Ndriçimi i Jashtëm

Huayi Lighting ka shumë vite përvojë në ndriçimin e jashtëm dhe ka marrë pjesë në Grand Lisboa në Macau, Foleja e Zogjve, vendi kryesor i Lojërave Olimpike të Pekinit, Haixinsha, vendi kryesor i Lojërave Aziatike Guangzhou, vendi kryesor i Hangzhou Samiti i G20, vendi kryesor i Konferencës Xiamen BRICS dhe Organizata e Bashkëpunimit të Shangait Vendi kryesor i samitit, Qendra Turistike Uzbekistan-Samarkand dhe projekte të tjera të famshme kombëtare inxhinierike të ndriçimit. Ne mund të ofrojmë shërbime të tilla si projektimi i efektit të ndriçimit të jashtëm, llogaritja e modelimit, përzgjedhja e llambës, thellimi i vizatimit, udhëzimet për instalimin, etj.

Dërgoni kërkesën tuaj

Ndriçimi i Fasadës

Ndriçimi i peizazhit

Ndriçimi Rrugor


Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj