Analisis lengkap artikel: Napa para pelanggan dhuwur ing omah lan ing luar negeri milih Lampu Huayi?

September 12, 2022
Kirimake priksaan sampeyan

No.1Olimpiade kaping pindho Huayi, endorsement saka project Olympic malah luwih metu saka bunder


Olimpiade, negara

Arena sing nuduhake kekuwatan lan warisan sing komprehensif

Iki uga minangka panggung internasional ing ngendi kekuwatan merek metu saka bunder


2008 Huayi Lighting

Dipilih minangka pemasok sistem lampu fasad "Sarang Burung".

Ngandelake endorsemen abot saka Proyek Olimpiade Nasional,

Huayi njupuk timbal lan terus kanggo nggawe prestasi ing construction saka dhuwur-mburi proyèk ing ngarep lan luar negeri



Olimpiade Musim Dingin Beijing 2022, Huayi Lighting

Nyedhiyani solusi cahya kanggo Beijing New Shougang Kompetisi Area

Resmi ngluncurake label merek "Double Olympic Huayi",

Luwih nggedhekake pinggiran lan reputasi merek Huayi ing bidang konstruksi teknik dhuwur


No.2 Produksi lan riset hard-inti, mesin produk dual kanthi tenaga jaran lengkap


Pelanggan marem minangka tenaga pendorong kanggo Huayi Lighting kanggo entuk sukses komersial sing terus-terusan lan mimpin industri sajrone 36 taun.

Lungguh ing sumber daya sing nguntungake saka klompok industri karakteristik ing kutha lampu,

Taman industri manufaktur lampu 200.000㎡ sing dibangun dhewe,

Tim riset lan pangembangan 100 wong lan tim konstruksi teknik khusus,

Njaga hubungan riset lan pangembangan koperasi jangka panjang karo Universitas Tsinghua lan Universitas Sun Yat-sen,

Huayi Lighting njamin pangiriman proyek sing sampurna kanthi produksi inti, riset lan kekuatan konstruksi


Huayi wis nglamar luwih saka 459 paten


Kanthi "cahaya asli dhuwur + cahya cerdas"

Mesin dual-produk kasebut kanthi tepat nyedhiyakake panjaluk pasar pelanggan kelas atas,

Nggabungake kaluwihan asli, cadangan paten lan inovasi teknologi

Ngowahi dadi daya saing inti lan terus nggawe nilai anyar kanggo pelanggan global



No.3 Kualitas bisa dijamin, lan kabeh proses kontrol kualitas cetha lan mripat-keno


Huayi Lighting tansah netepi "kualitas minangka urip"

Ngembangake proses kontrol kualitas 5 tingkat sing ketat sacara internal

Nggawe sistem manajemen supplier sing apik ing njaba

Jaminan kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin standarisasi kabeh proses


Huayi lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001

Produk seri lampu kasebut uga wis entuk 3C, CE, ETL, UL, BIS lan RCM lan sertifikasi standar domestik lan manca liyane.


Supaya strictly tundhuk karo kinerja banget produk, saben produk sing ninggalake pabrik

Sampeyan kudu ngliwati pemeriksaan kualitas Laboratorium Sertifikasi Nasional Huayi CNAS

Pangiriman sing stabil lan dijamin kualitas apik kanggo saben pelanggan


No.4 Pangembangan multi-polar, ing ngendi ana cahya, ana Huayi


Ora mung proyek lampu hiasan domestik lan manca,

Jasa lampu Huayi meliputi perumahan, komersial, kantor,

Konstruksi umum komersial lan kotamadya lan lapangan liyane,

Nyedhiyani layanan profesional kanggo pelanggan ing bagean industri

Produk lampu lampu lan solusi sakabèhé,

Penggemar kuwat, akumulasi reputasi pasar sing apik banget,

Ayo ana Huayi ing ngendi wae ana cahya


Konco prestasi saben customer dhuwur-mburi lan pangiriman sampurna saka proyèk tombol punika laku lan udan saka Huayi kang "dhuwur-mburi cahya" filsafat long-term. Saka bangunan merek kanggo produksi lan paningkatan efisiensi riset kanggo jaminan kualitas, Huayi Lighting terus nggawe nilai anyar kanggo mayoritas pelanggan dhuwur-mburi, lan nggawe pembangunan luwih apik karo "Double Olympic Strength"!



Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan