Cahaya jero rohangan

Urang tiasa nyayogikeun skéma desain rékayasa pencahayaan profésional, pinuh nganggap kontrol lampu, bentuk, struktur, hemat energi, kaamanan sareng faktor anu aya hubunganana, sacara efektif komunikasi sareng pihak konstruksi ngeunaan detail konstruksi sareng pamasangan, ngadesain sareng ngadesain cahaya sacara kreatif, sareng ngalengkepan hiji-eureun. cahaya indoor Ngawula, sadar tur sampurna nembongkeun pesona artistik cahaya.

Kirim panalungtikan anjeun

simulasi Lux / DiaLux


Diagram pangaruh cahaya 2D / 3D jero rohangan, simulasi katerangan DIALux

Desain Sistim cahaya


Kaasup pilihan lampu, pilihan parameter lampu, sistem distribusi cahaya, desain sirkuit

Skéma Deepening Desain


Numutkeun sarat proyék sareng desain, gawé bareng sareng departemen rékayasa pikeun ngalaksanakeun evaluasi komprehensif ngeunaan skéma desain dina hal kaamanan struktural, realisasi fungsi, épék pencahayaan, lingkungan instalasi, jsb.

Desain System Control


Kaasup kontrol lampu analog, kontrol lampu calakan, cocog software luyu jeung platform hardware nurutkeun proyek

Pasang Service


Insinyur tiasa dikirim ka situs pikeun nungtun pamasangan

Pangropéa saatos-Dijual


24-jam layanan palanggan online, profésional tim sanggeus-jualan, bisa nyadiakeun nepi ka 5 taun layanan jaminan


Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun