Професионално решение за LED осветлување - HUAYI осветлување
Јазик

Внатрешно осветлување

Можеме да обезбедиме професионални шеми за дизајнирање на инженерството за осветлување, целосно да ја разгледаме контролата на светлината, формата, структурата, заштедата на енергија, безбедноста и други сродни фактори, ефикасно да комуницираме со градежната страна за деталите за изградба и инсталација, да го продлабочиме и креативно дизајнираме осветлувањето и да завршиме едношалтерски внатрешно осветлување Послужете, реализирајте и совршено прикажете го уметничкиот шарм на осветлувањето.

Испратете го вашето барање

Лукс симулација/DiaLux


Дијаграм со ефект на осветлување во затворен простор 2D/3D, симулација на осветлување DIALux

Дизајн на систем за осветлување


Вклучувајќи избор на светилка, избор на параметри на светилка, систем за дистрибуција на осветлување, дизајн на кола

Дизајн на продлабочување на шемата


Според барањата на проектот и дизајнот, соработувајте со инженерскиот оддел за да се спроведе сеопфатна евалуација на дизајнерската шема во однос на безбедноста на конструкцијата, реализацијата на функцијата, светлосните ефекти, околината за инсталација итн.

Дизајн на контролен систем


Вклучувајќи аналогна контрола на светлината, интелигентна контрола на светлината, соодветни софтверски и хардверски платформи според проектот

Инсталирајте услуга


Инженерите можат да бидат испратени на локацијата за да ја водат инсталацијата

Одржување по продажбата


24-часовна онлајн услуга за клиенти, професионален тим по продажбата, може да обезбеди услуга до 5 години гаранција


Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање