Lajme

Lajme rreth Huayi Lighting, prodhuesi i pajisjeve të dritave LED në Kinë

Qendra e Prodhimit të Ndriçimit Huayi është përmirësuar plotësisht dhe niveli i prodhimit ka arritur një lartësi të re!
Qendra e Prodhimit të Ndriçimit Huayi është përmirësuar plotësisht dhe niveli i prodhimit ka arritur një lartësi të re!
Cilësi lider, prodhim inteligjent i nivelit të lartë! Më 10 Prill, u mbajt me sukses hapja e përmirësuar e Qendrës së Prodhimit të Ndriçimit Huayi!
prill 12, 2024
Huayi shfaqet në Ekspozitën Ndërkombëtare të Dizajnit dhe Furnizimeve të Inxhinierisë së Hoteleve në Shanghai 2024, duke eksploruar udhëtimin e qytetit magjik në dritë dhe hije
Huayi shfaqet në Ekspozitën Ndërkombëtare të Dizajnit dhe Furnizimeve të Inxhinierisë së Hoteleve në Shanghai 2024, duke eksploruar udhëtimin e qytetit magjik në dritë dhe hije
Huayi Lighting prezanton produktet më të fundit të kërkimit dhe zhvillimit, si dritat dekorative inxhinierike jo standarde, ndriçimi komercial, ndriçimi i jashtëm, etj., dhe përsëri bëhet fokusi me produktet e tij të shkëlqyera dhe konceptet unike të dizajnit.
marsh 30, 2024
Një koleksion pikash kryesore nga konferenca e lançimit të produktit të ri të pranverës Huayi Lighting 2024! Gjithçka që dëshironi të dini është këtu!
Një koleksion pikash kryesore nga konferenca e lançimit të produktit të ri të pranverës Huayi Lighting 2024! Gjithçka që dëshironi të dini është këtu!
Shikoni qytetet e lashta për ndriçimin e botës dhe shikoni Huayi për ndriçimin në qytetet e lashta. Më 23 mars hapim bashkërisht një kapitull të artit dhe ekspozitën e së ardhmes së artitKonferenca e lançimit të produktit të ri 2024 Huayi Lighting SpringMbajtur me madhështi në Sheshin Huayi, Qyteti i Lashtë Dengdu
marsh 29, 2024
Ndriçimi Huayi: Ndriçoni të ardhmen e industrisë dhe ndërtoni së bashku një kapitull të lavdishëm
Ndriçimi Huayi: Ndriçoni të ardhmen e industrisë dhe ndërtoni së bashku një kapitull të lavdishëm
Si një lider në industri, Huayi Lighting ka qëndruar gjithmonë në ballë të kohërave, duke ecur në hap me ritmin e zhvillimit teknologjik dhe i nxitur nga inovacioni teknologjik për të krijuar produkte ndriçimi efikase, miqësore me mjedisin dhe inteligjente për të përmbushur nevojat e ndryshme të tregut dhe të konsumatorëve . Me kalimin e viteve, me cilësinë e saj të shkëlqyer, shpirtin inovativ dhe shërbimin profesional, ajo ka fituar vlerësime të gjera nga klientët brenda dhe jashtë vendit.
marsh 22, 2024
Salla e re e ekspozitës Huayi Lighting | Shfaqja e kategorisë së plotë, duke pritur që ju të zbuloni
Salla e re e ekspozitës Huayi Lighting | Shfaqja e kategorisë së plotë, duke pritur që ju të zbuloni
Dyqani kryesor i imazhit të ri i krijuar nga Huayi Lighting do të bëjë debutimin e tij në konferencën e prezantimit të produktit të ri të pranverës 2024! Një hapësirë ​​që integron rininë, inteligjencën, artin dhe jetën, dhe shfaq të gjitha kategoritë e produkteve në skenarë eksperimentalë për të përmbushur nevojat e ndryshme të konsumatorëve.
marsh 21, 2024
Fitoi titullin "Markë lider në industri" për të tetën herë radhazi, Huayi Lighting 2023 po shkon drejt dritës!
Fitoi titullin "Markë lider në industri" për të tetën herë radhazi, Huayi Lighting 2023 po shkon drejt dritës!
Huayi Lighting fitoi për të tetën herë "Highlight Award-Leading Brand in China's Lighting Industry"!
janar 17, 2024
Në Panairin Ndërkombëtar të Ndriçimit Vjeshtë të Hong Kongut 2023, Huayi Lighting ka një tjetër surprizë të re!
Në Panairin Ndërkombëtar të Ndriçimit Vjeshtë të Hong Kongut 2023, Huayi Lighting ka një tjetër surprizë të re!
Huayi Lighting zgjeron në mënyrë aktive partnerët me cilësi të lartë në mbarë botën për të ndarë mundësitë e zhvillimit.
tetor 30, 2023
Mori pjesë në Panairin e 134-të të Kantonit! Huayi Lighting sjell zgjidhje inovative për të shfrytëzuar tregun global
Mori pjesë në Panairin e 134-të të Kantonit! Huayi Lighting sjell zgjidhje inovative për të shfrytëzuar tregun global
Më 15 tetor, Panairi i 134-të i Kantonit të Vjeshtës u hap me madhështi në Guangzhou. Huayi Lighting, si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e përfshirë thellësisht në fushën e ndriçimit të ndriçimit, është gjithashtu një "Panair i vjetër Kanton" që ka marrë pjesë në ekspozitë për shumë vite. Ajo bëri një paraqitje të fortë në fazën e parë të ekspozitës me inovative zgjidhje dhe produkte speciale, kërkimi i mundësive të biznesit, nënshkrimi i porosive, zgjerimi i tregut dhe ofrimi i tregut global sjell surpriza të reja.
tetor 27, 2023
Këto lojëra aziatike Hangzhou janë plot me "Huayi"
Këto lojëra aziatike Hangzhou janë plot me "Huayi"
Huayi Lighting ka nderin të marrë pjesë në ndriçimin e peizazhit të Sallës së tretë të Lojërave Aziatike të Qendrës Sportive Olimpike dhe Fshatit të Lojërave Aziatike Jinhua.
shtator 23, 2023
Përqendrohuni në Zhongshan në Zonën e Gjirit dhe shkëlqeni në të dy anët e ngushticës së Tajvanit!
Përqendrohuni në Zhongshan në Zonën e Gjirit dhe shkëlqeni në të dy anët e ngushticës së Tajvanit!
Ndriçimi Huayi pasqyron shkëmbimet dhe integrimin në ngushticëI ftuar në vendin kryesor - Qendra e Kulturës dhe Artit ZhongshanZbatimi i projekteve të rinovimit të kursimit të energjisë dhe përmirësimit të ndriçimit për pajisjet e ndriçimit të teatritNdihma për të mbajtur me sukses Forumin e pestë të Zhongshan-it
shtator 16, 2023
Qëndroni në ballë të ndryshimit dhe hapni një sferë të re evolucioni!
Qëndroni në ballë të ndryshimit dhe hapni një sferë të re evolucioni!
Në 2023, Huayi LightingMe mendim të ri dhe mision të ri, integroni dixhitalin në prodhim, integroni inovacionin në produkte dhe integroni ndryshimin në zhvillim. Fuqia e inovacionit dhe drita e Lojërave Aziatike
shtator 16, 2023
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj