Професионално решение за LED осветлување - HUAYI осветлување
Јазик

Решение

Како професионален добавувач на решенија за led осветлување, Huayi Lighting секогаш следи стандардизирани правила, спроведува строги производни процеси и обезбедува квалитет на производот, со што заштедува време и трошоци за двете страни и носи максимална корист за клиентите. Huayi Lighting обезбедува квалитетна услуга. Услуга за едношалтерско решение од идеен дизајн, формулација на шема до инсталација и одржување.

Прилагодено декоративно осветлување
  1. Како добро познат бренд во индустријата за осветлување, Huayi продолжува да лансира многу прекрасни светла и стилови, целосно задоволувајќи ги потребите за прилагодување на повеќето сопственици и правејќи Huayi Lighting да го расцути својот шарм.


Внатрешно осветлување

Можеме да обезбедиме професионални шеми за дизајнирање на инженерството за осветлување, целосно да ја разгледаме контролата на светлината, формата, структурата, заштедата на енергија, безбедноста и други сродни фактори, ефикасно да комуницираме со градежната страна за деталите за изградба и инсталација, да го продлабочиме и креативно дизајнираме осветлувањето и да завршиме едношалтерски внатрешно осветлување Послужете, реализирајте и совршено прикажете го уметничкиот шарм на осветлувањето.

Осветлување на отворено

Huayi Lighting има долгогодишно искуство во надворешно осветлување и учествуваше на Grand Lisboa во Макао, птичјото гнездо, главното место на Олимпијадата во Пекинг, Хаиксинша, главното место на Азиските игри во Гуангжу, главното место на Хангжу Самитот на Г20, главното место на конференцијата Ксиамен БРИКС и Шангајската организација за соработка Главното место на самитот, Туристичкиот центар Узбекистан-Самарканд и други национални познати проекти за инженерство за осветлување. Можеме да обезбедиме услуги како што се дизајн на ефект на надворешно осветлување, пресметка на моделирање, избор на светилка, продлабочување на цртање, насоки за инсталација итн.

Инженерска служба
  1. Huayi Lighting воспостави целосно еколошки и зрел индустриски ланец кој го покрива Р&Г, производство и продажба на светилки, извори на светлина, додатоци и други сродни производи. Пејзажни и други апликации за осветлување, обезбедувајќи здрави и удобни решенија за осветлување.


ДАЛИ САКАТЕ ДА НИ КОНТАКТИРАТЕ

Ве молиме кажете ни ги вашите барања, ние ќе ви одговараме со ексклузивна услуга за клиенти за да ве контактираме.

Забелешка: Ве молиме пополнете ги вашите вистински информации за контакт и барања и не испраќајте прашања постојано. Ние строго ќе ги чуваме вашите информации доверливи.

Работно време:

08:30-18:30 часот (време во Пекинг)

0:30-10:30 часот (време на Гринич)

16:30-02:30 часот (време на Пацификот)

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање