Produk
Lampu wengi

Lampu wengi

Desain modél pingguin.
Gaya Lampu Gaya Lampu

Gaya Lampu Gaya Lampu

Huayi nyadiakeun profésional Lampu Pendant Tetep gaya lotél kalayan sumbi kabuka sareng ruang industri kas kasual, sareng sampurna ngabandingkeun reating kasar deet tina gaya industri ku minimalisme nostalgis jero.Milarian profésionalprodusén cahaya sushant, Huayi mangrupikeun pilihan pangsaéna.
Barcelona

Barcelona

Candelier kristal kristal
Lampu léngkah-buktina cai: HYXE00016

Lampu léngkah-buktina cai: HYXE00016

Lampu undak-usuk cai lampu wengi, anggo sudut Bahan : Aluminium Lampu: Sanan Peunteun buktina cai IP65

Huayi cicing

salah sahiji pengecambahan anu hébat saprak 1986, cahaya Huwawa op-nikmas pikeun industri cahya dina sababaraha ploform média. Henteu aya masalah anu pinuh ku interior anca& Produk lampu éksternal, atanapi pantaun farnted 7-bintri internasional, atanapi langkung ti 200000SQH pabrik, Turutan kami, nuturkeun kami, kami bakal menderita perjalanan anu saé. Mingguan cicing bakal diayakeun di Alibaba internasional sareng média sosial anu sanés pikeun nunjukkeun Showround Huayi& Tinjauan pabrik sareng kadali anyar komersial, hiasan& produk lampu,lampu pendantan industri, gaya industri, lampu gaya modéren, lampu gantung kaca,kustihkeun, kualitas dipercaya sareng dipercaya.

Wilujeng sumping perhatian anjeun. Seueur kejutan ngantosan anjeun ...


Alibaba / Facebook / Klumia / YouTube: huayilts


Proyek
Cina-Studio City Makau

Cina-Studio City Makau

Ieu mangrupikeun tengara sareng roda ferris pangluhurna di Asia - Studio City Macao sareng éta digabungkeun sareng hotél, mall balanja, kasino sareng pasar dahareun. Huayi, ahli anu ngarengsekeun sababaraha proyék kasino mewah di Makau, parantos ilubiung dina bagian lampu ogé. Kalayan deepcooperation sareng désainer, pangaruh cahaya anu nyugemakeun kéngingkeun aprésiasi tinggi pikeun Huayi deui.
Hotél Sri Lanka-Marriott

Hotél Sri Lanka-Marriott

Salaku gedong landmark Weligama Bay di Sri Lanka, penting pisan pikeun mastikeun pangaruh pencahayaan anu sampurna. Huayi nyayogikeun sadaya solusi sareng produk pencahayaan, kalebet lampu LED sareng lampu hiasan pikeun di jero ruangan sareng luar.
Bangladés -Fat poin ku Sheraton Dhaka

Bangladés -Fat poin ku Sheraton Dhaka

Opat Poin ku Sheration Dhaka, Gulshan nawiskeun aksés anu pas dina distrik komérsial sareng padumukan. Kantor, toko eceran, sareng réstoran ngan ukur sababaraha léngkah ti hotél, sareng zona diplomatis ngagaduhan kedutaan sareng komisi tinggi. hotél diwangun ku 149 kamar tamu gaya na suite kalayan sagala kanyamanan di bumi, tempatna di lantai 12 ka luhur, mastikeun panoramik viesw kota. Di sagigireun éta, gedong menara modéren ieu nunjukkeun méwah kalayan rupa-rupa fasilitas. Pusat kabugaran freatures alat pinter sareng instrustor propésional. Kagum panorama cakrawala anu ngagumkeun tina kolam renang takterhingga Sky Deck.
Dubai-JW Marriott

Dubai-JW Marriott

Marriott international mangrupikeun mérek suksés anu aya hubunganana sareng manajemén hotél anu ngajalankeun 2.600 hotél di saluruh dunya. Nanging, ngan 29 diantarana dikelola langsung dina JW, anu sami sareng mérek hotél paling mewah. Huayi Lighting Group bangga nampilkeun dirina yén urang boga kaistiméwaan pikeun nyandak bagian dina proyék anu paling méwah dina pangkat luhur.
Dupi anjeun kersa ngahubungi kami

Ngan ngawartosan syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu anjeun tiasa ngabayangkeun



Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese