Производи

Како еден од Топ 10 водечки брендови воПроизводител на LED светилки, Huayi Lighting се фокусира на дизајнот и квалитетот на LED осветлувањето, обезбедува LED светилки за просторијата, LED светилки за таванот, LED светлосни ленти. Huayi Lighting формираше над 200 професионални инженери за да ги зголемиме нашите способности за поддршка на различни производи. Продолжува да инвестира во Р&D со напредна технологија за да се обезбеди повисок квалитет на производот што ни овозможува да ги исполниме барањата на клиентите. Huayi Lighting нуди разновидно портфолио наLED решенија за осветлување угостителство за неколку апликации и средини, прилагодени лед светла, вклучувајќи комерцијални канцеларии, индустриски, пејзажни, патишта, архитектури итн., главно се занимаваме соДекоративна светлина и Архитектонско светло, вклучително и индустриско светло за приврзок, светло во индустриски стил, светло во модерен стил, светло за стаклена суспензија,прилагодено светлои други серии Висококвалитетен производ, дојдете и купете го.

Барселона
Барселона
Прилагоден кристален лустер
Производител на светла за приврзоци во индустриски стил
Производител на светла за приврзоци во индустриски стил
Huayi обезбедува професионални светилка за приврзок задржете го стилот на мансарда со отворена животна оска и лежерен индустриски простор и совршено интегрирајте ја плитката неутрална грубост на индустрискиот стил со длабокиот носталгичен минимализам.Се бара професионалецпроизводител на светла за приврзоци, huayi е вашиот најдобар избор.
LED ноќна ламба
LED ноќна ламба
Дизајн за моделирање на пингвин.
Производител на професионално индустриско осветлување на висулка
Производител на професионално индустриско осветлување на висулка
Како професионален професионален индустрискиСветло за приврзокод производителот во Кина, нашата Светилка за приврзоци се произведува врз основа на висококвалитетни материјали и е внимателно дизајнирана од професионалци. Тој е со умерена мекост и е погоден за стапалото за да обезбеди удобно искуство при носење.
ИМПЕРИЈА КРИСТАЛ
ИМПЕРИЈА КРИСТАЛ
Прилагоден кристален лустер
Индукција на чекор светлина
Индукција на чекор светлина
Ставка: HYXE00014 (без индукција)HYXE00015 (Индукција)
СТАР серија
СТАР серија
Три-доказ светлинаСветилка: Санан
LED светилка за читање
LED светилка за читање
Панел на допир со три копчиња
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање