За

Дома > За

  • ЗА НАС
    Над 30 години интензивно одгледување

    Huayi е основана во 1986 година, стана добро познат обезбедувач на сеопфатни решенија за осветлување во индустријата. Со повеќе од 30 години развој, Huayi успешно интегрираше платформа за ресурси од целиот синџир на индустријата, со продажни и сервисни мрежи на домашно и на меѓународно ниво.

    Отпечатокот на Huayi достигна од комерцијални до владини проекти, опсег на производи од дома, канцеларија до хотел и пејзаж на отворено. Способен да обезбеди решенија со услуги со додадена вредност според проекти, е пофален како глобален доверлив партнер многу години.

Видеа на компанијата

Со блиска интеракција со клиентите, ги слушаме нивните потреби и постапуваме според нивните барања. Ние веруваме дека основите во воспоставувањето на победнички партнерство се дизајнерските способности и услугата за клиентите.

Бренд
Бренд
Во новата ера, продажбата на компанијата рапидно се зголеми. Милијарди промет секоја година и овозможува на компанијата да биде на врвот и да ја води индустријата за осветлување.
Скала
Скала
Во новата ера, продажбата на компанијата рапидно се зголеми. Милијарди промет секоја година и овозможува на компанијата да биде на врвот и да ја води индустријата за осветлување.
Тим
Тим
Во новата ера, продажбата на компанијата рапидно се зголеми. Милијарди промет секоја година и овозможува на компанијата да биде на врвот и да ја води индустријата за осветлување.
Производ
Производ
Во новата ера, продажбата на компанијата рапидно се зголеми. Милијарди промет секоја година и овозможува на компанијата да биде на врвот и да ја води индустријата за осветлување.
Изложбена сала
Изложбена сала
Компанијата се обврза на Р& Г и дизајн на производи и инвестиции во научни и технолошки иновации. Р& Тимот Д достигна скала од стотици луѓе, формирајќи систем за истражување и развој со независна Р& Д како главен и комбинација на производство, учење и истражување како помошен. Исто така, формираше долгорочна соработка Р& Д со Tsinghua Универзитетот, Zhongshan Универзитетот и други институции за високо образование на платформата на провинциски технолошки центар и инженерски центар.
Фабрика
Фабрика
Компанијата се обврза на Р& Г и дизајн на производи и инвестиции во научни и технолошки иновации. Р& Тимот Д достигна скала од стотици луѓе, формирајќи систем за истражување и развој со независна Р& Д како главен и комбинација на производство, учење и истражување како помошен. Исто така, формираше долгорочна соработка Р& Д со Tsinghua Универзитетот, Zhongshan Универзитетот и други институции за високо образование на платформата на провинциски технолошки центар и инженерски центар.
Сертификат
Сертификат
Компанијата се обврза на Р& Г и дизајн на производи и инвестиции во научни и технолошки иновации. Р& Тимот Д достигна скала од стотици луѓе, формирајќи систем за истражување и развој со независна Р& Д како главен и комбинација на производство, учење и истражување како помошен. Исто така, формираше долгорочна соработка Р& Д со Tsinghua Универзитетот, Zhongshan Универзитетот и други институции за високо образование на платформата на провинциски технолошки центар и инженерски центар.
  • КОНТАКТ

    9-10 / F, Huayi Plaza, бр.1, авенија Јужна Zhongxing, градот Гужен, градот Zhongshan, провинција Гуангдонг

ДАЛИ САКАТЕ ДА НИ КОНТАКТИРАТЕ

САМО КАЖЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ БАРАЊА, НИЕ МОЖЕМЕ ДА НАПРАВИМЕ ПОВЕЌЕ ОД ТОА ШТО МОЖЕТЕ ДА ЗАМИСЛЕТЕ.


Испратете го вашето барање