2023 "Penghargaan Cahaya" Ganda Top 10! Top 10 merek lampu pinter, Top 10 merek lampu imah

Januari 17, 2024

2023 Upacara Brand Award caang

Kirim panalungtikan anjeun

Dina soré 20 Désémber, "Smart + Future" 2023 "Lighting Award" Upacara Merek Industri Pencahayaan Cina sareng Konferensi Pelopor Pencahayaan Masa Depan 2023 diayakeun di kota kuno Zhongshan, "Ibukota Pencahayaan Cina". Seueur merek anu kuat. di industri ngumpul di adegan pikeun difokuskeun industri tren motong-ujung jeung babarengan ngajajah jalur ngembangkeun kualitas luhur kahareup industri cahaya.

▸2023 Upacara Brand Award Caang◂


Saatos jutaan sora, Huayi Lighting meunang dua panghargaan: [Top 10 Home Lighting Brands] and [Top 10 Smart Lighting Brands]!

▸ Top 10 merek lampu imah◂


▸Smart lampu merek TOP10◂


"Asli + Calakan" Pemberdayaan sareng Ngaronjatkeun

"Merek Lampu Imah Taunan" TOP10

"Smart Lighting Brand of the Year" TOP10


Dina 2023, Huayi Lighting aktip nangkep parobahan, museurkeun kana kaperluan ngembangkeun bisnis, innovates channel operasi manajemén sistem toko, terus ngaronjatkeun investasi dina panalungtikan produk jeung inovasi pamekaran jeung pemberdayaan terminal, nyiptakeun lampu-kategori pinuh, cahaya, jeung matriks produk calakan, jeung innovates full-skenario solusi cahaya calakan. , pinuh minuhan paménta konsumén pasar.


Ngembangkeun saluran lampu bumi anu jero, Huayi Lighting sakaligus bakal nguatkeun sistem produk terminal, panyesuaian struktur saluran, sareng transformasi modél kauntungan dina 2023:

1️⃣Kembangkeun modél penjualan berbasis program profésional, sareng teraskeun nguatkeun kerjasama lintas wates sareng perusahaan hiasan bumi sareng perusahaan desain pikeun ningkatkeun kamampuan toko pikeun ngadukung kauntungan;

2️⃣Ngagancangkeun alihan lalu lintas online sareng offline, luncurkeun rencana intra-kota Douyin, jieun terminal jasa lokalisasi ritel énggal, sareng ningkatkeun tingkat transaksi toko;

3️⃣Teruskeun ngaoptimalkeun kategori produk sakitar dua bagéan utama lampu asli bumi konvensional sareng lampu bumi pinter pikeun nyumponan paménta pasar;

4️⃣ Ningkatkeun kamampuan palayanan saluran, ngalaksanakeun pelatihan terminal sakitar proyék hiasan bumi, cahaya pinter tanpa lampu utama, jsb., nguatkeun tingkat layanan téknis tanaga pamasaran hareup-tungtung, sareng ningkatkeun kamampuan toko pikeun kéngingkeun konsumén sareng nganteurkeun solusi;

5️⃣Teruskeun ngawangun sareng ningkatkeun toko unggulan "Modern Smart Hall" pikeun ningkatkeun jumlah toko terminal sareng mastikeun pangsa pasar.


Nyandak nyiptakeun lingkungan cahaya anu séhat salaku titik awal sareng nyandak interkonéksi calakan salaku arah paningkatan cahaya, Huayi gaduh wawasan anu tepat kana kabutuhan konsumsi cahaya anu dipersonalisasi, cerdas sareng ngaropéa pangguna. Di hiji sisi, éta ngenalkeun produk pencahayaan bumi énggal, ngawengku cahaya themed aslina tur runtuyan spéktrum pinuh. Produk anyar, lampu utama rumah tangga jeung parabot imah pinter jeung produk asesoris minuhan kaperluan grup konsumen ngora.

Di sisi séjén, Huayi terus enrich sarta iterate produk cahaya calakan, nyadiakeun leuwih lengkep lengkep-skenario solusi cahaya calakan, sarta ngawujudkeun perluasan aplikasi tina Huayi cahaya calakan dina leuwih skenario dina widang wangunan rékayasa jeung spasi komérsial.

Ti intelijen sakabeh-imah nepi ka skenario profésional kayaning kantor pinter, ruang kelas pinter, ranté supermarket, garasi pinter, hotél-dipeunteun béntang sarta cahaya industri, Huayi Lighting ngandelkeun produk cahaya pinuh-kategori euyeub tur sumberdaya produk rékayasa pikeun nuluykeun rék dilegakeun. model gawé babarengan jeung pausahaan hiasan. , Pikeun nyieun full-skenario kamampuhan solusi cahaya calakan pikeun mantuan konsumén ngahemat énergi jeung éféktif ngaronjatkeun efisiensi operasi bisnis.

Ngan reformis maju, ngan inovator anu kuat! Dina 2024, Huayi Lighting bakal terus taat kana pangwangunan kualitas luhur sarta deepen reformasi operasi efisien sarta manajemén.Ngaliwatan runtuyan ukuran kuat kayaning strategi tepat, upgrades brand, produk inovatif, perbaikan layanan, sarta breakthroughs channel, urang bakal bantosan mitra ngiringan inovasi sareng naek kana jalur pangembangan kualitas luhur. Jalan ka awal énggal!

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun