Cahaya Dina taneuh

Cahaya dina taneuh
Cahaya dina taneuh
Ieu jenis lampu jero taneuh. kustomisasi kapang swasta, penampilan tinggi. Sumber cahaya LED dipilih nganggo chip LED efisiensi cahaya anu luhur sareng lensa réfraksi. Bahan stainless steel, permukaan pangaruh nikel awak lampu. Desain unik tina bagian anu dipasang. Pangaruh cahayana saé pisan. Kelas panyalindungan produk nyaéta IP65 sasmita waterproof. Produk lampu inground cocog pikeun bollard, lorong, taman, padang rumput hejo sareng tempat-tempat luar anu sanés.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun