Këto lojëra aziatike Hangzhou janë plot me "Huayi"

shtator 23, 2023

Huayi Lighting ka nderin të marrë pjesë në ndriçimin e peizazhit të Sallës së tretë të Lojërave Aziatike të Qendrës Sportive Olimpike dhe Fshatit të Lojërave Aziatike Jinhua.

Dërgoni kërkesën tuaj

Batica ngrihet në lumin Qianjiang dhe Lojërat Aziatike lulëzojnë

Mbrëmjen e 23 shtatorit nisën me bujë të madhe Lojërat e 19-ta Aziatike

Huayi Lighting është i nderuar të marrë pjesë

Ndriçimi i peizazhit të Sallës 3 të Lojërave Aziatike të Qendrës Sportive Olimpike dhe Fshati i Lojërave Aziatike Jinhua

Me dritën e profesionalizmit, artit, inteligjencës, shëndetit dhe teknologjisë

Lulëzon dinastia Song mijëravjeçare e Hangzhou, duke treguar historinë e Lojërave Aziatike të KinësSalla 3 e Lojërave Aziatike të Qendrës Olimpike Sportive Hangzhou

Të shkruarit me dritë [Galaxy Phantom] Romanca kineze fuqizon lojërat e para aziatike neutrale ndaj karbonit me ndriçim inteligjent


Si vendi i këtyre Lojërave Aziatike, Hangzhou ka një bukuri unike urbane, ku konvergojnë trashëgimia e pasur Jiangnan dhe teknologjia moderne e fundit. Huayi Lighting ofron zgjidhje ndriçimi të peizazhit të jashtëm për tre vendet e Lojërave Aziatike dhe integron teknologjinë e ndriçimit inteligjent për të demonstruar integrimin përfundimtar të "kulturës + teknologji + sportet" dhe për të treguar historinë e qytetit të Hangzhou.

▲ Salla 3 e Lojërave Aziatike të Qendrës Olimpike Sportive të Hangzhou


Për të rritur ekspresivitetin e vendit dhe objekteve të tij mbështetëse gjatë natës, Huayi ka bërë përpjekje të mëdha në zonat e ndriçimit të peizazhit të gjimnazit dhe pishinës, duke u fokusuar në përmirësimin e gjelbërimit dhe ndriçimit përreth, ndriçimin e platformës së aktivitetit dhe ndriçimin e vendkalimeve jashtë vendi i zhvillimit:

▲Ndriçimi i peizazhit të jashtëm të vendit të ngjarjes


Duke rregulluar dritat nënujore në pishinë në hyrjen kryesore të lokalit, muri i perdes prej metali të bardhë argjendi me dy shtresa zbukuron fasadën e jashtme; së bashku me dritat e kangjellave të hyrjes kryesore në veri dhe jug të rregulluar vertikalisht, duket si drita e yjeve që konvergjent drejt vendi kur shikohet nga lartësia e madhe, duke ndezur ndriçimin e peizazhit me temë "Galaxy Phantom".

▲Ndriçimi i peizazhit të jashtëm të vendit të ngjarjes


Përveç kësaj, vendet e Lojërave Aziatike janë të mëdha në përmasa, kanë funksione të ndryshme dhe kanë pajisje të komplikuara. Do të ketë një fluks të madh njerëzish gjatë lojërave. Për të siguruar përparimin e qëndrueshëm të Lojërave Aziatike, Huayi iu përgjigj në mënyrë aktive Koncepti "i gjelbër, i zgjuar, i kursyer dhe i qytetëruar" i mbajtjes së lojërave dhe përmirësimi i tij përmes zgjidhjeve LED. , zgjidhjeve inteligjente të ndriçimit të rrugëve dhe sistemeve të përmirësuara të kontrollit inteligjent të ndriçimit, vendosja e mënyrave të shumta sipas festave të ndryshme, stinëve dhe nevojave të ndriçimit të qytetit. ndihmoni Qendrën Olimpike Sportive Hangzhou të përmirësojë funksionimin dhe nivelin e menaxhimit të kursimit të energjisë.

▲Ndriçimi i peizazhit të jashtëm të vendit të ngjarjesFshati i Degës së Lojërave Aziatike Zhejiang Jinhua

Arkitektura e stilit Wu e Fabrikës së Përkthimit Yikou] Sharmi i lashtë i Suzhou dhe Hangzhou lidh kohërat e lashta dhe të ardhmen në kryqëzimin e maleve dhe lumenjve të Jiangnan


Në Lojërat Aziatike, e cila është plot me modernitet, teknologji dhe inteligjencë, Fshati i Lojërave Aziatike Jinhua është bërë një ekzistencë "ndryshe" - e vendosur në parkun Jinhua Chishan, duke mbledhur hijeshinë e lashtë të Suhang midis pllakave gri dhe mureve të bardhë, dhe në peizazhi Fusion Office lidh të kaluarën dhe të ardhmen, duke u ofruar sportistëve, zyrtarëve teknikë dhe personelit mediatik shërbime unike gjithëpërfshirëse të ngjarjeve.

▲ Fshati i Degës së Lojërave Aziatike Jinhua


Për të treguar stilin e qetë, elegant dhe elegant të dizajnit të "Arkitekturës Wu Pai" në Degën e Lojërave Aziatike Jinhua, Huayi Lighting ofron përzgjedhje të personalizuar të produkteve dhe shërbime furnizimi në përputhje me temën e dizajnit të ndriçimit të skenës së natës "peizazhi, bukuria e hapësirës". ". Verandat, shtigjet prej guri, urat e gurta dhe pavionet e liqenit janë ndriçuar në mënyrë të synuar, dhe me ndihmën e vazhdimësisë dhe ritmit të dritës dhe hijes, skena e kopshtit Jiangnan me tulla blu dhe pllaka të zeza, pavionet, korridoret dhe pavionet. është paraqitur nën natën, duke përmbushur plotësisht funksionin e kohës së lojës.Ka nevoja të shumta për ndriçim dhe përdorim pas lojës si një kompleks publik urban.

Bazuar në modelet dhe format e ndryshme të tre zonave funksionale të zonës së medias, zonës zyrtare dhe zonës së sportistëve, Huayi kreu eksplorime të ndryshme mbi materialet, teksturat, ngjyrat, etj. të përdorura në llambat e jashtme për të siguruar bukurinë e ndriçimit dhe arkitekturës hapësira dhe forma e përgjithshme e ndriçimit.Shprehjet plotësojnë njëra-tjetrën për të arritur efektet më të mira të ndriçimit dhe dekorimit të ndriçimit.


Garancia e shërbimit profesional

Injektimi i ngrohtësisë së markës në Lojërat Aziatike Hangzhou


Në fillim të vitit 2019, Huayi krijoi një grup të posaçëm pune për t'u përgatitur për projektin e ndriçimit të Lojërave Aziatike Hangzhou dhe për të ofruar shërbimin dhe dokimin një-në-një. Pas dy vitesh lufte kundër epidemisë, tejkalimit të vështirësive dhe sigurimit të afateve të dorëzimit, ekipi i Huayi e dorëzoi projektin me cilësi të lartë, duke demonstruar forcën e tij të shkëlqyer inxhinierike.

▲Instalimi i projektit


Në fillim të vitit 2021 dhe në mes të këtij viti, kanë përfunduar me sukses ndriçimi i peizazhit të sallës së tretë të Lojërave Aziatike dhe projekti i ndriçimit të Fshatit të Lojërave Aziatike Jinhua. Inspektimi dhe mirëmbajtja janë kryer disa kohë më parë për të siguruar funksionimin normal të kontrollin e ndriçimit dhe pajisjet e ndriçimit, dhe për t'u përgatitur plotësisht për Lojërat Aziatike të mëposhtme.

▲Inspektimi dhe mirëmbajtja përpara hapjes


Nga Lojërat Olimpike të Pekinit në Lojërat Olimpike Dimërore të Pekinit

Nga Lojërat Aziatike Guangzhou në Lojërat Aziatike Hangzhou

Huayi Lighting ka shoqëruar gjithmonë China Sports në vrapimin e tij në distanca të gjata

Huayi uron sukses të plotë në Lojërat Aziatike të Hangzhou 2023

Më pas, le të jetë bota dëshmitare e shkëlqimit tonë
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj