Shërbimi inxhinierik

  1. Huayi Lighting ka krijuar një zinxhir industrial plotësisht ekologjik dhe të pjekur që mbulon R&D, prodhimi dhe shitja e llambave, burimeve të dritës, aksesorëve dhe produkteve të tjera të ngjashme. Peisazhi dhe aplikime të tjera ndriçimi, duke ofruar zgjidhje të shëndetshme dhe të rehatshme ndriçimi.


Dërgoni kërkesën tuaj
        
Mbështetje për propozimin e produktit

Sipas nevojave të projektit, ne mund të ofrojmë zgjedhjen dhe prodhimin e produkteve përkatëse të ndriçimit. Ne kemi arritur bashkëpunim strategjik me Panasonic dhe Philips në prodhimin e ndriçimit për të hedhur në treg produkte me cilësi më të mirë.

        
Mbeshtetje teknike

Mbështet dizajnin e ndriçimit të personalizuar, të personalizuar sipas vizatimeve dhe të realizuara si produkte të gatshme, ne kemi dizajn të fortë ndriçimi dhe teknologji të prodhimit.

        
Mbështetje për menaxhimin e projektit

Merrni pjesë në ekspozitat kryesore të ndriçimit brenda dhe jashtë vendit çdo vit, tërheqni trafikun nga platformat kryesore online dhe offline, vazhdoni me tendencat e dizajnit të ndriçimit dhe vazhdoni të lançoni produkte të reja dhe në modë të ndriçimit.


Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj