Ndriçimi Huayi: Ndriçoni të ardhmen e industrisë dhe ndërtoni së bashku një kapitull të lavdishëm

marsh 22, 2024

Si një lider në industri, Huayi Lighting ka qëndruar gjithmonë në ballë të kohërave, duke ecur në hap me ritmin e zhvillimit teknologjik dhe i nxitur nga inovacioni teknologjik për të krijuar produkte ndriçimi efikase, miqësore me mjedisin dhe inteligjente për të përmbushur nevojat e ndryshme të tregut dhe të konsumatorëve . Me kalimin e viteve, me cilësinë e saj të shkëlqyer, shpirtin inovativ dhe shërbimin profesional, ajo ka fituar vlerësime të gjera nga klientët brenda dhe jashtë vendit.

Dërgoni kërkesën tuaj

Thyerja e kufijve të industrisë, mençuria nga "1" në "N"

Linjat e produkteve të Huayi Lighting janë të pasura dhe të larmishme, duke mbuluar ndriçimin komercial, ndriçimin e shtëpisë, ndriçimin inxhinierik, ndriçimin e jashtëm dhe fusha të tjera. Pavarësisht nëse është një hapësirë ​​komerciale e nivelit të lartë ose një ambient i ngrohtë dhe i rehatshëm në shtëpi, ne mund të ofrojmë zgjidhje perfekte ndriçimi. Produktet e Huayi Lighting jo vetëm që kanë performancë dhe cilësi të shkëlqyer, por i kushtojnë vëmendje edhe integrimit me hapësirën dhe transmetimit të emocioneve, duke e bërë çdo hapësirë ​​të shkëlqejë me shkëlqim unik.

△ Panairi i porosive të produkteve të reja Huayi Lighting në vitet e mëparshme


Në vitin 2024, Huayi Lighting do të zbatojë një plan urbanistik të nivelit më të lartë. Në "Konferencën e lançimit të produktit të ri të pranverës së pranverës së Huayi Lighting 2024", ajo do të zbulojë zyrtarisht një sallë të re të ekspozitës, e cila kombinon estetikën moderne dhe funksionet praktike. Përmes dritës së zgjuar dhe Paraqitja e hijes dhe cilësimet e skenës, duke i lejuar shikuesit të ndiejnë në mënyrë intuitive hijeshinë dhe karakteristikat e produkteve të ndriçimit Huayi, duke sjellë një përvojë të re konsumatore.

Në të njëjtën kohë, Huayi Lighting do të sjellë gjithashtu seri të shumta, duke mbuluar të gjitha kategoritë e produkteve dhe teknologjive të reja strategjike në shtëpi, inteligjente, komerciale dhe fusha të tjera, për t'u ofruar konsumatorëve zgjidhje të përgjithshme intuitive, sistematike dhe profesionale.

△ Salla e re e ekspozitës kryesore e Huayi Lighting


Zgjidhje inteligjente origjinale + inteligjente, me ndriçim të plotë të skenës

Huayi Lighting ka kapur me saktësi tendencën e zhvillimit të ndriçimit modern të shtëpisë, duke marrë si pikënisje krijimin e një mjedisi të shëndetshëm me dritë dhe duke marrë ndërlidhjen inteligjente si drejtimin e përmirësimit të ndriçimit. Huayi Lighting mbulon ndriçimin me temë origjinale, seri të produkteve të reja me spektër të plotë, shtëpi- më pak drita kryesore dhe pajisje shtëpiake dhe aksesorë inteligjentë për të përmbushur nevojat e ndryshme të tregut.

Nga ana tjetër, Huayi vazhdon të pasurojë dhe përsërisë matricën e produkteve të ndriçimit inteligjent. Qoftë për ndriçim shtëpiak, komercial apo industrial, Huayi mund të ofrojë një sërë zgjidhjesh të zgjuara dhe efikase ndriçimi, duke integruar ndriçimin inteligjent me garazhet inteligjente, ndërtesat inteligjente, Hotelet me yje dhe sistemet e tjera janë të lidhura pa probleme për të realizuar inteligjencën, rrjetëzimin dhe vizualizimin e sistemeve të ndriçimit.Ai ka aftësinë të ofrojë zgjidhje inteligjente ndriçimi me skenar të plotë për të ndihmuar klientët të kursejnë energji dhe të përmirësojnë efektivisht efikasitetin e funksionimit të biznesit.

Gërmoni më thellë në biznesin jashtë shtetit dhe shfrytëzoni tregun global

Huayi Lighting ka qenë gjithmonë e përkushtuar të ofrojë zgjidhje profesionale ndriçimi për klientët globalë dhe të zgjerojë fuqishëm "rrethin e saj global të miqve". Në vitin 2023, ajo do të shfaqet në ekspozita të mëdha brenda dhe jashtë vendit, si Ekspozita Ndërkombëtare e Ndriçimit në Dubai dhe Ndërkombëtare e Hong Kongut Ekspozita e ndriçimit, duke tërhequr një numër të madh blerësish profesionistë, Konsultohuni dhe negocioni biznesin dhe arrini me sukses bashkëpunimin e biznesit.

△Huayi × Projektet "Belt and Road".


Në vitin 2024, Huayi Lighting do të vazhdojë t'i përmbahet zhvillimit me cilësi të lartë, do të udhëhiqet nga inovacioni, do të jetë i përkushtuar për të përmirësuar cilësinë dhe inovacionin e produktit, do t'u sigurojë konsumatorëve globalë produkte dhe shërbime ndriçimi më cilësore dhe profesionale, do të promovojë procesin e ndërkombëtarizimit të markës , dhe le Drita e Ndriçimit Huayi të ndriçojë çdo cep të botës.

△Parku Industrial Huayi


23 Mars, Ndriçimi Huayi

Konferenca e lançimit të produktit të ri 2024 është gati të nisë

Dyqan i ri i imazhit kryesor, zgjidhje ndriçimi me një ndalesë

Dhe një seri produktesh të reja të suksesshme që udhëheqin trendin e industrisë janë gati për të dalë.

Këtu, ne ftojmë sinqerisht tregtarët dhe partnerët globalë

Ejani në sit për një degustim dhe bashkohuni në eventin madhështor!


Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj