Produktet

Seritë e ndriçimit manetik
Seritë e ndriçimit manetik
Dritë muri e futur, E përshtatshme për çdo dritë pista, drita magnetike. Përdoret gjerësisht në zyrë.
Drita Flood me shumë instalime
Drita Flood me shumë instalime
Kënde të ndryshme me aksesorë të shumtë dhe rrotullim universal e bëjnë instalimin e tij të lehtë në të gjitha   aspektet.
Spotlights Modular Hotel të frymëzuar
Spotlights Modular Hotel të frymëzuar
Miratoni dizajnin modular, siguroni një shumëllojshmëri opsionesh të unazave të fytyrës dhe lenteve optike, mund të plotësoni një sërë nevojash profesionale për ndriçim inxhinierik
Seria e Hënës
Seria e Hënës
Artikulli:HB16566
Seria e lakuriqëve
Seria e lakuriqëve
Artikulli:HB16515
ECO LED Spot Dritë
ECO LED Spot Dritë
Artikulli: QS0153
Unaza me shumë ngjyra PC Spot Light
Unaza me shumë ngjyra PC Spot Light
Numri i artikullit: HYPMH00023
Sipërfaqja e montuar në dritë
Sipërfaqja e montuar në dritë
Numri i artikullit: HYDA00092
Dritë vendore e rregullueshme
Dritë vendore e rregullueshme
Artikulli: HYDA00095
Downlight kundër verbimit
Downlight kundër verbimit
Numri i artikullit: HYDB00036
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj