Професионално решение за LED осветлување - HUAYI осветлување
Јазик

Целосна анализа на статијата: Зошто клиентите од високата класа дома и во странство избираат Huayi Lighting?

септември 12, 2022
Испратете го вашето барање

бр.1Двојна Олимпијада Хуаји, одобрувањето на олимпискиот проект е уште повеќе надвор од кругот


Олимпијада, земја

Арена која покажува сеопфатна сила и наследство

Тоа е и меѓународна сцена каде што силата на брендот излегува од кругот


2008 Huayi осветлување

Избран како снабдувач на системот за осветлување на фасадите „Птичјо гнездо“.

Потпирајќи се на поддршката во тешка категорија на Националниот олимписки проект,

Huayi го презема водството и продолжува да постигнува достигнувања во изградбата на висококвалитетни проекти дома и во странствоЗимски олимписки игри во Пекинг 2022 година, Хуаји осветлување

Обезбедете решенија за осветлување за натпреварувачката област во Пекинг Нова Шуганг

Официјално ја лансираше ознаката на брендот „Двоен Олимпик Хуаји“,

Дополнително проширете ја водечката предност и репутацијата на брендот на Huayi во областа на инженерска конструкција од висока класа


бр.2 Тешко производство и истражување, мотори со двоен производ со полни коњски сили


Задоволувањето на клиентите е движечка сила за Huayi Lighting да постигне континуиран комерцијален успех и да ја води индустријата 36 години

Седејќи на поволните ресурси на карактеристичните индустриски кластери во градот на светлата,

Самоизграден индустриски парк за производство на осветлување од 200.000 ㎡,

Тим за истражување и развој од 100 луѓе и специјален инженерски градежен тим,

Одржувајте долгорочна соработка за истражување и развој со Универзитетот Цингхуа и Универзитетот Сун Јат-сен,

Huayi Lighting обезбедува совршена испорака на проектот со неговото тешко производство, истражување и градежна сила


Huayi аплицираше за повеќе од 459 патенти


Со „високо оригинално осветлување + интелигентно осветлување“

Моторот со двоен производ прецизно ја поставува побарувачката на пазарот на клиентите од високата класа,

Комбинирање на оригинални предности, резерви на патенти и технолошки иновации

Трансформирајте се во основна конкурентност и продолжете да создавате нова вредност за глобалните клиентибр.3 Квалитетот може да се гарантира, а целиот процес на контрола на квалитетот е остар и привлечен


Huayi Lighting секогаш се придржува до „квалитетот како живот“

Развијте строг процес на контрола на квалитетот на 5 нивоа внатрешно

Воспоставете добар систем за управување со добавувачи надворешно

Гаранција за строга контрола на квалитетот за да се обезбеди стандардизација на целиот процес


Huayi ја помина меѓународната сертификација за системот за управување со квалитет ISO9001

Нејзините производи од сериите на осветлување, исто така, последователно добија 3C, CE, ETL, UL, BIS и RCM и други домашни и странски стандардни сертификати


Со цел строго да се придржуваат до одличните перформанси на производот, секој производ што ја напушта фабриката

Мора да ја помине инспекцијата за квалитет на Националната лабораторија за сертификација Huayi CNAS

Стабилна и загарантирана испорака со добар квалитет до секој клиент


бр.4 Мултиполарен развој, каде што има светлина, таму е Хуаји


Не само домашни и странски проекти за украсно осветлување,

Услугите за осветлување на Huayi опфаќаат станбени, комерцијални, канцелариски,

Високи комерцијални и општински јавни градежни и други области,

Обезбедете професионални услуги на клиентите во индустриските сегменти

Производи за осветлување на светилки и севкупни решенија,

Силни навивачи, акумулирана одлична репутација на пазарот,

Нека има Хуаји каде што има светлина


Зад достигнувањето на секој клиент од високата класа и совршената испорака на клучните проекти стои практикувањето и таложењето на долгорочната филозофија на Huayi за „високо осветлување“. Од градење бренд до подобрување на ефикасноста на производството и истражувањето до обезбедување квалитет, Huayi Lighting продолжува да создава нова вредност за поголемиот дел од врвните клиенти и да создава подобар развој со „Двојна олимписка сила“!Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање