Професионално решение за LED осветлување - HUAYI осветлување
Јазик

Инженерска служба

  1. Huayi Lighting воспостави целосно еколошки и зрел индустриски ланец кој го покрива Р&Г, производство и продажба на светилки, извори на светлина, додатоци и други сродни производи. Пејзажни и други апликации за осветлување, обезбедувајќи здрави и удобни решенија за осветлување.


Испратете го вашето барање
        
Поддршка за предлог производ

Според потребите на проектот, можеме да обезбедиме избор и производство на соодветни производи за осветлување. Постигнавме стратешка соработка со Panasonic и Philips во производството на осветлување за да лансираме поквалитетни производи.

        
Техничка поддршка

Поддржете го приспособениот дизајн на осветлување, приспособен според цртежите и реализиран како готови производи, имаме силен дизајн на осветлување и технологија на производство.

        
Поддршка за управување со проекти

Секоја година учествувајте на големи изложби за осветлување дома и во странство, привлекувајте сообраќај од големите онлајн и офлајн платформи, бидете во тек со трендовите на дизајнот на осветлување и продолжете да лансирате нови и модерни производи за осветлување.


Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање