Ngahadiran 134th Canton Fair! Huayi Lighting nyangking solusi inovatif pikeun ngungkit pasar global

Oktober 27, 2023

Dina 15 Oktober, Autumn Canton Fair ka-134 dibuka sacara megah di Guangzhou. Huayi Lighting, salaku perusahaan téknologi tinggi anu kalibet dina widang pencahayaan pencahayaan, ogé mangrupikeun "Kanton Fair Old" anu parantos milu dina paméran mangtaun-taun. solusi jeung produk husus, pilari kasempetan bisnis, Signing pesenan, ngembangna pasar, sarta nyadiakeun Pasar global brings kejutan anyar.

Kirim panalungtikan anjeun

Dina 15 Oktober, Autumn Canton Fair ka-134 dibuka sacara megah di Guangzhou. Huayi Lighting, salaku perusahaan téknologi tinggi anu kalibet dina widang pencahayaan pencahayaan, ogé mangrupikeun "Kanton Fair Old" anu parantos milu dina paméran mangtaun-taun. solusi jeung produk husus, pilari kasempetan bisnis, Signing pesenan, ngembangna pasar, sarta nyadiakeun Pasar global brings kejutan anyar.


Lebetkeun pasar rékayasa luar negeri,

Terus dilegakeun "bunderan babaturan" global


Perusahaan lampu Cina mangrupikeun kakuatan penting dina industri pencahayaan dunya sareng supplier utama ka pasar global. Dina taun-taun ayeuna, lingkungan internasional sareng kaayaan perdagangan luar nagri parantos rumit sareng parah, Ilubiung aktip dina paméran sareng lebet ka pasar rékayasa luar negeri sok janten kecap konci pikeun Huayi Lighting pikeun nyaimbangkeun perdagangan asing sareng ngamajukeun kamekaran.


Aktip "nyiapkeun" pikeun Canton Fair, tim Huayi taliti akumulasi pangalaman dina ngembangkeun pasar internasional mimiti, aktip ngembangkeun produk anyar dumasar kana kabutuhan pembeli luar negeri, sarta henteu ngan katarik loba pangusaha asing anyar pikeun didatangan pameran.Ruan Zhili, walikota Guzhen Town, mingpin rombongan ti Industri Kota, Téknologi Inpormasi sareng Biro Komérsial, Guzhen Federation of Industry and Commerce, jsb.Nganjang ka stan Huayi sareng "TELEPON" Huayi.


di tempat,Ou Yingqun, Présidén Huayi Lighting, Laird, mitra strategis tina Huayi Lighting International Business Department, ngenalkeun karakteristik paméran, pasar ékspor sareng status pesenan paméran ka Walikota Ruan. Walikota Ruan nyorong Huayi pikeun ngamangpaatkeun platform Canton Fair, aktip nangkep pesenan dagang, ngahijikeun kaunggulan di pasar rékayasa luar negeri, sareng maénkeun peran utama dina nyetir langkung seueur perusahaan di Kota Dengdu pikeun global.

▲Guzhen Town Walikota Ruan Zhili (katilu ti katuhu), Huayi Lighting President Ou Yingqun (katilu ti kénca), jeung Huayi Lighting International Business Department mitra strategis Laird (kadua ti kénca)



Dina Canton Fair ieu, Huayi terus positioning tepat miboga "Cahaya + Solusi", exhibiting opat matrices produk utama "lampu hiasan modern, cahaya indoor, sirkulasi badag cahaya jeung cahaya outdoor", sarta fokus dina nyetel hiji wewengkon paméran pikeun cahaya rékayasa. produk jeung solusi. , attracting padagang ti Rusia, Malaysia, Italia, Amérika Serikat, jeung nagara séjén datang ka konsultasi jeung negotiate bisnis.


        Salila paméran, tim Huayi nampi padagang luar negeri dina kaayaan kerja lengkep sareng nunjukkeun aranjeunna produk anu langkung dewasa anu ayeuna gaduh.Produk anu ngadukung rékayasa sareng solusi pencahayaan sadayana skenario pinuh, ku kituna konsumén bisa leuwih hadé ngartos fitur produk urang jeung kaunggulan solusi. Sababaraha konsumén ditandatanganan pesenan niat dina situs, sarta loba nasabah aktip indit ka parusahaan urang nganjang ka workshop produksi jeung aula paméran brand sanggeus pasamoan pikeun salajengna ngalaksanakeun urusan gawé babarengan. 

Dina sirkulasi jeung rékayasa produk wewengkon paméran, produk model swasta anyar anu dina tampilan, kaasup modul sorotan exquisite, cingcin raray downlight, kurung Palasik, kitu ogé modél swasta profésional waterproof lampu bracket, lampu siling, lampu panel, strips lampu, outdoor floodlights. , jsb, bisa minuhan rupa-rupa kaperluan cahaya rékayasa profésional.


        
Wewengkon tampilan lampu hiasan ciri rupa-rupa lampu meja pribadi aslina, gaya modern Nordic, gaya pastoral Amérika sarta lampu kristal méwah lampu, jsb, pikeun minuhan kaperluan konsumén komérsial kayaning wangunan padumukan jeung hotél.
        
Wewengkon paméran cahaya outdoor mintonkeun jero anti sorotan adjustable lampu jero taneuh COB, lampu sorot COB, washers témbok, lampu témbok, lampu padang rumput hejo, jsb.


        Nyanghareupan kaayaan global anyar, Huayi Lighting sok keukeuh ngajajah pasar luar negeri, saméméhna geus suksés muncul dina 2023 Wétan Tengah (Dubai) Pameran Lampu Internasional, Shenzhen Fashion Home Design Minggu, jeung 133rd Canton Fair, ngaronjatkeun na "luar negeri" pangaruh ngaliwatan paméran domestik jeung luar nagri skala badag. Dina mangsa nu bakal datang, Huayi Lighting bakal salajengna deepen cross-wates e-commerce, localize jasa luar negeri, ngamekarkeun bagéan pasar, jsb, nyandak lampah praktis pikeun ngaronjatkeun kapercayaan customer, sarta nuluykeun rék dilegakeun pasar global.


Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun