Rreth

Shtëpi > Rreth

  • PËR NE
    Mbi 30 vjet kultivim intensiv

    Huayi u themelua në vitin 1986, është bërë ofruesi i mirënjohur i zgjidhjeve gjithëpërfshirëse të ndriçimit në industri. Me mbi 30 vjet zhvillim, Huayi ka integruar me sukses platformën e burimeve nga i gjithë zinxhiri i industrisë, me rrjetet e shitjeve dhe shërbimeve brenda dhe jashtë vendit.

    Gjurma e Huayi ka arritur nga projektet komerciale te ato qeveritare, gamën e produkteve nga shtëpia, zyra në hotel dhe peizazhi i jashtëm. I aftë për të ofruar zgjidhje me shërbime me vlerë të shtuar sipas projekteve, është vlerësuar si një partner i besueshëm global për shumë vite.

Videot e kompanisë

Duke ndërvepruar ngushtë me klientët, ne dëgjojmë nevojat e tyre dhe veprojmë sipas kërkesave të tyre. Ne besojmë se bazat në krijimin e një partneriteti të favorshëm janë aftësitë e projektimit dhe shërbimi ndaj klientit.

Markë
Markë
Në epokën e re, shitjet e kompanisë janë rritur me shpejtësi. Miliarda qarkullim çdo vit i mundëson kompanisë të jetë në krye dhe të udhëheqë industrinë e ndriçimit.
Shkalla
Shkalla
Në epokën e re, shitjet e kompanisë janë rritur me shpejtësi. Miliarda qarkullim çdo vit i mundëson kompanisë të jetë në krye dhe të udhëheqë industrinë e ndriçimit.
Ekipi
Ekipi
Në epokën e re, shitjet e kompanisë janë rritur me shpejtësi. Miliarda qarkullim çdo vit i mundëson kompanisë të jetë në krye dhe të udhëheqë industrinë e ndriçimit.
Produkt
Produkt
Në epokën e re, shitjet e kompanisë janë rritur me shpejtësi. Miliarda qarkullim çdo vit i mundëson kompanisë të jetë në krye dhe të udhëheqë industrinë e ndriçimit.
Sallë ekspozite
Sallë ekspozite
Kompania është përkushtuar ndaj R& D dhe dizajni i produkteve dhe investimi në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R& Ekipi D ka arritur në shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur& D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar kooperativën afatgjatë R& D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucionet e tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe qendrës inxhinierike.
Fabrika
Fabrika
Kompania është përkushtuar ndaj R& D dhe dizajni i produkteve dhe investimi në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R& Ekipi D ka arritur në shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur& D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar kooperativën afatgjatë R& D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucionet e tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe qendrës inxhinierike.
Certifikata
Certifikata
Kompania është përkushtuar ndaj R& D dhe dizajni i produkteve dhe investimi në inovacionin shkencor dhe teknologjik. R& Ekipi D ka arritur në shkallën e qindra njerëzve, duke formuar një sistem kërkimi dhe zhvillimi me R të pavarur& D si kryesore dhe kombinimi i prodhimit, mësimit dhe kërkimit si ndihmës. Ajo gjithashtu ka krijuar kooperativën afatgjatë R& D me Universitetin Tsinghua, Universitetin Zhongshan dhe institucionet e tjera të arsimit të lartë në platformën e qendrës provinciale të teknologjisë dhe qendrës inxhinierike.
  • KONTAKTONI

    9-10 / F, Huayi Plaza, Nr.1, South Zhongxing Avenue, Guzhen Town, Zhongshan City, Province Guangdong

DËSHIRONI TË NA KONTAKTONI

THJESHT NA TRUAN KËRKESAT TUAJA, NE MUND TË BËJMË MË SHUMË SE QË MUND TË IMAGJYNONI.


Dërgoni kërkesën tuaj