Професионално решение за LED осветлување - HUAYI осветлување
Јазик

Светско првенство во Катар 2022, Хуаји осветлувањето сјае внатре и надвор од стадионот!

ноември 19, 2022
Испратете го вашето барање

Од 21 ноември до 18 декември започна Светското првенство во Катар. Надвор од стадионот блесна и Huayi Lighting!


Како прва блискоисточна земја домаќин на Светското првенство во историјата, Катар инвестираше многу во изградбата на „најекстравагантното Светско првенство“ во историјата. Вкупната инвестиција во националната инфраструктура надмина 300 милијарди американски долари. Голем број компании во оваа област избираат да купуваат во Кина, предизвикувајќи пораст на Светското првенство „Произведено во Кина“ кое оди во странство.

Катар е една од првите земји што потпиша меморандум за соработка со Кина за заедничка изградба на „Појас и пат“, а исто така е важен стратешки пазар за Huayi Lighting да го имплементира својот бренд во странство.


Соочени со огромната побарувачка на земјата за изградба на инфраструктура, Huayi продолжи да го негува пазарот на Блискиот Исток во последниве години и доби многу понуди за проекти. Обезбеди комерцијални проекти и урбана инфраструктура за хотели и одморалишта со четири ѕвезди, високотехнолошки индустриски паркови и зелени логистички паркови во Катар. Обезбедете решенија за осветлување за да го дочекаме Светското првенство заедно.

Светското првенство во 2022 година ќе се одржи во седум градови, вклучувајќи ги Доха, Катар и Лусаил, каде што се наоѓа главното место на Светското првенство. Според официјалните проценки, за време на натпреварот во Катар ќе дојдат од 1,2 до 1,7 милиони туристи од целиот свет.

Одморалиштето Pearl Island FLORESTA GARDENS, Shell Tower, Doha Vip Hotel и Waterfront хотелот и апартманот, кои Huayi го обезбедува целокупното решение за осветлување, сите се завршени и отворени и ќе ги задоволат потребите на милиони туристи и навивачи од Светското првенство. и создадете удобно опкружување. Уживајте во патувањето на Светскиот куп, во моментов над 90.000 хотели низ земјата имаат прифатено резервации.

ГРАДИНИ ФЛОРЕСТА


Островот Катар бисер зафаќа површина од речиси 4 милиони квадратни метри. Составен е од големи луксузни станбени области, светски познати хотелски групи и врвни луксузни комерцијални простори. Секоја година може да прими 15 милиони туристи. Huayi украсува со висококвалитетно приспособено осветлување и комерцијални светлосни тела и конечно претставува дизајн на осветлување и осветлување што одговара на локалната естетика, е елегантен, луксузен и полн со културни карактеристики.


Кула школка


Кулата Шел, која се состои од 22-катна хотелска зграда и трговски центар, има вкупно 244 соби и апартмани. Huayi обезбедува огромни лустери и комерцијални светлосни тела со карактеристики на Блискиот Исток за своите соби за гости и јавни површини, создавајќи удобно искуство за пријавување и купување за обожавателите.


Хотел и апартман покрај брегот


ВИП Хотел


Покрај тоа, урбаната модернизација и надградба е исто така важна задача за Катар да потроши многу пари во подготовките за Светското првенство. Под стратешката гравитација на „Појас и пат“, изникнаа различни комерцијални, индустриски и новите технолошки знаменитости една по друга.


Меѓу нив, логистичкиот парк GWC Al Wukair на површина од 1,5 милиони квадратни метри и иконскиот енергетски градски комплекс ECQ во Лусаил Новиот град, исто така, обезбедија решенија за целокупно осветлување од Huayi за да помогнат во урбаната модернизација и надградба на Катар. И повеќе комерцијални и индустриски проекти продолжуваат да слетуваат, силата на Хуаји блеска во Катар Новиот град.

GWC логистички парк


ECQ Energy City

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање