Kumpulan sorotan tina konperénsi peluncuran produk anyar Huayi Lighting 2024! Sadayana anu anjeun hoyong terang aya di dieu!

Maret 29, 2024

Tingali kota kuno pikeun cahaya dunya, sareng tingali Huayi pikeun cahaya di kota kuno. Tanggal 23 Maret, babarengan muka bab seni jeung masa depan paméran seni

2024 Huayi Lighting Spring Produk Anyar Konférénsi peluncuran

Dilaksanakeun grandly di Huayi Square, Dengdu Kota Purba


Kirim panalungtikan anjeun

Hayu urang mimitian surah babarengan sareng nunjukkeun masa depan seni.

Biantara ku Présidén Huayi Group


Anu mimiti, Présidén Ou Yingqun naék panggung pikeun nganteurkeun pidato sareng ngucapkeun wilujeng sumping sareng hatur nuhun anu tulus ka sadaya tamu sareng mitra. Tumuwuh sareng parobihan, Huayi Lighting parantos komitmen kana inovasi, kualitas sareng jasa.

▲Ou Yingqun, Présidén Huayi Group


Unggal dealer mangrupakeun pasangan berharga urang. Kusabab anjeun, Huayi bisa jadi naon ayeuna. Dinten ieu urang ngumpul ngariung pikeun ilubiung dina acara akbar ieu sareng ngabahas strategi pangwangunan anu bakal datang, kuring yakin yén kalayan usaha babarengan urang bakal tiasa nyiptakeun kamulyaan énggal!


Saluran + produk + pemberdayaan + situasi win-win

2024 Rencana Pemasaran Doméstik


Zhang Jintuo, timbalan manajer umum Divisi Pemasaran Doméstik Huayi Lighting, nyangking rencana pamasaran domestik 2024, anu bakal ngembangkeun sacara kolaboratif tina opat dimensi saluran, produk, pemberdayaan, sareng win-win pikeun ngabales parobahan pasar sareng nyumponan kapribadian anu ngembang. konsumén jeung kabutuhan béda.

▲Wakil Manajer Umum Huayi Cahaya Divisi Pemasaran Doméstik Zhang Jintuo


Dina watesan saluran, urang bakal dilegakeun wewengkon ekslusif, ngamajukeun model bisnis amoeba, ngaronjatkeun Pace konstruksi toko terminal, nuluykeun operasi terpusat of commandos, sarta ngahontal bursa sumberdaya ngaliwatan Douyin intra-kota, ritel anyar, paméran dagang, jsb. , sarta diversify pangwangunan saluran.

Dina hal produk, produk dibagi kana kategori, kalebet produk lalu lintas, produk kauntungan, produk gambar, sareng sajabana, pikeun langkung nyaring kelas sareng kombinasi produk.

Dina hal pemberdayaan, tilu titik konci "ngamajukeun pertumbuhan, mastikeun pangiriman, sareng nguatkeun saatos-jualan" bakal masihan para dealers motivasi anu langkung ageung pikeun maju.

Dina watesan win-win, urang aktip neangan gawé babarengan win-win jeung mitra pikeun babarengan ngamekarkeun pasar jeung babagi sumberdaya."Hiji Huayi, hiji merek, hiji budaya! Jangka panjang win-win gawé babarengan nyaéta tujuan umum urang!"


Grab pasar + ngabedakeun

Produk anyar dina musim semi 2024 diumumkeun


Peng Xiaofan, diréktur pamekaran produk pamasaran domestik Huayi Lighting, nyayogikeun ka sadayana rencana strategis produk 2024 anu pikaresepeun sareng sékrési produk anyar musim semi, anu ngajempolan panongton. Ngaliwatan kombinasi ngarojong tina "nyengkram pasar + diferensiasi", urang bisa gancang muka nepi spasi ngembangkeun anyar dina industri cahaya kacida kalapa.

▲Peng Xiaofan, Diréktur Pangembangan Produk Pemasaran Doméstik of Huayi Lighting


Dina hal positioning produk, dibagi kana tilu sasmita: Value Select Series, Elegant Select Series, and Black He Select Series pikeun nyumponan kabutuhan konsumen tina grup palanggan anu béda-béda. , jeung solusi calakan sistematis.Produk anyar kaasup cahaya imah, produk pinter lampu, cahaya komérsial, matrix produk pinter sistematis, runtuyan spéktrum pinuh produk anyar, switch panels jeung produk ngarah lianna.


Positioning mid-to-high-end, ongkos-éféktif

Laporan Retail Anyar Perkenalan sareng Kabijakan Produk


Lajeng, Cui Dongyang, diréktur ritel anyar pamasaran domestik Huayi Lighting, ngawanohkeun 2024 arah tata produk jeung titik jual produk anyar. Diposisikan dina pertengahan nepi ka luhur-tungtung jeung ongkos-éféktif, cahaya ritel anyar musim ieu inherits gaya Cina anyar, expands méwah lampu Perancis sarta kategori anyar, meets éksprési pribadi tina generasi anyar konsumén, sarta meets kaperluan cahaya. skenario aplikasi béda.

▲Cui Dongyang, Pemasaran Doméstik sareng Diréktur Ritel Anyar Huayi Cahaya


Tungtungna, kami mawa anjeun kawijakan rojongan pikeun mesen adil ieu, dimaksudkeun pikeun nyadiakeun rojongan kuat tur jaminan pikeun dealers tur mitra pikeun babarengan ngajajah pasar sarta ngahontal ngembangkeun win-win.


Kawijakan ngabeledug, kabagjaan "emas" terus

Aya craze dibeuli di adegan


Dina konperénsi peluncuran produk anyar ieu, Huayi ngaluncurkeun 109 séri produk pencahayaan énggal, 567 produk tunggal, ogé spéktrum pinuh, saklar pinter sareng produk alat listrik. Mibanda kaunggulan anu kompetitif pisan di pasar sareng bakal janten jalan pikeun para dealer. meunang pasar.. pakarang badag. Zhan Yinle, diréktur pamasaran domestik sareng operasi pasar Huayi Lighting, ngumumkeun kabijakan dukungan anu teu pernah terjadi di tempat éta pikeun ngabantosan para pangecér ngahontal puncak kinerja énggal.

▲Zhan Yinle, Diréktur Pemasaran Doméstik sareng Operasi Huayi Lighting


Aishifu Kristal x Lampu Huayi

Produsén kristal pencahayaan nomer hiji di dunya


Omar Khamis Asfour, CEO Asfour Kristal, ngomong yén Cina mangrupakeun pasar strategis kalawan poténsi hébat, sarta gawé babarengan jeung Huayi mangrupakeun saluran alus. pangalaman rongkah pikeun konsumén sakuliah dunya Dina waktos anu sareng, aula paméran Aishifu lokasina di Huayi International Lifestyle Hall di lanté 9 of Huayi Plaza.

▲Asfour Crystal CEO Mr.Omar Khamis Asfour


Salajengna, piagam honor dileler di tempat, anu ngalambangkeun yén Platform AISF sacara resmi asup ka Huayi sareng ngagabung sareng Huayi. universitas kualitas soars. Ou Yingqun, Présidén Huayi Group, sareng Bapak Omar Khamis Asfour, CEO Asfour Crystal, naék panggung pikeun babarengan ngalengkepan upacara pangajén.

▲Aisifu Crystal Partner Awarding Upacara di Daratan Cina


Penandatanganan waralaba maju leungeun dina leungeun

Huayi Lighting Franchise Signing Upacara


Salajengna, upacara penandatanganan waralaba dealer dilaksanakeun di situs. Di handapeun panon anu ngarep-ngarep sarerea, wawakil ti dua pihak sacara solemn nandatanganan perjanjian kerjasama. mangsa nu bakal datang.


Liu Mozhen, manajer umum Huayi Group, masihan pidato panutupanana dina konperénsi peluncuran produk anyar ieu, hatur nuhun ka sadayana pikeun dukungan sareng kapercayaan anjeun ka Huayi. Kabutuhan sareng ekspektasi anjeun mangrupikeun kakuatan panggerak pikeun kamajuan kami anu terus-terusan. Dina mangsa nu bakal datang, Huayi bakal gawé bareng dulur nyieun brilliance kalawan standar luhur, syarat stricter sarta jasa hadé.

▲ Manajer Umum Huayi Group Liu Mozhen


Pamandangan anu panas sareng pesenan datang terus-terusan

Suasana haneut Pinuh ku panén


Produk anyar anu diluncurkeun ku Huayi Lighting musim ieu bersinar dina rapat pesenan. Kategori anu beunghar, desain unik, kualitas anu saé sareng kawijakan dukungan anu kuat parantos kéngingkeun pangakuan unanimous sareng pujian anu luhur ti para dealer, sareng suasana di tempat éta haneut. gelombang demi gelombang pesenan booming.

▲ Situs pesenan 2024 Huayi Lighting spring konferensi peluncuran produk anyar


▲Pesenan aya dina paménta panas dina situs



Huayi Lighting, salaku pamimpin dina industri pencahayaan

Kalayan sumanget inovasi kontinyu sareng perenah strategis anu maju

Nyumbangkeun hikmah sareng kakuatan pikeun pangwangunan industri anu sustainable

Urang kasampak maju ka neraskeun karya sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang

Hayu urang babarengan nulis bab glorious dina industri cahaya


Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun