Ndriçimi i Jashtëm

Drita Flood me shumë instalime
Drita Flood me shumë instalime
Kënde të ndryshme me aksesorë të shumtë dhe rrotullim universal e bëjnë instalimin e tij të lehtë në të gjitha   aspektet.
Dritë LED për përmbytjen
Dritë LED për përmbytjen
Artikulli: HY-T007
Drita e varrosur
Drita e varrosur
Artikulli:HY-M004
Dritë rondele muri
Dritë rondele muri
Artikulli:DX0048
Dritë në tokë
Dritë në tokë
Ky është një lloj llambë nëntokësore. Përshtatje private e mykut, pamje e lartë. Burimi i dritës LED i zgjedhur me çip LED me efikasitet të lartë ndriçimi dhe lente përthyerjeje. Materiali inox, sipërfaqja e trupit të llambës me efekt nikel. Dizajn unik i pjesëve të ngulitura. Efekti i ndriçimit është jashtëzakonisht i shkëlqyeshëm. Klasa e mbrojtjes së produktit është IP65 grade e papërshkueshme nga uji. Produkte të lehta të brendshme të përshtatshme për shtylla, korridore, parqe, lëndina dhe vende të tjera të jashtme.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj