Ndriçimi Komercial

DËSHIRONI TË NA KONTAKTONI

Ju lutemi na tregoni kërkesat tuaja, Ne do t'ju përshtatim me shërbimin ekskluziv të klientit për t'ju kontaktuar.

Shënim: Ju lutemi plotësoni informacionin dhe kërkesat tuaja reale të kontaktit dhe mos dërgoni pyetje në mënyrë të përsëritur. Ne do ta mbajmë konfidencialisht informacionin tuaj.


Orari i punës:

08:30-18:30 (Koha e Pekinit)

00:30-10:30 (Koha e Greenwich)

16:30-02:30 (Koha e Paqësorit)

Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj

Dërgoni kërkesën tuaj