Професионално решение за LED осветлување - HUAYI осветлување
Јазик

Производна сила

Седиштето на Huayi Lighting има два главни производствени центри - Центарот за производство на индустриски парк Huayi и производствениот центар Huayi Engineering, со вкупна површина од 226.000 квадратни метри, вкупно 26 производствени работилници, со независно истражување и развој и големо производство на сите видови на производи за осветлување способност. Центарот за производство на индустриски парк Huayi главно се занимава со истражување и развој и производство на циркулациони тела за осветлување и производи за осветлување на домот; Производниот центар Huayi Engineering е главно одговорен за производство на нестандардни инженерски прилагодени светилки за основно осветлување, декоративно осветлување и надворешни работи пејзажно осветлување, кое може целосно да одговори на различни клиенти.потреба.

Испратете го вашето барање

Центар за производство на индустриски парк Huayi

Huayi Engineering Manufacturing CenterЦентар за производство на индустриски парк Huayi

Производство на циркулациони осветлени тела и осветлување на домот


Производниот центар на индустрискиот парк Huayi зафаќа површина од 200.000 квадратни метри. Има напредна производствена опрема и национални услуги за лабораториско тестирање и сертификација акредитирани од CNAS. Има изградено повеќе производствени работилници како што се работилници за склопување на украсни светилки, работилници за осветлување и електронски работилници , фокусирајќи се на циркулацијата R&D и производство на висококвалитетни уреди за осветлување и производи за осветлување на домот, а исто така обезбедуваат долгорочна едношалтерска соработка за OEM за познати странски брендови за осветлување. Ние обрнуваме внимание на секоја производна врска, строго го контролираме квалитетот и гарантираме дека секој производ ги исполнува барањата на клиентите. Во електронската работилница за осветлување без прашина, прифаќаме напредни производствени процеси и технологии за да постигнеме ефикасно производство и испорака. Во исто време, компјутерски надгледуваниот систем за тестирање на стареење спроведува сеопфатен и прецизен мониторинг и контрола на механичката опрема за да обезбеди стабилност и квалитет на производниот процес. Производствената работилница на Huayi обрнува внимание на секој детал, строго го контролира квалитетот на производството, се потпира на домашниот пазар и има одлична производствена сила.


CNAS Национална лабораторија за акредитација


Чиста просторија за електроника за осветлување

Систем за тестирање на стареење на енергија

Центар за инспекција на квалитет

CNC машина за виткање

Автоматски удар

Huayi Engineering Manufacturing Center

Нестандардно инженерско приспособено производство на осветлување


Huayi Engineering Manufacturing Center се фокусира на производство на прилагодено осветлување за нестандардни проекти.Производите вклучуваат нестандардно осветлување за основно осветлување, нестандардно осветлување за декоративно осветлување и надворешно осветлување на пејзаж. Центарот располага со напредна опрема како што се машини за обработка на акрилни, машини за обработка на картон и метални електролитски ќелии, обезбедувајќи висококвалитетни услуги и ефикасна заштита на производите за домашни и странски клиенти. Земајќи го меѓународниот пазар како сцена, Huayi Engineering Manufacturing Center е посветен на подобрување на производната сила и квалитетот на производството.Само-изградената лабораторија за тестирање на светилки може да обезбеди доволна гаранција за проверка на квалитетот на производот и да обезбеди дека секоја светилка ги исполнува меѓународните стандарди.


хардверска работилница

машина за ласерско сечење метал

Работилница за прскање


Нестандардна работилница за склопување на осветлување

Акрилна машина за сечење

Картонска работилницаCNAS Национална лабораторија за акредитација


Национално акредитираната лабораторија на CNAS на Huayi инвестираше повеќе од 10 милиони јуани и има површина од повеќе од 2.000 квадратни метри. на Критериуми за акредитација за тестирање и калибрација на лабораториската способност на полето на тестирање на електромагнетна компатибилност" беа воспоставени и националната лабораторија акредитирана од кинеската национална служба за акредитација за оцена на сообразност (CNAS) Лабораторија, со просторија за тестирање на безбедноста на светилката, просторија за тестирање на контролори, приливна состојба соба за тестирање, просторија за тестирање стареење, просторија за тестирање на пораст на температурата, просторија за тестирање отпорна на IP водоотпорна и прашина, просторија за тестирање материјали, соба за тестирање ROHS, просторија за тестирање EMC, просторија за тестирање на сфери за интегрирање и лабораторија за тестирање на фотометриска дистрибуција на светилки.


Просторија за тестирање на просторна распределба на светлината на светилникот

Интегрирачка просторија за тестирање на електрични извори на светлина со сфера

 Соба за тестирање материјали


Просторија за тестирање на температура и влажност
Сертификат придружба, квалитетна без грижа


Квалитетот на производството на Huayi ја помина строгата сертификација на системот за управување со квалитет ISO9001:2005, која обезбедува сигурност и стабилност на квалитетот на производот, им обезбедува на клиентите висококвалитетни производи и услуги, обрнува внимание на секој детал, материјалот и бојата на секој производ , Моделирањето и другите аспекти се строго проверени, а голем број производи добија патенти за дизајн и поминаа национална сертификација CCC, ETL сертификација на САД, ЕУ CE, Австралија SAA, Саудиска SASO и други сертификати за да се обезбеди квалитет на производот.


         
         
         
         


Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање