Професионално решение за LED осветлување - HUAYI осветлување
Јазик

Сјајниот самит на Узбекистан· SCO 2022, Huayi Lighting го осветлува туристичкиот центар Самарканд!

2022/09/15
Испратете го вашето барање

Од 15 до 16 септември во Самарканд, Узбекистан се одржа 22-от самит на Шангајската организација за соработка, во овој период претседателот Си Џинпинг престојуваше во државна посета на Узбекистан и присуствуваше на состанокот. Главното место на самитот - Туристичкиот центар Самарканд, Хуаји го обезбеди целокупното светлосно решение за да ја претстави 30-годишнината од воспоставувањето на дипломатските односи меѓу Кина и Украина со светлина!

Во 2022 година се навршуваат 30 години од воспоставувањето дипломатски односи меѓу Кина и Украина. Во изминатите 30 години, Кина и Узбекистан ја продлабочија изградбата на иницијативата „Појас и пат“, а односите меѓу двете земји станаа модел на взаемна помош и добрососедство и пријателство. Самарканд е познат град на патот на свилата низ вековите. Како една од модерните знаменитости во Централна Азија, туристичкиот центар Самарканд е уште еден меѓународен проект за осветлување што Huayi успешно го создаде за Самитот за соработка во Шангај откако му помогна на Кингдао во 2018 година. Ремек дело, додавајќи нов сјај на изградбата на иницијативата за појас и пат Кина-Узбекистан.


Huayi ги обезбеди целокупните решенија за внатрешно осветлување и надворешно осветлување за туристичкиот центар Самарканд.Проектот опфаќа 8 меѓународни хотели (вкупно 1.185 соби), 18.000 квадратни метри Вечниот град" и Националниот канал за веслање Самарканд низ туристичкиот центар се осветлени.


        

        

        

         

Huayi испрати специјален инженерски тим за ефикасно да ја промовира конструкцијата. Од продлабочување на дизајнот, приклучување на технологијата, производство и снабдување до надзор и насоки за изградба, Huayi отсекогаш се придржувал до високи стандарди од светска класа и висококвалитетна градба, потпирајќи се на професионални услуги и последното осветлување Ефектот на осветлување доби едногласна пофалба од Узбекистан и единицата за градежна соработка и придонесе за силата на Хуаји за успешно одржување на овој самит.


Во 2023 година, Самарканд ќе биде домаќин и на годишниот состанок на одборот на ЕБОР и на Генералното собрание на Светската туристичка организација. Во тоа време, туристичкиот центар Самарканд повторно ќе блесне, покажувајќи му ја на светот квалитетната производствена сила на Huayi, продолжувајќи да го наследува услужниот дух на Huayi „да не отсуствува од големите настани“ и добро да ја раскажува приказната за кинеските брендови!

Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање