2023 "Light Award" Double Top 10! 10 markat më të mira të ndriçimit inteligjent, 10 markat më të mira të ndriçimit të shtëpisë

janar 17, 2024

Ceremonia e markës Bright Award 2023

Dërgoni kërkesën tuaj

Në pasditen e 20 dhjetorit, në qytetin e lashtë Zhongshan, "Kryeqyteti i ndriçimit të Kinës" u mbajtën ceremonia "Çmimi i Ndriçimit" në Kinë "Smart + Future" 2023 dhe Konferenca e Pionierëve të Ndriçimit të Ardhshëm 2023. Shumë marka të fuqishme në industri u mblodhën në skenë për t'u fokusuar në industrinë tendencat më të fundit dhe së bashku për të eksploruar rrugën e ardhshme të zhvillimit me cilësi të lartë të industrisë së ndriçimit.

▸2023 Ceremonia e markës Bright Award◂


Pas miliona votave, Huayi Lighting fitoi dy çmime: [10 markat kryesore të ndriçimit të shtëpisë] dhe [10 markat më të mira të ndriçimit inteligjent]!

▸10 markat kryesore të ndriçimit të shtëpisë◂


▸Markat e ndriçimit inteligjent TOP10◂


Fuqizimi dhe Përmirësimi “Origjinal + Inteligjent”.

"Marka vjetore e ndriçimit të shtëpisë" TOP10

"Smart Lighting Brand of the Year" TOP10


Në vitin 2023, Huayi Lighting përqafon në mënyrë aktive ndryshimet, fokusohet në nevojat e zhvillimit të biznesit, inovon menaxhimin e sistemit të dyqaneve të funksionimit të kanalit, rrit vazhdimisht investimet në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve, inovacionin dhe fuqizimin e terminalit, krijon një matricë të plotë të kategorisë së ndriçimit, ndriçimit dhe produktit inteligjent, dhe novon zgjidhjet inteligjente të ndriçimit me skenar të plotë. , plotëson plotësisht kërkesën e konsumatorëve të tregut.


Duke kultivuar thellësisht kanalet e ndriçimit të shtëpisë, Huayi Lighting do të fuqizojë njëkohësisht përmirësimet e sistemit të produktit terminal, rregullimet e strukturës së kanalit dhe transformimin e modelit të fitimit në vitin 2023:

1️⃣Zhvilloni një model shitjesh profesionale të bazuar në program dhe vazhdoni të forconi bashkëpunimin ndërkufitar me kompanitë e dekorimit të shtëpive dhe kompanitë e dizajnit për të rritur aftësinë e dyqanit për të mbështetur përfitimin;

2️⃣Përshpejtoni devijimin e trafikut online dhe offline, nisni planin brenda qytetit Douyin, krijoni shërbime të reja të lokalizimit me pakicë në terminal dhe rrisni tarifat e transaksioneve në dyqan;

3️⃣Vazhdoni të optimizoni kategoritë e produkteve rreth dy segmenteve kryesore të ndriçimit origjinal të shtëpisë konvencionale dhe ndriçimit inteligjent të shtëpisë për të përmbushur kërkesat e tregut;

4️⃣ Përmirësoni aftësitë e shërbimit të kanalit, kryeni trajnime terminale rreth projekteve të dekorimit të shtëpisë, ndriçimit inteligjent pa drita kryesore, etj., forconi nivelin e shërbimit teknik të personelit të marketingut të nivelit të parë dhe përmirësoni aftësinë e dyqanit për të marrë klientë dhe për të ofruar zgjidhje;

5️⃣Vazhdoni të ndërtoni dhe përmirësoni dyqanin kryesor të "Modern Smart Hall" për të rritur më tej numrin e dyqaneve të terminaleve dhe për të siguruar pjesën e tregut.


Duke marrë si pikënisje krijimin e një mjedisi të shëndetshëm me dritë dhe duke marrë ndërlidhjen inteligjente si drejtim të përmirësimeve të ndriçimit, Huayi ka një pasqyrë të saktë për nevojat e konsumit të ndriçimit të personalizuar, inteligjent dhe të personalizuar të përdoruesve. Nga njëra anë, ajo prezanton produkte të reja ndriçimi në shtëpi, që mbulojnë ndriçimin me tematikë origjinale dhe seritë me spektër të plotë Produktet e reja, dritat kryesore shtëpiake dhe produktet e pajisjeve dhe aksesorëve inteligjentë të shtëpisë plotësojnë nevojat e grupeve të të rinjve të konsumatorëve.

Nga ana tjetër, Huayi vazhdon të pasurojë dhe përsërisë produktet e ndriçimit inteligjent, të ofrojë zgjidhje më të plota të ndriçimit inteligjent me skenar të plotë dhe të realizojë zgjerimin e aplikimit të ndriçimit inteligjent Huayi në më shumë skenarë në fushat e ndërtesave inxhinierike dhe hapësirave tregtare.

Nga inteligjenca e të gjithë shtëpisë deri te skenarët profesional si zyrat inteligjente, klasat inteligjente, zinxhirët e supermarketeve, garazhet inteligjente, hotelet me yje dhe ndriçimi industrial, Huayi Lighting mbështetet në produktet e tij të pasura të ndriçimit të kategorisë së plotë dhe burimet e produkteve inxhinierike për të vazhduar të zgjerojë model bashkëpunimi me kompanitë e dekorimit. , për të krijuar mundësi zgjidhjesh inteligjente të ndriçimit me skenar të plotë për të ndihmuar klientët të kursejnë energji dhe të përmirësojnë efektivisht efikasitetin e funksionimit të biznesit.

Përparojnë vetëm reformatorët, të fortë janë vetëm novatorët! Në vitin 2024, Huayi Lighting do të vazhdojë t'i përmbahet zhvillimit me cilësi të lartë dhe të thellojë reformën e funksionimit dhe menaxhimit efikas. Nëpërmjet një sërë masash të fuqishme si strategji të sakta, përmirësime të markës, produkte inovative, përmirësime të shërbimit dhe përparime në kanal, ne do ndihmoni partnerët të kalojnë inovacionin dhe të nisin një rrugë zhvillimi me cilësi të lartë. Rruga drejt fillimeve të reja!

Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj