Krijo më shumë mundësi për tregtarët për të fituar para! Në vitin 2023, Huayi do të kërkojë pika të reja rritjeje të "ndriçimit inxhinierik"!

shkurt 28, 2023

"2023 është një vit shumë kritik për rregullimin strategjik të Huayi; këtë vit, Huayi Lighting do të fokusohet në investimin në dy sektorët kryesorë të "shitjes me pakicë" dhe "inxhinierisë" për të krijuar një strategji të dyfishtë rritjeje "shitje me pakicë + inxhinieri".

——Ou Jinbiao, Kryetar i Huayi Group

Dërgoni kërkesën tuaj


 Pasditen e 25 shkurtit, Konferenca e Promovimit të Biznesit të Qendrës Inxhinierike Huayi 2023 me temën "Ekipi i Vjetër, Linja e Re dhe Rikrijimi i Lavdisë" u mbajt në Guzhen, Zhongshan. Themeluesi i Huayi Group, Ou Bingwen, Kryetari Ou Jinbiao dhe Zëvendës Presidenti Ou Yingqun morën pjesë në takim dhe së bashku me tregtarët Huayi Lighting nga i gjithë vendi, ata kërkuan mundësi të reja për rritje dhe krijuan një të ardhme të re për industrinë.

 
Konferenca e Promovimit të Biznesit të Qendrës Inxhinierike Huayi zbuloi ambicien më të madhe të Huayi Lighting në zhvillimin e ndriçimit inxhinierik, duke lejuar industrinë të shohë masat më përparimtare të reformës së Huayi dhe raste më përfaqësuese inxhinierike. Është gjithashtu e pamundur të injorohet rritja e fortë e Huayi Engineering.

△ Qu Jinbiao, Kryetar i Huayi Group

 

Në fillim të takimit, Qu Jinbiao, kryetar i Huayi Group, theksoi: "2023 është një vit shumë kritik për rregullimin strategjik të Huayi." Në të njëjtën kohë, Qu Jinbiao vendosi tonin e përgjithshëm për vitin 2023: Huayi Lighting do të fokusohet në "shitje me pakicë" dhe Dy sektorët kryesorë të "inxhinierisë" do të fokusohen në investime për të krijuar një strategji të dyfishtë të rritjes "shitje me pakicë + inxhinieri".

 

Qu Jinbiao tha, "Me liberalizimin e plotë të epidemisë, vendi vazhdon të prezantojë politika përkatëse për të stabilizuar rritjen dhe ndërtimi dhe zbatimi i projekteve të reja dhe të vjetra infrastrukturore që kanë ngecur në tre vitet e fundit do të përshpejtohet. Ka të vazhdueshme mundësitë e tregut dhe potenciali i madh zhvillimi për projektet inxhinierike vendase dhe të huaja Tregu inxhinierik nuk është vetëm vende në shkallë të gjerë, por edhe shumë fusha si hotelet, hapësirat tregtare, zinxhirët e markave, etj., të cilat janë të gjitha tregje që tregtarët duhet të eksplorojnë Rritja duhet të arrihet! Konkurrenca në kanalet e shitjes me pakicë po bëhet gjithnjë e më e ashpër. Sot, biznesi inxhinierik është padyshim një kanal thelbësor i rëndësishëm për të arritur rritje të lartë fitimi."

 

"Por fitimet e larta nënkuptojnë profesionalizëm më të lartë. Për këtë arsye, Huayi ka renditur dhe integruar në mënyrë gjithëpërfshirëse burimet e brendshme inxhinierike dhe modulet e biznesit, ka rithemeluar një qendër inxhinierike dhe ka përdorur një "ofrues të përgjithshëm zgjidhjesh inxhinierike ndriçimi" profesional si Huayi. Yiyi Engineering Center do ta bëjë atë një platformë shërbimi të përbashkët nga të gjithë partnerët e Huayi. Në të ardhmen, Huayi mezi pret të thellojë më tej bashkëpunimin me të gjithë shpërndarësit dhe miqtë, dhe së bashku të krijojnë një situatë të re rritjeje."


△Ou Jinbiao, Kryetar i Grupit Huayi (majtas) dhe Au Yingqun, Zëvendës President i Grupit Huayi (djathtas)

 

Në vendin e takimit, Qu Jinbiao, kryetar i Huayi Group dhe Qu Yingqun, nënkryetar i Huayi Group, mbajtën ceremoninë e ndarjes së çmimeve të "Qendrës Inxhinierike Huayi", duke vendosur zyrtarisht vendimin e Huayi për të zhvilluar më tej ndriçimin inxhinierik.


△Au Yingqun, Zëvendës President i Huayi GroupNdërsa personi përgjegjës i Qendrës Inxhinierike Huayi, Au Yingqun, nënkryetar i Huayi Group, tha se me kalimin e viteve, ndërkohë që Huayi ka qenë e angazhuar për ndërtimin e markës së kanaleve për një kohë të gjatë, ajo ka qenë gjithashtu e rrënjosur thellë në fushën e ndriçimit. inxhinieri. Huayi Lighting ka marrë pjesë në projekte të mëdha inxhinierike ndriçimi brenda dhe jashtë vendit për shumë herë, dhe ka përfunduar projekte ikonike ndriçimi me cilësi të lartë. Tani, në përgjigje të situatës së zhvillimit të tregut dhe përshtatjes strategjike të Huayi, Huayi ka riorganizuar qendrën e saj inxhinierike nën parimin e "profesionistit, të dobët dhe efikas". Pas një hetimi, vizite dhe operacioni pilot në shkallë të gjerë kohët e fundit, Qendra Inxhinierike Huayi ka një proces të qartë, një drejtim të qartë dhe një ekip të shkëlqyer dhe gjithçka po shkon pa probleme.

 

Më pas, Au Yingqun njoftoi: "Që tani e tutje, Qendra Inxhinierike Huayi do të jetë një platformë e përbashkët nga partnerët e Huayi. Qendra Inxhinierike Huayi do t'u ofrojë partnerëve shërbime dhe mbështetje të gjithanshme të kërkuara për projektet inxhinierike të ndriçimit; Inxhinieria Huayi do të bëjë ekipin e saj. më së miri për të fuqizuar të gjithë tregtarët dhe miqtë dhe për të krijuar më shumë mundësi për të gjithë për të fituar para!"


△Su Shuxian, Zëvendës Menaxher i Përgjithshëm i Departamentit të Biznesit Ndërkombëtar të Huayi Group


Në vendngjarje, Su Shuxian, zëvendësmenaxheri i përgjithshëm i Departamentit të Biznesit Ndërkombëtar të Huayi Group, solli "Vlerësimin dhe Analizën e Inxhinierisë Huayi". Su Shuxian vuri në dukje se forca thelbësore e Inxhinierisë Huayi vjen nga pesë dimensionet e "gjithëpërfshirjes së produktit", "aftësisë së zgjidhjes së ndriçimit", "aftësisë së ekzekutimit të projektit", "sigurimit të cilësisë" dhe "besueshmërisë së ekipit".

 

Su Shuxian vuri në dukje se Huayi merr një "ofrues shërbimi të përgjithshëm të zgjidhjeve të inxhinierisë së ndriçimit" profesional si pozicionimin e ri të Qendrës Inxhinierike Huayi. Huayi është i bindur se partnerët e Huayi mund t'i transformojnë plotësisht burimet e tyre superiore në vlerë më të madhe nën fuqizimin e Qendrës Inxhinierike Huayi!Bazuar në themelin e fortë të 36 viteve të zhvillimit, Huayi ka qenë në fushën e ndriçimit inxhinierik vitet e fundit. Në fushën e ndriçimit inxhinierik, Huayi ka arritur bashkëpunim strategjik me marka të nivelit të lartë në industri të ndryshme brenda dhe jashtë vendit, dhe ka ndërtuar gjithsej 1000+ projekte ndriçimi në shkallë të gjerë, duke përfshirë "Lojërat Olimpike Dimërore të Pekinit - Parku Industrial i Ri Shougang". , "Samiti i SCO-së së Uzbekistanit", "Studio Universale e Pekinit" në qendër të qytetit Jurassic World&Minion Park" dhe raste të tjera të famshme inxhinierike, shërbimet mbulojnë ndriçimin e peizazhit, ndriçimin e turizmit kulturor, hapësirën tregtare dhe industrinë e hotelerisë dhe fusha të tjera.

 

Deri më tani, Huayi Engineering Lighting ka nisur një kapitull të ri në vitin 2023 dhe thirrja e qartë për një raund të ri përpjekjesh ka tingëlluar. Huayi Engineering mbështetet në një ekip të fortë të vjetër dhe injekton një linjë të re rregullimesh strategjike. Besoj se e ardhmja e Huayi Engineering Lighting me siguri do të krijojë lavdi më të mëdha!▎Shkruar në fund

Me lirimin gradual të parandalimit dhe kontrollit të epidemisë dhe rimëkëmbjes së mëtejshme të ekonomisë, kompanitë e mëdha të ndriçimit dhe ndriçimit kanë hyrë në një gjendje rrëmbimi të mundësive dhe luftimit për ekonominë. Me forcë të fortë, Huayi Lighting po kërkon në mënyrë aktive një pikë të re rritjeje të "ndriçimit inxhinierik" kur "ndriçimi i qarkullimit" është bërë "det i kuq" dhe përdor njëra pas tjetrës produkte ndriçimi inxhinierik profesional dhe rrethi i përgjithshëm i forcës së zgjidhjes Fan, le Projekti Huayi bëhet një kartëvizitë e bukur, e praktikuar plotësisht "Aty ku ka dritë, ka Huayi".

Kënaqësia e klientëve është forca shtytëse për Huayi Lighting për të arritur sukses të vazhdueshëm tregtar dhe për të udhëhequr përparimin e produktit për 36 vjet. Sot, Huayi Engineering, e cila qëndron në një pikënisje më të lartë dhe më të re, po tregon histori kineze mirë me forcën e saj të fortë inxhinierike. E ardhmja e Inxhinierisë Huayi ia vlen të presim me padurim!


Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj