Hitungan mundur ka Hangzhou Asian Games, Huayi Lighting bersinar di Aula Asian Games katilu di Hangzhou Olympic Sports Center!

Agustusan 03, 2023

Huayi Lighting bersinar di Aula Asian Games katilu di Hangzhou Olympic Sports Center. Kalayan cahaya profesionalisme, seni, intelijen, kaséhatan sareng téknologi, éta mekar lagu-lagu Hangzhou anu umur sarébu taun sareng nyarioskeun carita Asian Games di Cina.

Kirim panalungtikan anjeun

Qianjiang pasang naek, Asian Games mekar

Dina Séptémber taun ieu, Asian Games ka-19 baris geura-giru ngamimitian "Hangzhou"

Huayi Lighting bersinar di Aula Asian Games katilu di Hangzhou Olympic Sports Center

Kalayan cahaya profesionalisme, seni, intelegensi, kaséhatan sareng téknologi

Mekar Hangzhou Milénium Song Yun, Nyaritakeun Carita Asian Games Cina

Hangzhou Olympic Sports Center Asian Games Hall III (gimnasium utama sareng kolam renang)


Hangzhou Olympic Sports Center Asian Games III Hall, kalayan luas konstruksi 582.000 méter pasagi, diwangun ku gimnasium utama, kolam renang sareng aula latihan komprehensif. dua pendopo, sarta "teratai badag sarta leutik" teu jauh pelengkap silih, sarta babarengan ngawangun Landmark kota hareup Hangzhou.

Dina waktos éta, aula ganda "Hua Butterfly" baris ngayakeun baskét, ngojay, nyilem jeung ngojay sinkron jeung pasanggiri séjénna, sarta bakal ditangtukeun 53 medali emas, nya éta venue Asian Games anu ngahasilkeun medali emas panglobana. Huayi Lighting nyayogikeun solusi pencahayaan lanskap luar profésional pikeun tempat katilu Asian Games, nyerat roman gaya Cina "Galaxy Phantom", ngahijikeun téknologi pencahayaan pinter, sareng nunjukkeun gabungan pamungkas "budaya + teknologi + olahraga".

Salaku kota tuan rumah Asian Games ieu, Hangzhou ngagaduhan pesona kota anu unik, dimana warisan Jiangnan anu kuat sareng téknologi canggih tina tren modéren ngahiji di dieu. Ku alatan éta, Panitia Penyelenggara Asia Hangzhou ngaharepkeun Huayi tiasa ngahias desain tempatna tina pencahayaan sareng nyarioskeun carita Hangzhou.

Nyiptakeun sagala usaha pikeun ngawangun proyék butik Hangzhou Asian Games, Huayi ngalaksanakeun cahaya bentang luar ruangan bawah tanah sareng lantai kahiji gimnasium utama sareng kolam renang. Kusabab gambar konstruksi dikaluarkeun saméméhna pikeun proyék ieu, sababaraha gambar merlukeun deepening sekundér desain cahaya, jadi situs diperlukeun pikeun deepen desain, mastikeun skéma jeung ngalaksanakeun konstruksi sarta instalasi dina waktos anu sareng, anu nempatkeun maju syarat hébat. pikeun kamampuan téknis komprehensif Huayi Lighting Engineering.

Tim Huayi ngalaksanakeun tinjauan gabungan anu jero ngeunaan gambar konstruksi proyék, ngayakeun rapat khusus ngeunaan kakurangan desain pencahayaan dina gambar, téknologi konstruksi, sareng kasusah konstruksi, sareng ngusulkeun rencana optimasi anu tiasa dilaksanakeun. Nyanghareupan tantangan kayaning deepening, konfirmasi, konstruksi jeung cross-operasi, tim Huayi dikelompokeun tanaga jeung bahan sumberdaya dina periode pondok waktu pikeun nganteurkeun proyék kalawan kualitas luhur, demonstrating kamampuhan respon gancang sarta kakuatan rékayasa kuat.

Numutkeun desain penampilan Asian Games Pavilion katilu jeung karakteristik lingkungan sabudeureun, Huayi fokus kana ngaronjatkeun cahaya pamandangan peuting bentang sabudeureun na. Di antarana, Huayi nyusun lampu jero cai tina kolam renang di lawang utama tempat, refracting cahaya pikeun embellish ganda-lapisan pinuh-panutupan témbok curtain logam pérak-bodas dina fasad luar; babarengan jeung lampu railing disusun vertikal tina lengkah lawang utama di kalér jeung kidul, Sigana béntang converging arah tempat lamun ditempo ti luhurna luhur, babarengan, aranjeunna ngagambarkeun floodlighting tina pamandangan peuting kalayan téma "Galaxy Phantom".

Sajaba ti éta, ngaliwatan greening jeung pencahyaan, cahaya platform acara jeung lampu jalan satapak luar tempat, Huayi ngaronjatkeun expressiveness sahiji fasilitas ngarojong tina tempat peuting, sarta ngaronjatkeun éfék bentang sakabéh tempat Asian Games katilu peuting. Dina radiance lampu, gimnasium utama jeung kolam renang téh kawas kukupu jeung jangjang, ngojay di jero Bima Sakti, vividly napsirkeun tema budaya Hangzhou "ngahurungkeun kukupu".

Tempat-tempat venue anu ageung ageungna, kalayan rupa-rupa fungsi sareng alat-alat anu kompleks. Dina acara éta, aya aliran anu ageung. Pikeun mastikeun stabilitas Asian Games, Huayi aktip ngaréspon kana konsép "héjo, pinter, hemat. , sarta beradab" dina Hangzhou Asian Games. Skéma lampu jalan jeung Ngaronjatkeun sarta transformasi sistem kontrol calakan cahaya bakal ngaktipkeun cahaya maénkeun peran anu leuwih penting dina nyadiakeun layanan publik kualitas luhur, ngurangan biaya, sarta achieving ngembangkeun sustainable.

Huayi parantos ningkatkeun skéma LED tina lampu tangkal sumber cahaya tradisional asli sareng lampu padang rumput hejo.Lampu tangkal anu ditingkatkeun sareng lampu padang rumput hejo gaduh efisiensi cahaya anu luhur, konsumsi kakuatan rendah sareng umur jasa anu panjang. Dina waktu nu sarua, Huayi diadopsi solusi cahaya jalan pinter pikeun lampu taman, sarta ditingkatkeun sistem kontrol calakan cahaya sakabéh, disambungkeun ka IBMS operasi komprehensif sarta platform manajemén pangropéa, sarta diukur sarta diawaskeun konsumsi énergi unggal wangunan sacara real waktu.

Platform manajemén operasi sareng pangropéa terpadu IBMS pikeun Asian Games Pavilion katilu

Dina mangsa nu bakal datang, sistem lampu caah pamandangan peuting tempat bakal nyetél dina opat modus: weekdays, festival, kompetisi, sarta hemat energi nurutkeun festival béda, musim, jeung kabutuhan cahaya kota, nulungan pikeun ngaronjatkeun operasi hemat energi jeung tingkat manajemén Hangzhou Olimpiade Olahraga Center.


Ti Olimpiade Beijing nepi ka Olimpiade Usum tiis Beijing

Ti Guangzhou Asian Games ka Hangzhou Asian Games

Huayi Lighting salawasna marengan olahraga Cina sapanjang jalan

Huayi Lighting, pendak sareng anjeun di Hangzhou Asian Games 2023

Hayu dunya saksi brilliance urang

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun