Професионално решение за LED осветлување - HUAYI осветлување

Јазик
——

Двојни Олимписки игри,

наСовршена испорака на проект за теренско осветлување

На Олимписките игри во Пекинг во 2008 година, HUAYI беше избран за снабдувач на системот за осветлување на фасадата на Националниот стадион „Птичјо гнездо“.

На Зимските олимписки игри во Пекинг 2022 година, HUAYI повторно беше поканет да обезбеди решенија за осветлување на пејзажот за новиот парк Шуганг во Пекинг.

ПРОИЗВОДИ
Манетичко осветлување серии

Манетичко осветлување серии

Вградено ѕидно светло, Погодно за секакви светла за патека, магнетни светла. Широко се користи во канцеларија.
Инспирирани хотелски модуларни рефлектори

Инспирирани хотелски модуларни рефлектори

Прифатете модуларен дизајн, обезбедете различни опции за прстен за лице и оптички леќи, може да одговори на различни професионални потреби за инженерско осветлување
Мулти-инсталација Flood Light

Мулти-инсталација Flood Light

Различни агли со повеќе додатоци и универзална ротација ја олеснуваат неговата инсталација од сите   аспекти.
Модерно осветлување во стил на лента

Модерно осветлување во стил на лента

Серија 10798, Плафонска светилка, светилка за приврзок, Ѕидна светилка, столна ламба, Подна светилка
——

Осветлување+Решенија

Huayi Lighting е зрел бренд со историја од повеќе од 36 години. Во однос на проектот за осветлување, Huayi lighting создаде извонредни проекти за осветлување за многу домашни и странски хотели со ѕвезди и комерцијални простори, обезбедувајќи професионални решенија за осветлување, вклучително и обезбедување персонализирани приспособени производи и услуги, внатрешно осветлување и севкупни решенија за надворешно осветлување. Класичната работа на Хуаји во областа на инженерството за осветлување е широко препознаена од луѓето. Големи проекти како што се Олимписките игри во Пекинг, Самитот на Г20 во Хангжу, Самитот на Ксиамен на БРИКС и Самитот на Организацијата за соработка во Шангај 2022, сите ја истакнаа одличната професионална сила на Хуаји.

ПРОЕКТ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ
Олимписки спортски центар Хангжу

Олимписки спортски центар Хангжу

Одбројување до Азиските игри во Хангжу!Од Олимписките игри до Азиските игри, Huayi Lighting отсекогаш ги придружувал кинеските спортови до крај,Светлината на Азиските игри свети во Сужоу и Хангжу!
Туристички центар Самарканд-Узбекистан

Туристички центар Самарканд-Узбекистан

Туристичкиот центар Самарканд во Узбекистан е главното место на Самитот на организацијата за соработка во Шангај во 2022. Хуаји е одговорен за повеќе од 80% од осветлувањето во паркот, обезбедувајќи севкупни решенија за внатрешно и надворешно осветлување.
Национален музеј за верзија на Кина

Национален музеј за верзија на Кина

Хуаји инженеринг - „Музеј на национална верзија на Кина“Кинеското национално издание музеј е национален културен инженерски проектHuayi обезбедува приспособено целокупно решение за нестандардни светилкиПроектот вклучува зграда Wenxing, Wenhua Hall и Wenhan Pavilion во предната салаИ јавни површини, внимателно дизајнирани да создаваат сопствено осветлување
Макао Лисабоа интегрирано одморалиште

Макао Лисабоа интегрирано одморалиште

Huayi Engineering - „Интегрирано одморалиште во Макао Лисабоа“ Huayi ги презеде внатрешното и надворешното осветлување и уредување Севкупно решение со професионално осветлување Осветлете го ултимативното луксузно одморалиште од 39 милијарди!
ДАЛИ САКАТЕ ДА НИ КОНТАКТИРАТЕ

Ве молиме кажете ни ги вашите барања,Ќе ви одговараме со ексклузивна услуга за клиенти за да ве контактираме.

Забелешка: Ве молиме пополнете ги вашите вистински информации за контакт и барања и не испраќајте прашања постојано. Ние строго ќе ги чуваме вашите информации доверливи.


Работно време:

08:30-18:30 часот (време во Пекинг)

00:30-10:30 часот (време на Гринич)

16:30-02:30 часот (време на Пацификот)

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање