Huayi Lighting: Nyaangan masa depan industri sareng ngawangun bab anu mulya babarengan

Maret 22, 2024

Salaku pamimpin industri, Huayi Lighting geus salawasna nangtung di forefront of kali, ngajaga up kalawan Pace tina ngembangkeun téhnologis tur disetir ku inovasi téhnologis pikeun nyieun efisien, ramah lingkungan sarta produk cahaya calakan pikeun minuhan rupa-rupa kaperluan pasar jeung konsumén. . Leuwih taun, kalawan kualitas alus teuing, sumanget inovatif sarta layanan profésional, éta geus meunang pujian nyebar ti nasabah di imah jeung di mancanagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Ngaliwatan wates industri, hikmah tina "1" ka "N"

Jalur produk Huayi Lighting beunghar sareng rupa-rupa, nyertakeun lampu komérsial, pencahayaan bumi, lampu rékayasa, lampu luar sareng widang anu sanés. Naha éta rohangan komérsial anu luhur atanapi lingkungan bumi anu haneut sareng nyaman, kami tiasa nyayogikeun solusi cahaya anu sampurna. Produk Huayi Lighting henteu ngan ukur gaduh kinerja sareng kualitas anu saé, tapi ogé nengetan integrasi sareng rohangan sareng pangiriman émosi, ngajantenkeun unggal rohangan glow kalayan kecemerlangan unik.

△Huayi Lighting produk anyar pesenan adil dina taun saméméhna


Dina 2024, Huayi Lighting bakal nerapkeun tata perenah strategis tingkat anu langkung luhur. Dina acara "2024 Huayi Lighting Spring New Product Launch Conference", sacara resmi bakal ngumumkeun aula paméran unggulan anyar, anu ngagabungkeun éstétika modéren sareng fungsi praktis. Ngaliwatan cahaya pinter sareng tata perenah kalangkang jeung setélan pamandangan, sahingga pemirsa pikeun intuitif ngarasakeun pesona jeung ciri produk cahaya Huayi, bringing pangalaman konsumen anyar.

Dina waktos anu sami, Huayi Lighting ogé bakal nyangking sababaraha séri, nyertakeun sadaya kategori produk sareng téknologi anyar strategis di bumi, pinter, komérsial sareng widang sanésna, pikeun nyayogikeun solusi umum anu intuitif, sistematis sareng profésional.

△Balé paméran unggulan anyar Huayi Lighting


Asli + calakan, solusi calakan cahaya pamandangan pinuh

Huayi Lighting geus akurat direbut trend ngembangkeun cahaya imah modern, nyieun lingkungan lampu cageur salaku titik awal jeung nyokot interkonéksi calakan salaku arah pamutahiran cahaya. Huayi Lighting nyertakeun cahaya tema aslina, runtuyan spéktrum pinuh produk anyar, home- kirang lampu utama jeung panerapan imah pinter jeung asesoris pikeun minuhan rupa-rupa kaperluan pasar.

Di sisi séjén, Huayi terus enrich sarta iterate matrix produk cahaya pinter na.Naha éta pikeun imah, cahaya komérsial atawa industri, Huayi bisa nyadiakeun runtuyan solusi cahaya pinter jeung efisien, integral tina cahaya pinter jeung garasi pinter, wangunan pinter, Hotél Star sareng sistem anu sanés dihubungkeun sacara lancar pikeun ngawujudkeun intelijen, jaringan sareng visualisasi sistem pencahyaan, gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun solusi pencahayaan cerdas skenario pinuh pikeun ngabantosan para nasabah ngahémat énergi sareng sacara efektif ningkatkeun efisiensi operasi bisnis.

Ngagali langkung jero kana bisnis luar negeri sareng ngungkit pasar global

Huayi Lighting geus salawasna geus komitmen pikeun nyadiakeun solusi cahaya profésional ka konsumén global jeung niatna ngembangna na "bunderan global babaturan". Dina 2023, éta bakal muncul dina paméran utama di imah jeung di mancanagara kayaning Dubai International Lighting Exhibition jeung Hong Kong International. Pameran Lampu, narik sajumlah ageung pembeli profésional. Konsultasi sareng negosiasi bisnis sareng suksés ngahontal kerjasama bisnis.

△Huayi × "Beubeur sareng Jalan" proyék


Dina 2024, Huayi Lighting bakal terus taat kana ngembangkeun kualitas luhur, jadi disetir ku inovasi, jadi komitmen pikeun ngaronjatkeun kualitas produk jeung inovasi, nyadiakeun konsumén global produk jeung jasa cahaya kualitas luhur jeung profésional, ngamajukeun prosés internationalization brand. , sarta ngantep The cahaya Huayi Lighting illuminates unggal juru dunya.

△Huayi Industrial Park


23 Maret, Huayi Cahaya

Konperénsi peluncuran produk anyar 2024 badé ngamimitian

Toko unggulan gambar énggal, solusi pencahayaan sapinuhna

Sarta runtuyan blockbuster produk anyar nu mingpin trend industri siap balik.

Di dieu, urang tulus ngajak dealers global jeung mitra

Datangna ka loka pikeun tasting sarta gabung dina acara hébat!


Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun