Një analizë e plotë e artikullit: Pse klientët e nivelit të lartë brenda dhe jashtë vendit zgjedhin Huayi Lighting?

shtator 12, 2022
Dërgoni kërkesën tuaj

Nr.1Dyfishtë Olimpike Huayi, miratimi i projektit Olimpik është edhe më jashtë rrethit


Olimpiada, një vend

Një arenë që demonstron forcë dhe trashëgimi gjithëpërfshirëse

Është gjithashtu një skenë ndërkombëtare ku forca e markës del jashtë rrethit


2008 Ndriçimi Huayi

Zgjedhur si furnizues i sistemit të ndriçimit të fasadës "Foleja e Zogjve".

Duke u mbështetur në miratimin e peshave të rënda të Projektit Olimpik Kombëtar,

Huayi merr drejtimin dhe vazhdon të arrijë arritje në ndërtimin e projekteve të nivelit të lartë brenda dhe jashtë venditLojërat Olimpike Dimërore të Pekinit 2022, Ndriçimi Huayi

Siguroni zgjidhje ndriçimi për Zonën e Konkurrencës së Re Shougang të Pekinit

Filloi zyrtarisht etiketën e markës "Double Olympic Huayi",

Zgjeroni më tej avantazhin kryesor dhe reputacionin e markës së Huayi në fushën e ndërtimit inxhinierik të nivelit të lartë


Nr.2 Prodhim dhe kërkim i fortë, motorë me dy produkte me kuaj fuqi të plotë


Kënaqësia e klientëve është forca lëvizëse për Huayi Lighting për të arritur sukses të vazhdueshëm tregtar dhe për të udhëhequr industrinë për 36 vjet

Ulur mbi burimet e favorshme të grupimeve karakteristike industriale në qytetin e dritave,

Parku industrial i prodhimit të ndriçimit 200,000 ㎡ i ndërtuar vetë,

Një ekip kërkimi dhe zhvillimi prej 100 personash dhe një ekip i veçantë ndërtimi inxhinierik,

Mbani një marrëdhënie afatgjatë bashkëpunuese kërkimore dhe zhvillimi me Universitetin Tsinghua dhe Universitetin Sun Yat-sen,

Huayi Lighting siguron shpërndarjen e përsosur të projektit me prodhimin e tij të fortë, kërkimin dhe fuqinë e ndërtimit


Huayi ka aplikuar për më shumë se 459 patenta


Me "ndriçim origjinal të nivelit të lartë + ndriçim inteligjent"

Motori me dy produkte përcakton saktësisht kërkesat e tregut të klientëve të nivelit të lartë,

Kombinimi i avantazheve origjinale, rezervave të patentave dhe inovacionit teknologjik

Transformoni në konkurrencë thelbësore dhe vazhdoni të krijoni vlera të reja për klientët globalëNr.3 Cilësia mund të garantohet dhe i gjithë procesi i kontrollit të cilësisë është i mprehtë dhe tërheqës


Huayi Lighting i përmbahet gjithmonë "cilësisë si jeta"

Zhvilloni një proces të rreptë të kontrollit të cilësisë me 5 nivele brenda vendit

Krijoni një sistem të mirë të menaxhimit të furnizuesit nga jashtë

Garanci e rreptë e kontrollit të cilësisë për të siguruar standardizimin e të gjithë procesit


Huayi kaloi certifikimin ndërkombëtar të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001

Produktet e saj të serisë së ndriçimit kanë marrë gjithashtu me radhë 3C, CE, ETL, UL, BIS dhe RCM dhe çertifikata të tjera standarde vendase dhe të huaja


Për t'iu përmbajtur rreptësisht performancës së shkëlqyer të produktit, çdo produkt që del nga fabrika

Ai duhet të kalojë inspektimin e cilësisë së Laboratorit Kombëtar të Certifikimit Huayi CNAS

Dorëzimi i qëndrueshëm dhe i garantuar i cilësisë së mirë për çdo klient


Nr.4 Zhvillimi shumëpolar, ku ka dritë, ka Huayi


Jo vetëm projektet e ndriçimit dekorativ vendas dhe të huaj,

Shërbimet e ndriçimit Huayi përfshijnë objektet rezidenciale, komerciale, zyra,

Ndërtimi publik komercial dhe komunal i nivelit të lartë dhe fusha të tjera,

Ofroni shërbime profesionale për klientët në segmentet e industrisë

Produktet e ndriçimit të llambave dhe zgjidhjet e përgjithshme,

Tifoz të fortë, reputacion të shkëlqyer të grumbulluar në treg,

Le të jetë Huayi kudo që ka dritë


Pas arritjes së çdo klienti të nivelit të lartë dhe ofrimit të përsosur të projekteve kyçe qëndron praktika dhe precipitimi i filozofisë afatgjatë të "ndriçimit të nivelit të lartë" të Huayi. Nga ndërtimi i markës deri te rritja e efikasitetit të prodhimit dhe kërkimit deri te sigurimi i cilësisë, Huayi Lighting vazhdon të krijojë vlera të reja për shumicën e klientëve të nivelit të lartë dhe të krijojë një zhvillim më të mirë me "Forca Olimpike e Dyfishtë"!Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj