Lampu Lantai

Lampu lantai gaya industri kreatif Nordic
Lampu lantai gaya industri kreatif Nordic
Desain klasik, perawatan permukaan parunggu, cocog pikeun dianggo di hotél sareng bumi
lampu lanté multifungsi
lampu lanté multifungsi
Ngarojong adjustment omnidirectional lampu jeung fungsi zone isolasi
Lampu lanté tangga
Lampu lanté tangga
Ieu proyék nyaluyukeun produk lampu lantai. Inspirasi desain asalna tina tangga dina kahirupan sapopoe, sareng penampilanna unik. Bahanna tina logam sadayana, bahan kalayan perawatan permukaan tambaga beureum. Rincian pengeluaran pikeun nunjukkeun tékstur. wadah lampu E27 pikeun gampang ngagantian sumber cahaya. Produk lampu lantai cocog pikeun kafe, réstoran, bar, bumi sareng tempat sanés.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun