Warta

Warta ngeunaan Huayi Lighting, Produsén Lampu Led di Cina

Huayi Lampu Manufaktur Center geus pinuh ditingkatkeun, sarta tingkat manufaktur geus ngahontal jangkungna anyar!
Huayi Lampu Manufaktur Center geus pinuh ditingkatkeun, sarta tingkat manufaktur geus ngahontal jangkungna anyar!
Kualitas unggul, manufaktur calakan tinggi-tungtung! Dina 10 April, bubuka ditingkatkeun tina Huayi Lampu Manufaktur Center junun dilaksanakeun!
April 12, 2024
Huayi muncul dina 2024 Shanghai International Hotel Engineering Design and Supplies Expo, ngajalajah perjalanan cahaya sareng kalangkang kota sihir.
Huayi muncul dina 2024 Shanghai International Hotel Engineering Design and Supplies Expo, ngajalajah perjalanan cahaya sareng kalangkang kota sihir.
Huayi Lighting nampilkeun produk panalungtikan sareng pamekaran panganyarna sapertos lampu hiasan rékayasa non-standar, pencahayaan komérsial, lampu luar, sareng sajabana, sareng sakali deui janten fokus sareng produk anu saé sareng konsép desain anu unik.
Maret 30, 2024
Kumpulan sorotan tina konperénsi peluncuran produk anyar Huayi Lighting 2024! Sadayana anu anjeun hoyong terang aya di dieu!
Kumpulan sorotan tina konperénsi peluncuran produk anyar Huayi Lighting 2024! Sadayana anu anjeun hoyong terang aya di dieu!
Tingali kota kuno pikeun cahaya dunya, sareng tingali Huayi pikeun cahaya di kota kuno. Tanggal 23 Maret, babarengan muka bab seni jeung masa depan paméran seni2024 Huayi Lighting Spring Produk Anyar Konférénsi peluncuranDilaksanakeun grandly di Huayi Square, Dengdu Kota Purba
Maret 29, 2024
Huayi Lighting: Nyaangan masa depan industri sareng ngawangun bab anu mulya babarengan
Huayi Lighting: Nyaangan masa depan industri sareng ngawangun bab anu mulya babarengan
Salaku pamimpin industri, Huayi Lighting geus salawasna nangtung di forefront of kali, ngajaga up kalawan Pace tina ngembangkeun téhnologis tur disetir ku inovasi téhnologis pikeun nyieun efisien, ramah lingkungan sarta produk cahaya calakan pikeun minuhan rupa-rupa kaperluan pasar jeung konsumén. . Leuwih taun, kalawan kualitas alus teuing, sumanget inovatif sarta layanan profésional, éta geus meunang pujian nyebar ti nasabah di imah jeung di mancanagara.
Maret 22, 2024
Aula Pameran Anyar Lampu Huayi | Pintonan Kategori Pinuh, Ngadagoan Anjeun Diungkabkeun
Aula Pameran Anyar Lampu Huayi | Pintonan Kategori Pinuh, Ngadagoan Anjeun Diungkabkeun
Toko unggulan gambar anyar anu diciptakeun ku Huayi Lighting bakal debut dina konperénsi peluncuran produk anyar musim semi 2024! Ruang anu ngahijikeun nonoman, intelijen, seni sareng kahirupan, sareng ningalikeun sadaya kategori produk dina skenario pangalaman pikeun nyumponan kabutuhan rupa-rupa konsumén.
Maret 21, 2024
Kéngingkeun gelar "Merek Utama Industri" kanggo kadalapan berturut-turut, Huayi Lighting's 2023 nuju nuju cahaya!
Kéngingkeun gelar "Merek Utama Industri" kanggo kadalapan berturut-turut, Huayi Lighting's 2023 nuju nuju cahaya!
Huayi Lighting meunang "Merek Utama Panghargaan Sorotan dina Industri Lampu Cina" kanggo kadalapan kalina!
Januari 17, 2024
Dina 2023 Hong Kong International Autumn Lighting Fair, Huayi Lighting gaduh kejutan énggal!
Dina 2023 Hong Kong International Autumn Lighting Fair, Huayi Lighting gaduh kejutan énggal!
Huayi Lighting aktip ngalegaan mitra kualitas luhur di sakumna dunya pikeun ngabagi kasempetan pangwangunan.
Oktober 30, 2023
Ngahadiran 134th Canton Fair! Huayi Lighting nyangking solusi inovatif pikeun ngungkit pasar global
Ngahadiran 134th Canton Fair! Huayi Lighting nyangking solusi inovatif pikeun ngungkit pasar global
Dina 15 Oktober, Autumn Canton Fair ka-134 dibuka sacara megah di Guangzhou. Huayi Lighting, salaku perusahaan téknologi tinggi anu kalibet dina widang pencahayaan pencahayaan, ogé mangrupikeun "Kanton Fair Old" anu parantos milu dina paméran mangtaun-taun. solusi jeung produk husus, pilari kasempetan bisnis, Signing pesenan, ngembangna pasar, sarta nyadiakeun Pasar global brings kejutan anyar.
Oktober 27, 2023
Asian Games Hangzhou ieu pinuh ku "Huayi"
Asian Games Hangzhou ieu pinuh ku "Huayi"
Huayi Lighting ngahormatan pikeun ilubiung dina pencahayaan lanskap di Aula Asian Games katilu di Olympic Sports Center sareng Jinhua Asian Games Village.
Séptémber 23, 2023
Fokus ka Zhongshan di Bay Area sareng caang dina dua sisi Selat Taiwan!
Fokus ka Zhongshan di Bay Area sareng caang dina dua sisi Selat Taiwan!
Huayi Lampu ngagambarkeun bursa cross-selat jeung integrasiDiondang ka tempat utama - Zhongshan Budaya jeung Seni CenterNgalaksanakeun renovasi hemat energi jeung proyék perbaikan cahaya pikeun fixtures cahaya téaterNgabantosan Forum Zhongshan lintas selat kalima pikeun suksés dilaksanakeun
Séptémber 16, 2023
Nangtung di payuneun parobahan sareng buka alam évolusi énggal!
Nangtung di payuneun parobahan sareng buka alam évolusi énggal!
Taun 2023, Huayi LightingKalayan pamikiran anyar sareng misi anyar, ngahijikeun digital kana manufaktur, ngahijikeun inovasi kana produk, sareng ngahijikeun parobahan kana pamekaran.Kakuatan inovasi sareng cahaya Asian Games
Séptémber 16, 2023
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun