Fitoi titullin "Markë lider në industri" për të tetën herë radhazi, Huayi Lighting 2023 po shkon drejt dritës!

janar 17, 2024

Huayi Lighting fitoi për të tetën herë "Highlight Award-Leading Brand in China's Lighting Industry"!

Dërgoni kërkesën tuaj

Më 26 dhjetor, Konferenca e Markës së Industrisë së Ndriçimit të Kinës 2023 u mbajt me madhështi në Huayi Plaza, qyteti antik i Dengdu. Udhëheqës qeveritarë, ekspertë të industrisë, prodhues të shquar, super tregtarë, përfaqësues të shoqatave të biznesit dhe të ftuar të tjerë u mblodhën në banket për të eksploruar shtigje të reja zhvillimi në 2024. Huayi Lighting ka fituar për herë të tetë "Çmimin Highlight - Markë Lider në Industrinë e Ndriçimit të Kinës" me akumulimin afatgjatë të vlerës së markës dhe rritjen e qëndrueshme në performancën e biznesit!

▸2023 Konferenca e Markës së Industrisë së Ndriçimit dhe Ndriçimit në Kinë◂


Titulli i njëpasnjëshëm i Badu si "Udhëheqës i industrisë" demonstron elasticitetin, forcën dhe misionin e një lideri në industrinë e ndriçimit. Në vitin 2023, Huayi Lighting do të përqafojë në mënyrë aktive ndryshimet dhe do t'i përmbahet unitetit organik të specializimit operacional dhe diversifikimit të biznesit. Në të njëjtën kohë, ai do të fokusojë burimet inovative në shitjet e kanaleve më konkurruese dhe fushat e biznesit inxhinierik dhe do të përdorë udhëheqjen e biznesit për të nxitur markën vlera në nivele të reja.

▸ Marka kryesore në industrinë e ndriçimit të Kinës në 2023◂


1. Kanalet e brendshme, stabilizimi i sasisë dhe përmirësimi i cilësisë


Në vitin 2023, Huayi do të zbatojë filozofinë e biznesit të "Cilësia · Shpejtësia · Inovacioni", duke stabilizuar shkallën e më shumë se 1900 dyqaneve të terminaleve, do të fokusohet në përmirësimin e cilësisë së operacioneve të dyqaneve: krijimin e një sistemi që lidh shitjet, R&D, prodhimin. , zinxhiri i furnizimit, financat dhe njerëzit Sistemi i fuqishëm i modulit me lidhje të plotë i përgjigjet në mënyrë efikase nevojave të zgjerimit dhe rritjes së terminalit. Në të njëjtën kohë, duke u mbështetur në optimizimin dhe inovacionin e produktit dhe marketingun dixhital siç është plani i qytetit Douyin, ne do të përshpejtojmë integrimin e kanaleve online dhe offline dhe do të përmirësojmë aftësitë e blerjes, konvertimit dhe transaksionit të klientëve të dyqanit.

▸2023 Konferenca e produkteve të reja dhe strategjisë së vjeshtës◂


Ndërsa plotëson nevojat me një ndalesë të përdoruesve, Huayi Lighting i kushton vëmendje të plotë kultivimit intensiv të kanaleve të reja të trafikut, si kanalet e projektimit, kanalet e pasurive të paluajtshme, tregtia elektronike&Për kanalet e reja të shitjes me pakicë, ne do të vazhdojmë të forcojmë bashkëpunimin ndërkufitar me kompanitë e dekorimit të shtëpive dhe kompanitë e dizajnit, të zhvillojmë modele profesionale të shitjeve të bazuara në programe, të krijojmë shërbime të reja të lokalizuara me pakicë në terminal dhe të përmirësojmë në masë të madhe aftësinë e markës për të arritur konsumatorët.2. Biznes inxhinierik, lëmoni tabelën e artë


Duke vazhduar të përmirësojë nivelin teknik dhe konkurrencën e tregut të biznesit inxhinierik, Huayi përmirësoi qendrën e saj të funksionimit inxhinierik në 2023, duke u pozicionuar si një "ofrues i shërbimit të përgjithshëm të zgjidhjeve të inxhinierisë së ndriçimit" profesional, duke u mbështetur në një ekip të fortë, duke injektuar një linjë të re rregullimesh strategjike , dhe në vend Ndërsa pushtojmë qytete dhe territore në hartën e ndriçimit inxhinierik të jashtëm, ne mund t'i fuqizojmë më mirë tregtarët dhe operatorët për të zhvilluar pikat e rritjes inxhinierike dhe për të ofruar shërbime dhe mbështetje të gjithanshme të nevojshme për projektet e inxhinierisë së ndriçimit.

▸Huayi Lighting×Hangzhou Lojrat Aziatike Salla e Lojërave Aziatike 3◂


▸Ndriçimi Huayi×Muzeu i Versionit Kombëtar të Kinës◂


Vetëm markat kryesore mund të mbajnë përgjegjësinë e rëndë të projekteve kombëtare. Në vitin 2023, Huayi ndërtoi në mënyrë të njëpasnjëshme projekte ndriçimi si Pavijoni i Botimit Kombëtar të Kinës, Kopshti i Pishave Guangzhou dhe Salla Ndërkombëtare e Qendrës Ndërkombëtare të Konventave Guangzhou Baiyun, duke interpretuar në mënyrë të përsosur frymën e shërbimit të "mos humbisni kurrë një ngjarje të madhe". Në Lojërat Aziatike Hangzhou, Huayi përdori një zgjidhje të përgjithshme ndriçimi profesional me energji të gjelbër dhe me energji të ulët, të integruar me ndriçim inteligjent, për të ndriçuar sallën e tretë të Lojërave Aziatike të Qendrës Olimpike Sportive Hangzhou.


3. Shitja me pakicë e nivelit të lartë, duke krijuar ndikim të markës së nivelit të lartë


Ndriçimi i personalizuar i nivelit të lartë ka qenë gjithmonë një nga shenjat dalluese të Huayi. Më shumë se 30 vjet përvojë profesionale në projektimin dhe prodhimin e ndriçimit me porosi, aftësitë e personalizimit të plotë dhe të plotë në shtëpi, si dhe një sistem shërbimi i plotë me një ndalesë janë mbështetje të rëndësishme për Huayi për të arritur diferencimin e markës dhe zhvillimin e nivelit të lartë. Për të zgjeruar kanalet e shitjeve, Huayi Lighting International Pavilion do të nisë transmetimin e drejtpërdrejtë në internet në vitin 2023 dhe do të mbështetet në aftësitë e tij të forta të shitjes me pakicë dhe rritjen e biznesit në internet për të arritur përmirësim të vazhdueshëm në operacionet e përgjithshme.

▸Pavijoni Ndërkombëtar i Ndriçimit Huayi◂


4. Biznesi jashtë shtetit, duke shfrytëzuar tregun globalDuke vazhduar të zgjerojë "rrethin global të miqve", Huayi Lighting do të shfaqet në ekspozita të mëdha vendase dhe jashtë shtetit si Ekspozita Ndërkombëtare e Ndriçimit në Dubai dhe Ekspozita Ndërkombëtare e Ndriçimit në Hong Kong në 2023, duke hapur një situatë të re në tregtinë e jashtme, duke zgjeruar në mënyrë aktive globale partnerë me cilësi të lartë dhe lançimi i markave të shumta të përbashkëta për të udhëhequr industrinë e ndriçimit Ritmi i globalizimit të markave të ndriçimit.

Vitet e fundit, Huayi ka thelluar lidhjen e saj me zinxhirin industrial "Belt and Road" dhe është bërë një ofrues kryesor i shërbimeve të inxhinierisë së ndriçimit në vendet përgjatë rrugës. Ajo ka vazhduar të përmirësojë nivelin e saj teknik dhe aftësitë e inovacionit dhe ka nisur një rrugë globale zhvillimi me cilësi të lartë me karakteristikat e Huayi.

Fitoni tregun me cilësi, shfrytëzoni mundësitë me shpejtësi, nxisni zhvillimin me inovacion dhe udhëheqni me biznesin! Në vitin 2024, Huayi Lighting do të vazhdojë t'i përmbahet zhvillimit me cilësi të lartë, do të përmbushë me vendosmëri misionin e markës së "liderit të industrisë", do të vazhdojë të evoluojë dhe do të përpiqet të promovojë ndërtimin e markës në një nivel më të lartë!

Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj