Përqendrohuni në Zhongshan në Zonën e Gjirit dhe shkëlqeni në të dy anët e ngushticës së Tajvanit!

shtator 16, 2023

Ndriçimi Huayi pasqyron shkëmbimet dhe integrimin në ngushticë

I ftuar në vendin kryesor - Qendra e Kulturës dhe Artit Zhongshan

Zbatimi i projekteve të rinovimit të kursimit të energjisë dhe përmirësimit të ndriçimit për pajisjet e ndriçimit të teatrit

Ndihma për të mbajtur me sukses Forumin e pestë të Zhongshan-it

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj