Zgjidhje

Si një furnizues profesionist i zgjidhjeve të ndriçimit led, Huayi Lighting ndjek gjithmonë rregulla të standardizuara, kryen procese strikte prodhimi dhe siguron cilësinë e produktit, duke kursyer kohë dhe kosto për të dyja palët dhe duke sjellë përfitime maksimale për klientët. Huayi Lighting ofron shërbim cilësor. Shërbimi i zgjidhjes me një ndalesë nga projektimi paraprak, formulimi i skemës deri te instalimi dhe mirëmbajtja.

Ndriçim dekorativ i personalizuar
  1. Si një markë e njohur në industrinë e ndriçimit, Huayi vazhdon të lançojë shumë ndriçime dhe stile të mrekullueshme, duke plotësuar plotësisht nevojat e personalizimit të shumicës së pronarëve dhe duke e bërë Huayi Lighting të lulëzojë hijeshinë e saj.


Ndriçimi i Brendshëm

Ne mund të ofrojmë skema profesionale të projektimit inxhinierik të ndriçimit, të marrim parasysh plotësisht kontrollin e dritës, formën, strukturën, kursimin e energjisë, sigurinë dhe faktorë të tjerë të lidhur, të komunikojmë në mënyrë efektive me palën e ndërtimit për detajet e ndërtimit dhe instalimit, të thellojmë dhe projektojmë në mënyrë krijuese ndriçimin dhe të plotësojmë një ndalesë ndriçimi i brendshëm Shërbejeni, realizoni dhe shfaqni në mënyrë perfekte hijeshinë artistike të ndriçimit.

Ndriçimi i Jashtëm

Huayi Lighting ka shumë vite përvojë në ndriçimin e jashtëm dhe ka marrë pjesë në Grand Lisboa në Macau, Foleja e Zogjve, vendi kryesor i Lojërave Olimpike të Pekinit, Haixinsha, vendi kryesor i Lojërave Aziatike Guangzhou, vendi kryesor i Hangzhou Samiti i G20, vendi kryesor i Konferencës Xiamen BRICS dhe Organizata e Bashkëpunimit të Shangait Vendi kryesor i samitit, Qendra Turistike Uzbekistan-Samarkand dhe projekte të tjera të famshme kombëtare inxhinierike të ndriçimit. Ne mund të ofrojmë shërbime të tilla si projektimi i efektit të ndriçimit të jashtëm, llogaritja e modelimit, përzgjedhja e llambës, thellimi i vizatimit, udhëzimet për instalimin, etj.

Shërbimi inxhinierik
  1. Huayi Lighting ka krijuar një zinxhir industrial plotësisht ekologjik dhe të pjekur që mbulon R&D, prodhimi dhe shitja e llambave, burimeve të dritës, aksesorëve dhe produkteve të tjera të ngjashme. Peisazhi dhe aplikime të tjera ndriçimi, duke ofruar zgjidhje të shëndetshme dhe të rehatshme ndriçimi.


DËSHIRONI TË NA KONTAKTONI

Ju lutemi na tregoni kërkesat tuaja, Ne do t'ju përshtatim me shërbimin ekskluziv të klientit për t'ju kontaktuar.

Shënim: Ju lutemi plotësoni informacionin dhe kërkesat tuaja reale të kontaktit dhe mos dërgoni pyetje në mënyrë të përsëritur. Ne do ta mbajmë konfidencialisht informacionin tuaj.

Orari i punës:

08:30-18:30 (Koha e Pekinit)

0:30-10:30 (Koha e Greenwich)

16:30-02:30 (Koha e Paqësorit)

Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj