Piala Dunia Qatar 2022, Huayi Lighting bersinar di jero sareng di luar stadion!

Nopémber 19, 2022
Kirim panalungtikan anjeun

Ti 21 Nopémber nepi ka 18 Désémber, Piala Dunia di Qatar dimimitian. Di luar stadion, Huayi Lighting ogé caang!


Salaku nagara Wétan Tengah munggaran anu janten tuan rumah Piala Dunia dina sajarah, Qatar investasi pisan dina ngawangun "Piala Dunia anu paling boros" dina sajarah. Total investasi dina infrastruktur nasional ngaleuwihan 300 miliar dollar AS. Sajumlah ageung perusahaan di lapangan milih mésér di China, nyababkeun paningkatan Piala Dunia "Made in China" ka luar negeri.

Qatar mangrupikeun salah sahiji nagara anu munggaran nandatanganan memorandum kerjasama sareng China ngeunaan pangwangunan gabungan "Beubeur sareng Jalan", sareng éta ogé pasar strategis anu penting pikeun Huayi Lighting pikeun nerapkeun merek na di luar negeri.


Nyanghareupan paménta badag nagara pikeun pangwangunan infrastruktur, Huayi geus terus ngokolakeun pasar Wétan Tengah dina taun panganyarna, sarta geus meunang loba tawaran pikeun proyék-proyék. Éta parantos nyayogikeun proyék komersil sareng infrastruktur kota pikeun hotél sareng resor bintang opat, taman industri téknologi tinggi, sareng taman logistik héjo di Qatar. Nyadiakeun solusi cahaya pikeun ngabagéakeun Piala Dunya babarengan.

Piala Dunia 2022 bakal dilaksanakeun di tujuh kota kalebet Doha, Qatar, sareng Lusail, dimana tempat utama Piala Dunia. Numutkeun perkiraan resmi, 1,2 juta dugi ka 1,7 juta wisatawan ti sakumna dunya bakal sumping ka Qatar salami kompetisi.

Resort Pearl Island FLORESTA GARDENS, Shell Tower, Doha Vip Hotel, sareng hotél sareng apartemen Waterfront, anu Huayi nyayogikeun solusi pencahayaan sadayana, sadayana parantos réngsé sareng dibuka, sareng bakal nyumponan kabutuhan jutaan wisatawan sareng fans ti Piala Dunia. sareng nyiptakeun lingkungan anu nyaman. Ngarasakeun lalampahan Piala Dunya, ayeuna leuwih 90.000 hotél sakuliah nagara geus narima reservations.

FLORESTA GARDENS


Pulo Mutiara Qatar nyertakeun legana ampir 4 juta méter pasagi. Ieu diwangun ku wewengkon padumukan méwah badag, grup hotél-renowned dunya sarta spasi komérsial luhur. Éta tiasa nampung 15 juta wisatawan unggal taun. Huayi ngahias sareng lampu khusus anu luhur sareng lampu komersil, sareng tungtungna nampilkeun desain lampu sareng pencahayaan anu saluyu sareng estetika lokal, elegan, mewah sareng pinuh ku ciri budaya.


Shell Tower


Shell Tower, diwangun ku wangunan hotél 22-tingkat sarta mall balanja, boga total 244 kamar tur suites. Huayi nyadiakeun lampu gantung raksasa sarta fixtures cahaya komérsial kalawan ciri Wétan Tengah pikeun kamar tamu sarta wewengkon umum, nyieun nyaman dipariksa-di na balanja pangalaman pikeun fans.


hotél Waterfront jeung apartemen


Hotél VIP


Sajaba ti éta, modernisasi urban sarta ngaronjatkeun ogé mangrupa tugas penting pikeun Qatar méakkeun loba duit dina nyiapkeun Piala Dunya. Dina kaayaan gravitasi strategis "Beubeur sareng Jalan", rupa-rupa landmark komérsial, industri sareng téknologi munculna parantos muncul.


Di antarana, taman logistik GWC Al Wukair ngawengku wewengkon 1,5 juta méter pasagi sarta iconic ECQ kota énergi kompléks di Lusail New City ogé nyadiakeun solusi lampu sakabéh ku Huayi pikeun mantuan modernisasi kota Qatar sarta ngaronjatkeun. Sareng langkung seueur proyék komersil sareng industri anu neraskeun darat, kakuatan Huayi bersinar di Kota Anyar Qatar.

GWC Logistik Park


ECQ Énergi Kota

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun