Drita e murit

Llambë muri e hollit të hotelit prej xhami luksoz të lehtë
Llambë muri e hollit të hotelit prej xhami luksoz të lehtë
Luks i nivelit të lartë, i përshtatshëm për lobet e hoteleve dhe zona të tjera
Llambë muri luksoze nordike post-moderne
Llambë muri luksoze nordike post-moderne
Formë minimaliste, stil i gjithanshëm
Llambë leximi e thjeshtë e rrotullueshme nordike
Llambë leximi e thjeshtë e rrotullueshme nordike
Llambë muri pranë krevatit për dhomën e gjumit, me dy mënyra ndriçimi, e rrotullueshme dhe e rregullueshme
Llambë muri e thjeshtë moderne me qelq të bardhë me qumësht
Llambë muri e thjeshtë moderne me qelq të bardhë me qumësht
Forma e thjeshtë, mund të përputhet me stilin evropian dhe atë amerikan
Llambë muri prej bakri francez
Llambë muri prej bakri francez
Bakër + Xham + Kristal
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj