Професионално решение за LED осветлување - HUAYI осветлување
Јазик

Осветлување на отворено

Huayi Lighting има долгогодишно искуство во надворешно осветлување и учествуваше на Grand Lisboa во Макао, птичјото гнездо, главното место на Олимпијадата во Пекинг, Хаиксинша, главното место на Азиските игри во Гуангжу, главното место на Хангжу Самитот на Г20, главното место на конференцијата Ксиамен БРИКС и Шангајската организација за соработка Главното место на самитот, Туристичкиот центар Узбекистан-Самарканд и други национални познати проекти за инженерство за осветлување. Можеме да обезбедиме услуги како што се дизајн на ефект на надворешно осветлување, пресметка на моделирање, избор на светилка, продлабочување на цртање, насоки за инсталација итн.

Испратете го вашето барање

Фасадно осветлување

Осветлување на пејзаж

Осветлување на патиштата


Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање