Stili Modern Nordik

Llambë leximi LED
Llambë leximi LED
Paneli me prekje me tre butona
Llambë tavoline audio me Bluetooth
Llambë tavoline audio me Bluetooth
Audio dhe drita për dy qëllime
Llambë nate LED
Llambë nate LED
Dizajni minimalist i modës
Llambë pasqyre kozmetike LED
Llambë pasqyre kozmetike LED
Dizajni i modelimit avangard
Llamba e dyshemesë me kënde LED
Llamba e dyshemesë me kënde LED
Llambë e thjeshtë alumini e rregullueshme në këmbë Dekor shtëpie Led me kënd RGB Llambë dyshemeje Dritë moderne për dhomën e gjumit.
Llambë dyshemeje zbehëse dhe tonifikuese
Llambë dyshemeje zbehëse dhe tonifikuese
3 kontrollues çelësash, butoni zbehës,Dritë rrotulluese 355 gradë,3000K-6000K  Temperatura e ngjyrës.
Llambadar me unazë moderne rrethi hekuri
Llambadar me unazë moderne rrethi hekuri
Pllaka e sipërme thithëse e Harware,Teli i pezullimit,Trupi i llambës prej alumini,Burim ndriçues LED i integruar
Llambë tavoline e rregullueshme ovale
Llambë tavoline e rregullueshme ovale
Llamba tavoline dekorative per shtepi/hotelNgjyra: Ari / Krom
Llamba tavoline Kreative e Serisë Master
Llamba tavoline Kreative e Serisë Master
Numri i artikullit: T13770-01
Ndriçim modern i stilit të shiritit
Ndriçim modern i stilit të shiritit
Seria 10798, Llambë tavani, Llambë varëse, Llambë muri, Llambë tavoline, Llambë dyshemeje
Llambë tavoline e rregullueshme me stil konciz
Llambë tavoline e rregullueshme me stil konciz
Numri i artikullit: ST199221-1A
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj