
Downlight HighQualitas: HYDA00090 Wholesale-Huayi Lighting Co.ltd

Downlight HighQualitas: HYDA00090 Wholesale-Huayi Lighting Co.ltd

Huayi Lighting HighQualitas Downlight: HYDA00090 Wholesale-Huayi Lighting Co.ltd lampu handap Recessed , CE Bahan: Aluminium Rengse: BodasIP20
HYDA00095

HYDA00095

Sorotan Flushbonading Bérés: Bodas Motong: D65mm
HYDB00036

HYDB00036

Lampu handap Bérés: Bodas Bahan: Aluminium Lampu: Osram
Solusi Lampu Led kami

Upami anjeun kinten-kinten patarosan, mangga ngahubungan kami sacara bébas.

Huayi Lighting mangrupikeun produsen lampu LED profesional, nawiskeun jasa solusi one stop premium tina desain awal, formulasi skéma pikeun instalasi sareng perawatan, naha di jero ruangan atanapi di luar ruangan, saderhana atanapi rumit, désainer, insinyur sareng konsultan penjualan urang anu terlatih sanggup ngaropea solusi anu leres numutkeun kabutuhan klien. Salaku conto, strip lampu LED, lampu LED pikeun kamar, lampu LED pikeun plafon, sareng solusi pencahayaan LED anu sanés.

Kasus

Huayi Lighting gaduh pangalaman anu luar biasa dina sababaraha rupa proyek pencahayaan LED kalebet komérsial, industri, hotél, bandara, pusat perbelanjaan, padumukan, kantor, sareng sajabana& D sareng kapasitas pabrik kalayan tim panerapan proyek propésional. Diomongkeun ngeunaan nyayogikeun produk anu berkualitas, Huayi Lighting sanggup nyiptakeun solusi lampu LED kelas munggaran numutkeun karakteristik proyek anjeun. Huayi Lighting henteu ngan ukur komitmen pikeun nyayogikeun pangguna nganggo solusi lampu LED sakaligus profesional, tapi ogé ngajajah hubungan antara cahaya sareng rohangan pikeun ngembangkeun produk modis sareng klasik pikeun nyocogkeun kabutuhan lampu masarakat dina skenario anu béda. Sapertos strip lampu LED, lampu LED pikeun kamar, lampu LED pikeun plafon, jsté.

MACA DEUI
Hotel Dubai-Kempinski

Hotel Dubai-Kempinski

Kempinski Hotel Dubai mall anu nyambungkeun antara Émir, kamar hotél kalayan hiasan mewah dilengkepan kamar mandi marmer, TV LCD layar ageung sareng ruang makan. Sababaraha kamar tiasa mopohokeun Désa Ski Dubai.
Hotél India-Le Méridien

Hotél India-Le Méridien

Hotel Le Méridien ngungkabkeun perjalanan anu panasaran sareng kreatif pikeun pangalaman anu paling teu disangka-sangka sareng pikaresepeun anu ditawarkeun ku tujuan. Berakar dina jaman kaemasan perjalanan, Le Méridien tetep mangrupikeun tempat pangumpulan jalma anu resep kana tujuan anu kapendak di sakumna dunya. Merek méwah pangsaéna di dunya kalayan hadiah anu langkung saé.
Kota Pasar India-Phoenix

Kota Pasar India-Phoenix

High Street Phoenix, baheulana kawanoh salaku Phoenix Mills, mangrupikeun salah sahiji mall balanja panggedéna di India, tempatna di Lower Parel, Mumbai. Luas lantai na nyaéta 3.300.000 méter pasagi. Salaku tambahan ka mall, compond nyayogikeun hotél bintang lima, ruang multiplex, ruang komérsial sareng menara padumukan.
Hotél Kazakhstan-Hilton

Hotél Kazakhstan-Hilton

Hilton Astana, hotél canggih di kompleks paméran EXPO-2017 futuristik. Ngarasakeun jasa tingkat luhur nalika anjeun didieu ogé fasilitas anu bijaksana sapertos spa kasihatan, bar atap, pusat kabugaran, kolam renang jero ruangan, Executive Lounge sareng fasilitas konferensi anu lega. Éta aya di jero kota pusat kota, kantor perusahaan, Pamaréntah departemén sareng agénsi Kazakhstan, sareng Bandara Internasional Astana.
Tentang Kami

Khusus pikeun pembuatan lampu
& Nyayogikeun solusi lampu LED

Huayi Lighting didirikan taun 1986, parantos janten panyadia solusi pencahayaan LED komprehensif anu terkenal di industri. Kalayan langkung ti 30 taun pamekaran, Huayi Lighting parantos hasil ngahijikeun platform sumberdaya tina ranté industri sadayana, kalayan jaringan penjualan sareng jasa di jero negeri sareng internasional.


Sidik Huayi Lighting parantos ngahontal ti komérsial pikeun proyék-proyék pamaréntah, kisaran produk ti bumi, kantor ka hotél sareng bentang luar. Sapertos strip lampu LED, lampu LED pikeun kamar, lampu LED pikeun plafon, jsté. Mampuh nyayogikeun solusi pencahayaan LED kalayan jasa nambihan nilai numutkeun proyék, parantos dipuji salaku mitra global anu dipercaya salami mangtaun-taun.

BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami! Hoyong terang langkung seueur perkawis lampu LED, baca langkung seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese