Qendra e Prodhimit të Ndriçimit Huayi është përmirësuar plotësisht dhe niveli i prodhimit ka arritur një lartësi të re!

prill 12, 2024

Cilësi lider, prodhim inteligjent i nivelit të lartë! Më 10 Prill, u mbajt me sukses hapja e përmirësuar e Qendrës së Prodhimit të Ndriçimit Huayi!

Dërgoni kërkesën tuaj

Cilësi lider, prodhim inteligjent i nivelit të lartë! Më 10 Prill, u mbajt me sukses hapja e përmirësuar e Qendrës së Prodhimit të Ndriçimit Huayi! Presidenti i Huayi Group Ou Yingqun, Menaxheri i Përgjithshëm i Huayi Group Liu Mozhen dhe drejtues të tjerë të kompanisë u mblodhën në Huayi së bashku me ekspertë të njohur të industrisë, përfaqësues profesionistë të tregut të ndriçimit, klientë kryesorë ndërkombëtarë, përfaqësues të tregtarëve, përfaqësues të markave të njohura dhe media nga të gjitha sferat të jetës për të dëshmuar ngjarjen.ky moment historik.


ceremoninë e hapjes

Në fillim të ceremonisë nisi një performancë e mrekullueshme e kërcimit të luanëve. Në një atmosferë solemne dhe të ngrohtë, Ou Yingqun, president i Huayi Group dhe Liu Mozhen, menaxher i përgjithshëm i Huayi Group, dolën së bashku në skenë duke mbajtur furçat dhe duke i zhytur ato. në cinnabar, për luanët e mbarë së bashku. Do të thotë të injektosh vitalitet dhe mençuri të re në Qendrën e Prodhimit të Ndriçimit Huayi dhe simbolizon që perspektivat e ardhshme të zhvillimit të kompanisë janë të shkëlqyera.

▲Fotografi me prekjen përfundimtare


Mes duartrokitjeve dhe brohoritjeve të ngrohta, themeluesi i Huayi Ou Bingwen, presidenti i Huayi Group Ou Yingqun, menaxheri i përgjithshëm i Huayi Group Liu Mozhen, menaxheri i përgjithshëm i qendrës së prodhimit të mobiljeve të shtëpisë Su Genzhao dhe drejtuesi i qendrës së prodhimit inxhinierik jo standard- Liu Jianbin, Zëvendës President i Saride Manufacturing Qendra - Luo Jianhui, Zëvendës President i Qendrës së Operacioneve Inxhinierike - Cai Shanhua, dhe Mbikëqyrësi i Operacionit të Korporatës - Deng Yuzhao dolën në skenë së bashku, duke mbajtur gërshërë ari për të prerë shiritin. Ky moment jo vetëm që shënon një pamje të re për Huayi Lighting Manufacturing Center, por gjithashtu simbolizon një hap më të fortë të hedhur në rrugën e cilësisë dhe inovacionit.

▲Foto me prerje fjongo


Cilësia është gjithmonë baza e mbijetesës së ndërmarrjes

Në ceremoni, Liu Mozhen, menaxheri i përgjithshëm i Huayi Group, doli në skenë dhe tha se sot është një përmirësim i ri i tre qendrave prodhuese të Huayi Lighting. Qendra e parë e prodhimit inxhinierik jo-standard fokusohet në fushën e inxhinierisë vendase; kanali i dytë në shtëpi qendra prodhuese fokusohet në qarkullim. Kërkimi dhe zhvillimi dhe prodhimi i pajisjeve të ndriçimit dhe produkteve të ndriçimit të dekorimit të shtëpisë gjithashtu ofron bashkëpunim afatgjatë OEM me një ndalesë për markat e njohura të huaja të ndriçimit; qendra e tretë ndërkombëtare e prodhimit të eksportit (Salide) fokusohet në ndërkombëtare jo- Përshtatja standarde inxhinierike dhe sasia e peizazhit të jashtëm. Janë gjithsej 21 punëtori.

▲Liu Mozhen, Drejtor i Përgjithshëm i Huayi Group


Si një pjesë e rëndësishme e qendrës së prodhimit, punishtja e harduerit ka një investim prej afro 10 milionë eurosh, të gjitha duke përdorur pajisje të rënda. Këto pajisje jo vetëm që mund të plotësojnë nevojat e prodhimit në shkallë të gjerë dhe me efikasitet të lartë, por edhe të sigurojnë saktësinë dhe cilësinë e produkteve, duke u ofruar klientëve produkte me cilësi më të mirë.

Ky optimizim dhe reformë e tre qendrave kryesore të prodhimit është trashëgimi dhe përmirësimi i kulturës së prodhimit të Huayi Lighting në industrinë e ndriçimit për më shumë se 30 vjet. Zbatoni plotësisht modelin e menaxhimit të amebës në prodhim dhe prodhim, dhe në të njëjtën kohë ndiqni në mënyrë të palëkundur qëllimet e zgjidhjeve cilësore, të klasit të parë, prodhimit të klasit të parë dhe shpërndarjes së klasit të parë, dhe trashëgoni kulturën 38-vjeçare të prodhimit të ndriçimit të Huayi.

Përmirësimi gjithëpërfshirës i tre qendrave kryesore të prodhimit është një hap i rëndësishëm që Huayi Lighting të lëvizë drejt cilësisë më të lartë, efikasitetit më të lartë dhe konkurrencës më të fortë. Në të ardhmen, Huayi Lighting do të vazhdojë t'i përmbahet parimit që cilësia është gjithmonë baza e korporatës mbijetoni dhe i shërbeni botës. Ofroni klientëve një gamë të plotë produktesh dhe zgjidhjesh me cilësi të lartë.

Më pas, Liu Jianbin, kreu i qendrës jo standarde të prodhimit inxhinierik, doli në skenë për të folur, duke thënë se përmirësimi i ri i tre qendrave prodhuese të Huayi Lighting është një udhëtim i ri me rëndësi të jashtëzakonshme. Në të ardhmen, ai do të bazohet në menaxhimi i klasit të parë, shërbimi i klasit të parë dhe cilësia e klasit të parë. , ofrimi i klasit të parë dhe reputacioni i klasit të parë për t'u shërbyer klientëve tanë.

▲Liu Jianbin, kreu i qendrës jo standarde të prodhimit inxhinierik


Tre qendrat kryesore të prodhimit të Huayi Lighting do të vazhdojnë të shkruajnë një histori të lavdishme dhe të injektojnë një shtysë të fortë në zhvillimin e ardhshëm. Le të presim me padurim që tre qendrat kryesore të prodhimit të krijojnë performancë më të jashtëzakonshme. Ju dhe unë jemi krijues dhe dëshmitarë të historisë.


Ceremonia e hapjes, zgjimi i luanit

Me tingujt e gongëve dhe daulleve, drejtuesit e Huayi Group dhe ekipi i kërcimit të luanëve u zhvendosën në punëtorinë e harduerit. Liu Mozhen, menaxheri i përgjithshëm i Huayi Group, kreu ceremoninë e fillimit. Skena u mbush me duartrokitje të zhurmshme dhe fillim të mbarë. -up, që do të thotë se Huayi Lighting po lulëzon dhe po rritet hap pas hapi. , më pas, ekipi i zgjimit të luanit hyri në zonën e fabrikës për një zgjim luani.

▲ Ceremonia e fillimit


Në të njëjtën kohë, në ceremoni u zhvilluan një sërë aktivitetesh emocionuese, duke përfshirë ekspozimin e produkteve, shkëmbimet teknike dhe negociatat e bashkëpunimit. Ekipi profesional i Huayi Lighting prezantoi në detaje përmbajtjen e përmirësuar dhe pikat kryesore teknike të qendrës prodhuese të ftuarve, duke i lejuar të gjithë të kenë një kuptim më të thellë të fuqisë prodhuese dhe aftësive inovative të Huayi Lighting, dhe gjithashtu hodhi një bazë të mirë për bashkëpunim.

Mbajtja e suksesshme e ceremonisë së hapjes së përmirësuar të Qendrës së Prodhimit të Ndriçimit Huayi shënon se fuqia prodhuese e Huayi Lighting në industrinë e ndriçimit ka arritur një nivel të ri. Në të ardhmen, Huayi Lighting do të vazhdojë të ruajë pozicionin e saj udhëheqës, të ofrojë produkte dhe shërbime më të cilësisë së lartë dhe inovative për klientët globalë dhe të krijojë më shumë mundësi të ndritshme.

Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj